ach... frapsGizmoo napísal:netusim... ale neskne to pri nicom takze tak.. ako mam zistit fps??? je na to daky program nie??? ale neviem aky...
Crysis
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus moj prispevok zaradit do kontextu. Reagoval som na uzivatela Gizmoo, ktory tvrdi, ze na HD2600XT mu to na danych nastaveniach "ide krasne", co som vyvratil grafom, pretoze priemerne fps 20 je nehratelne.H@wk napísal:Nechapem ? Grafiky GF 8600 beries do uvahy ako grafiky pre hry ? Ani necakam ze na grafikach LOW endu ako 8600 a menej sa bude hra ako crysis hybat lepsie ako na LOW-MED nastaveniach... a ako vidis na tom obrazku na grafikach 8800 sa hra hybe velmi slusne na HIGHt nastaveniach.
by the way v SP je ako hratelna povazovana hra ktora ma viac ako 20-25 fps.
Cože fakt? takže mám ještě lepší procesor než ty a tobě to jede takhle dobře? No booooože tak teďka začínám teprve slintatThroniX napísal:to kapu: mam podobny PC len E6400 a tiež EAX1950pro a na 1024x768 mi to všetko ide na high len tiene a detaily objektov mam na medium a ide to 30-40FPS.
No i kdyby ne, tak rozhodně lepší než na mojem AMD AthlonXP 2800+ a GeForce 6600GT AGP8x a 1GB ramky, kde mi to DEMO teďka jelo na 1024x768 na nejnižší detaily všechno kousaně 15FPS
Dík moc za odpověď
-
Gizmoo
Medium Star
hmm.. nemam XT ... mam len HD2600 a hram to na notebooku ...t0m4s3 napísal:Skus moj prispevok zaradit do kontextu. Reagoval som na uzivatela Gizmoo, ktory tvrdi, ze na HD2600XT mu to na danych nastaveniach "ide krasne", co som vyvratil grafom, pretoze priemerne fps 20 je nehratelne.
tak pustil som to a ako som to sledoval tak v priemere 19 - 26 mi to davalo ... ked vela vybuchow atd tak na 15 to skocilo
pato83 napísal:Crysis a podvod ??? s ovladacmi od Nvidie Možno ma niekto vybavenie, na ktorom by to mohol testnut, bolo by to veru zaujimave
-
hojko
Site Admin
pato83: Nebolo by to prvy krat co sa k takemuto kroku nVidia uchylila. Pred asi rokom ci dvomi boli vydane ovladace, ktore pri testovani programom 3D Mark podavali podstatne vyssi vykon, avsak v skutocnosti sa nic okrem vysledkov nezmenilo. Bol to obycajny podvod zo strany nVidie, aby si ludia kupovali ich karty, kedze s tymito ovladacmi dosahovali lepsie vysledky v 3D Marku ako konkurencne ATI. Dnes sa robia ale testy najma na hrach a tam clovek jasne vidi, ktora karta je lepsia, najma pokial je tam porovnanie vo viacerych hrach.
No tak to som nevedel, ze to nebolo prvykrat a teda aj toto moze byt pravda a nielen daky blud. Dobre vediet. Kazdopadne ma to dost zarazilo, ze sa taketo tahy robia. Tak ale urcite v tom maju prsty aj vyrobcovia enginu pre tuto hru, aspon si myslim. Neviem, co je nutne pre taketo okresanie, ci treba aj zdrojove kody a neviem, co este, od vyrobcu enginu, lebo takto si obaja pomahaju navzajom.hojko napísal:pato83: Nebolo by to prvy krat co sa k takemuto kroku nVidia uchylila. Pred asi rokom ci dvomi boli vydane ovladace, ktore pri testovani programom 3D Mark podavali podstatne vyssi vykon, avsak v skutocnosti sa nic okrem vysledkov nezmenilo. Bol to obycajny podvod zo strany nVidie, aby si ludia kupovali ich karty, kedze s tymito ovladacmi dosahovali lepsie vysledky v 3D Marku ako konkurencne ATI. Dnes sa robia ale testy najma na hrach a tam clovek jasne vidi, ktora karta je lepsia, najma pokial je tam porovnanie vo viacerych hrach.
jeeej vela kriku pre nic... v beta ovladacoch nasli take nezrovnalosti.. A? pockajme si na finalne. Zajtra o tom snad aj novy cas napise 3cm titulky v novinach. Ja betaovladace ignorujem uplne, ani si ich neinstalujem. Nie som betatester ale konzument. A ked niekto vykonava testy ktore maju byt ako tak hodnoverne, tak by bol blbec keby siahol po betaovladacoch. K tomu len tolkoto.
Crysis Beta - ROZDAVAJU POSLEDNE KEYS!!!
Kód: Vybrať všetko
http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/-
paracentesis
VIP
http://www.cdr.cz/a/22839pato83 napísal:Crysis a podvod ??? s ovladacmi od Nvidie Možno ma niekto vybavenie, na ktorom by to mohol testnut, bolo by to veru zaujimave