Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Gizmoo napísal:netusim... ale neskne to pri nicom takze tak.. ako mam zistit fps??? je na to daky program nie??? ale neviem aky...
ach... fraps
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

H@wk napísal:Nechapem ? Grafiky GF 8600 beries do uvahy ako grafiky pre hry ? Ani necakam ze na grafikach LOW endu ako 8600 a menej sa bude hra ako crysis hybat lepsie ako na LOW-MED nastaveniach... a ako vidis na tom obrazku na grafikach 8800 sa hra hybe velmi slusne na HIGHt nastaveniach.

by the way v SP je ako hratelna povazovana hra ktora ma viac ako 20-25 fps.
Skus moj prispevok zaradit do kontextu. Reagoval som na uzivatela Gizmoo, ktory tvrdi, ze na HD2600XT mu to na danych nastaveniach "ide krasne", co som vyvratil grafom, pretoze priemerne fps 20 je nehratelne.
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

ThroniX napísal:to kapu: mam podobny PC len E6400 a tiež EAX1950pro a na 1024x768 mi to všetko ide na high len tiene a detaily objektov mam na medium a ide to 30-40FPS.
Cože fakt? takže mám ještě lepší procesor než ty a tobě to jede takhle dobře? No booooože tak teďka začínám teprve slintat :D Jasný, ja stíny pomalu vypínám nebo dávám na nejhorší skoro v každé hře, žere to strašně z výkonu a ty detaily objektů to mi taky nevadí, hlavně že to jede s tak vysokými snímky, možná mě to pojede ještě o 3 snímky za sekundu líp :D

No i kdyby ne, tak rozhodně lepší než na mojem AMD AthlonXP 2800+ a GeForce 6600GT AGP8x a 1GB ramky, kde mi to DEMO teďka jelo na 1024x768 na nejnižší detaily všechno kousaně 15FPS :D Ale tak není se čemu divit, bože jak já už se těším :D Jsem doufal, že si to zahraju aspoň na medium a něco na high někdy a konečně se mi to asi splní :D

Dík moc za odpověď
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Gizmoo napísal:netusim... ale neskne to pri nicom takze tak.. ako mam zistit fps??? je na to daky program nie??? ale neviem aky...
jednoznacne Fraps,alebo ked mas graficku kartu Ati Radeon...treba Ati Tray Tools... :wink:
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

t0m4s3 napísal:Skus moj prispevok zaradit do kontextu. Reagoval som na uzivatela Gizmoo, ktory tvrdi, ze na HD2600XT mu to na danych nastaveniach "ide krasne", co som vyvratil grafom, pretoze priemerne fps 20 je nehratelne.
hmm.. nemam XT ... mam len HD2600 a hram to na notebooku ...
tak pustil som to a ako som to sledoval tak v priemere 19 - 26 mi to davalo ... ked vela vybuchow atd tak na 15 to skocilo
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Crysis a podvod ??? s ovladacmi od Nvidie Možno ma niekto vybavenie, na ktorom by to mohol testnut, bolo by to veru zaujimave :wink:
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

pato83 napísal:Crysis a podvod ??? s ovladacmi od Nvidie Možno ma niekto vybavenie, na ktorom by to mohol testnut, bolo by to veru zaujimave :wink:
:lol: To co ma byt !?! Ubohost nVidie :lol: takto klamat pouzivatelov ich kariet no tak tymto u mna padla nVidia na uplne dno ... boze oni musia byt vzdy prví ked ide o vykon aj za cenu takehoto PODVODU? SU :aasmile19:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pato83: Nebolo by to prvy krat co sa k takemuto kroku nVidia uchylila. Pred asi rokom ci dvomi boli vydane ovladace, ktore pri testovani programom 3D Mark podavali podstatne vyssi vykon, avsak v skutocnosti sa nic okrem vysledkov nezmenilo. Bol to obycajny podvod zo strany nVidie, aby si ludia kupovali ich karty, kedze s tymito ovladacmi dosahovali lepsie vysledky v 3D Marku ako konkurencne ATI. Dnes sa robia ale testy najma na hrach a tam clovek jasne vidi, ktora karta je lepsia, najma pokial je tam porovnanie vo viacerych hrach.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pekny postreh... to su ale sikovny hajzli :D vedia ako na to... v dnesnej dobe je toto normalne... :?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Komercni buze**** ( sry za vyraz ) este ze mam Atinu... Hanba pre Nvidiu - ale toto ma aj tak neodradi od toho, aby som v buducnosti kupil nvidiu...
dufam, ze onedlho sa objavia poriadne ovladace a prida par FPS v hre :?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

hojko napísal:pato83: Nebolo by to prvy krat co sa k takemuto kroku nVidia uchylila. Pred asi rokom ci dvomi boli vydane ovladace, ktore pri testovani programom 3D Mark podavali podstatne vyssi vykon, avsak v skutocnosti sa nic okrem vysledkov nezmenilo. Bol to obycajny podvod zo strany nVidie, aby si ludia kupovali ich karty, kedze s tymito ovladacmi dosahovali lepsie vysledky v 3D Marku ako konkurencne ATI. Dnes sa robia ale testy najma na hrach a tam clovek jasne vidi, ktora karta je lepsia, najma pokial je tam porovnanie vo viacerych hrach.
No tak to som nevedel, ze to nebolo prvykrat a teda aj toto moze byt pravda a nielen daky blud. Dobre vediet. Kazdopadne ma to dost zarazilo, ze sa taketo tahy robia. Tak ale urcite v tom maju prsty aj vyrobcovia enginu pre tuto hru, aspon si myslim. Neviem, co je nutne pre taketo okresanie, ci treba aj zdrojove kody a neviem, co este, od vyrobcu enginu, lebo takto si obaja pomahaju navzajom.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

jeeej vela kriku pre nic... v beta ovladacoch nasli take nezrovnalosti.. A? pockajme si na finalne. Zajtra o tom snad aj novy cas napise 3cm titulky v novinach. Ja betaovladace ignorujem uplne, ani si ich neinstalujem. Nie som betatester ale konzument. A ked niekto vykonava testy ktore maju byt ako tak hodnoverne, tak by bol blbec keby siahol po betaovladacoch. K tomu len tolkoto.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Crysis Beta - ROZDAVAJU POSLEDNE KEYS!!!

Kód: Vybrať všetko

http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

pato83 napísal:Crysis a podvod ??? s ovladacmi od Nvidie Možno ma niekto vybavenie, na ktorom by to mohol testnut, bolo by to veru zaujimave :wink:
http://www.cdr.cz/a/22839
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Crysis-Razor1911
Uploaded 13 minutes and 4 seconds after pre :)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Pekne pekne, už sa ťahá...za 8 hod je to doma. :twisted:
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Máme to tady pánové, takže držte si klobouky a jdem na to :D

Hnedka jak to někdo z vás rozjede tak screenujte třeba druhou misi nebo tak něco :D
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

idem tahat
posledny tyden same dobre hry vysli
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no nad touto nemou mozte rovno vztycit stazen a vyvesit piratsku vlajku (lebka s prekrizenymi hnatmi) :D
Napísať odpoveď