Vas vek+vyska+zivotosprava
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
vek:20
vyska:189
vaha:77
pred par rokmi som sa aktivne bikoval, chodil do posilky, turistika atd...
..teraz uz nic z toho, stale si len hovorim ze zase zacnem...ale by som aj chcel ale sa mi nechce...
stravujem sa celkom normalne, papam mesko, zeleninu a ovocie tiez i ked pomenej, pijem vodu, 100%dzusiky(ziadne extremne farebne tesko limonady),pivo...
vikendy:fajcivo, alkohol, rozna strava
vyska:189
vaha:77
pred par rokmi som sa aktivne bikoval, chodil do posilky, turistika atd...
..teraz uz nic z toho, stale si len hovorim ze zase zacnem...ale by som aj chcel ale sa mi nechce...
stravujem sa celkom normalne, papam mesko, zeleninu a ovocie tiez i ked pomenej, pijem vodu, 100%dzusiky(ziadne extremne farebne tesko limonady),pivo...
vikendy:fajcivo, alkohol, rozna strava
vek: 21
Vyska: 177cm
Vaha: 77kg
Skola: SjF STU v Ba
zivotosprava: priserna- ranajky malokedy, polievky malokedy,pivo mam rad
, zelenia a ovoci musi byt, nepohrdnem ani lidl vyrobkami, neskore nocne vecere zboznujem, nerobi mi problem pecena klobasa o polnoci, som zavysli na sladkom, neviem zit bez masa...aspon maly kusok za den musi byt, nefajcim
sporty: Bikovanie, Lezenie, Frisbee-Ultimate, Beh, Clnkovanie, Turistika (letna aj zimna), posilka, kedysi hokejball a boli aj casi ked som hraval florball
+vysedavanie za PC
som zvedavy kedy ma niekde slahne
Vyska: 177cm
Vaha: 77kg
Skola: SjF STU v Ba
zivotosprava: priserna- ranajky malokedy, polievky malokedy,pivo mam rad
sporty: Bikovanie, Lezenie, Frisbee-Ultimate, Beh, Clnkovanie, Turistika (letna aj zimna), posilka, kedysi hokejball a boli aj casi ked som hraval florball
+vysedavanie za PC
som zvedavy kedy ma niekde slahne
183-185cm
17cm
76kg
a 19r
no jem:) som na internate cize jem vsetko co sa da. ci je to dobre a ci nie.
ale ranajkujem kavu a na desiatu si dam nieco lahke. napr kavu. na obed si dam to co sa najde v sufliku / chladnicke (ked pridem z domu na intrak tak sa tam aj nieco anjde) ale povecsine len chodim do internatnej jedalne
vecere take tazke. vyprazane veci.
sladkosti moc nejem ale jem vela ovocia a kompotov tie konzervy
17cm
76kg
a 19r
no jem:) som na internate cize jem vsetko co sa da. ci je to dobre a ci nie.
ale ranajkujem kavu a na desiatu si dam nieco lahke. napr kavu. na obed si dam to co sa najde v sufliku / chladnicke (ked pridem z domu na intrak tak sa tam aj nieco anjde) ale povecsine len chodim do internatnej jedalne
vecere take tazke. vyprazane veci.
sladkosti moc nejem ale jem vela ovocia a kompotov tie konzervy
Vek : 16 v aprili 17
Vyska : 185cm
Vaha : 82kg
Sporty : bicykel ... dlhe trate
Zivotosprava : strasna
Papam vsetko co mi chuti a papam toho strasne vela ale snazim sa obmedzovat.Rano zjem na desiatu chlieb a vypijem nejaku tu kolu lebo neranajkujem.Pridem domov a kedze neobedujem tak si zoberiem nejaky rozok dva ... stavalo sa ze som zjedol aj 10 rozkov.A kedze neveceriam tak na veceru si dam pivko a dva tri rozky.Snazim sa co najviac schudnut ale nejak mi to nejde
.Neviete mi poradit?Napriklad na bicykli som minule presiel 80km a nic som nezhodil 
Papam vsetko co mi chuti a papam toho strasne vela ale snazim sa obmedzovat.Rano zjem na desiatu chlieb a vypijem nejaku tu kolu lebo neranajkujem.Pridem domov a kedze neobedujem tak si zoberiem nejaky rozok dva ... stavalo sa ze som zjedol aj 10 rozkov.A kedze neveceriam tak na veceru si dam pivko a dva tri rozky.Snazim sa co najviac schudnut ale nejak mi to nejde
neviem , ale moj oco raz zjedol pokazeny syr a za den schudol 7 kg, ale to radsej nerobDieg0 napísal:Vek : 16 v aprili 17
Papam vsetko co mi chuti a papam toho strasne vela ale snazim sa obmedzovat.Rano zjem na desiatu chlieb a vypijem nejaku tu kolu lebo neranajkujem.Pridem domov a kedze neobedujem tak si zoberiem nejaky rozok dva ... stavalo sa ze som zjedol aj 10 rozkov.A kedze neveceriam tak na veceru si dam pivko a dva tri rozky.Snazim sa co najviac schudnut ale nejak mi to nejde.Neviete mi poradit?Napriklad na bicykli som minule presiel 80km a nic som nezhodil
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
vek: cohvila 22,
vyska 188 cm,
vaha okolo 94 kg,
zivotosprava... tak by som to zrovna nenazval. rano nejem, lebo neviem, po skole v robote si dam nejaky ten obed co mam so sebou, k tomu vifon, kava, cigy. 3x do tyzdna vecer v krcme. proste krasa. ked pridem domov tak sa najem a potom uz len lezim pred telkou lebo nic nevladzem. asi by s tym trebalo nieco robit.
vyska 188 cm,
vaha okolo 94 kg,
zivotosprava... tak by som to zrovna nenazval. rano nejem, lebo neviem, po skole v robote si dam nejaky ten obed co mam so sebou, k tomu vifon, kava, cigy. 3x do tyzdna vecer v krcme. proste krasa. ked pridem domov tak sa najem a potom uz len lezim pred telkou lebo nic nevladzem. asi by s tym trebalo nieco robit.
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
//update 8.4.2009...
Vyska: 189 cm
Vek: 18r
Vaha: 80 kg
Zivotosprava: mam pocit ze jem dost zdravo, denne pijem mlieko a konzumujem vela ovocia vdaka comu ani nebyvam casto chory
Sport: myslim ze so zivotospravou suvisi aj pohyb resp. sport. Takze chodim na stolny tenis a denne tak 1-2 hodiny zonglujem (zonglovaniu som sa zacal venovat cca. asi pred rokom => pomaha mi to zvysovat reflexy a zaroven tym trosku posilujem aj ruky).
Vyska: 189 cm
Vek: 18r
Vaha: 80 kg
Zivotosprava: mam pocit ze jem dost zdravo, denne pijem mlieko a konzumujem vela ovocia vdaka comu ani nebyvam casto chory
Sport: myslim ze so zivotospravou suvisi aj pohyb resp. sport. Takze chodim na stolny tenis a denne tak 1-2 hodiny zonglujem (zonglovaniu som sa zacal venovat cca. asi pred rokom => pomaha mi to zvysovat reflexy a zaroven tym trosku posilujem aj ruky).
správa
Výška 182 cm
Váha: 62 Kil
životospráva: no od začiatku tohto roka sa mi podarilo zhodiť okolo 14 kil a niektorí ľudia mi hovoria že som vychudnutý až nezdravo a že zle žijem ja si myslím, že sa stravujem čo najzdravšie - veľa ovocia a obmedzujem jedla s vela tukom a cholesterolom, ako su vypražané jedla a iné, a začal som na sebe tršoku makať teda cvičiť tak ako stari greci uprednostnovali kalokagatiu tak aj ja niečo také preferujem
Váha: 62 Kil
životospráva: no od začiatku tohto roka sa mi podarilo zhodiť okolo 14 kil a niektorí ľudia mi hovoria že som vychudnutý až nezdravo a že zle žijem ja si myslím, že sa stravujem čo najzdravšie - veľa ovocia a obmedzujem jedla s vela tukom a cholesterolom, ako su vypražané jedla a iné, a začal som na sebe tršoku makať teda cvičiť tak ako stari greci uprednostnovali kalokagatiu tak aj ja niečo také preferujem
Re: Vas vek+vyska+zivotosprava
noo, vyska 190 cm, asi 70 kg, hravam futbal, ale obcas sa podari aj baseball (strasne malokedy), hokej...Dante3000rpm napísal:Napiste sem aky ste stary,hlavne kolko meriate (prip. aj vazite) a ako sa stravujete a ake sporty pestujete...
ja viem ze je tu tato tema http://www.hojko.com/vyska-t73526.html ale je zamerana na prostriedky ktore zmenia vasu vysku