Praca
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
No ja mam vyplatu kedy chcem, staci vyfakturovat a do tyzdna mam penizky 
Mne plne vyhovuje aj volna pracovna doba a moznost pracovat z domu, len nevyhoda je v tom, ze obcas nie je co robit a kedze som plateny za pracu a nie cas, tak v tom obdobi nemam z prace ziadny prijem, co nie je vzdy prijemne.
Ale inak super praca, super sef, nemam si na co stazovat
//Vesper: prekladatelstvo softveru a manualov z anglictiny
Mne plne vyhovuje aj volna pracovna doba a moznost pracovat z domu, len nevyhoda je v tom, ze obcas nie je co robit a kedze som plateny za pracu a nie cas, tak v tom obdobi nemam z prace ziadny prijem, co nie je vzdy prijemne.
Ale inak super praca, super sef, nemam si na co stazovat
//Vesper: prekladatelstvo softveru a manualov z anglictiny
JJ, s tou fluktuaciou ludi si to trafil. Minuly tyzden som bol rozlietany kade-tade a ked som sa vratil do firmy, tak tam na mna vysmiato hladeli tri nove tvare. Na chvilen som sa aj zarazil, ze ci som si firmu nesplietol.
Mrzi ma len to, ze clovek si konecne aj zvykne na niekoho a po neakom case musi (dobrovolne) odist. Novy trend tych velkych firiem, ci aka marha.
//Btw, tie zdnanene platy ma az tak neseru. To co mi vezmu, tak dvojnasobne pokryjem s dietami zo sluzobiek.
Njn, no ked tak rozmyslam, predsa ma na tom nieco serie. Zatial co ja robim a makam, z mojich dani sa vyzivuje kde-aka chamrad leniva. Njn, co narobim... moze ma to len srat.
//Btw, tie zdnanene platy ma az tak neseru. To co mi vezmu, tak dvojnasobne pokryjem s dietami zo sluzobiek.
-
Kibo
Hardcore addict
tak potom je moj sef debil, lebo som zaskoleny a odchadzam na iny flek, v principe ani nepohol brvou, nesnazil sa dako zjednavat iba bolo vidiet ze ho to serie. zajtra mu to znova hodim na oci a uvidime ako sa zatvari. necakam, ze ma bude prehovarat, ale zo srandy chcem vidiet jeho reakciu. z toho co vravia kolegovia, co nastane po mojom odchode ho asi rani mozno aj hromadny ubytok zamestancov alebo mrtvica
co sme sa bavili s chalanmi, staci aby odisiel jeden klucovy clovek a v momente sa nabalia dalsi dvaja
ale aky pozicaj taky vrat
uz som king
ale aky pozicaj taky vrat
uz som king
-
misokgb
King
No, ja vyplata ani pomaly neviem co je, ked furt beriem zalohy
Ale, aspon, ze nemam problem so zalohami, ze ich dostanem, ked poviem, ze potrebujem. Inak praca celkom ok, robim v mobilshope, ktory sa rozrasta aj s PC, dalej prevadzkujeme najvacsiu lokalnu WiFi siet, takze udrzba, novi zakaznici, pocitace servis predaj, mobily servis predaj... Vsetko okolo toho, na predajni ale teraz vyjazdy. Robota, pripojit zakaznika na net, nahodit antenu, nakonfigurovat. Beham s vlastnym autom, preplateny benzin, plat celkom ok na nasu oblast, prijemny team, da sa celkom, samozrejme, ze plat by mohol byt vyssi. Inak sluzobny telefon s pausalom, 90 volnych minut, ktore mozem vyuzit aj na osobne ucely
Stravne listky - 55% plati zamestnavatel, 89 korunove, zamestnavatel - veduci je aj kamos, takze take, ze odbehnut a tak nie je problem... Proste, celkom sa mi paci, a na Vianoce vraj budu benefity B) 
-
Enduro3333
Medium Professional
Tak ja som spokojny vacsinou nočne smeny nikto neotravuje tak si driemem za PC iba obcas hodim očko na monitorovaci system siete či je vsetko tak jak ma ... ale ked sa to začne kazit tak vzdy poriadne a to potom lietam..... cez den vecsinou otravuje manazment s uplnymi blbostami .... ale inač klud pohoda ... a po nociach čitam hojko.com 
Smutné je, že na Slovensku je stále kopec debilov.kinjeril napísal:Hotoveho, zabehnute cloveka by pustil len tak asi len debil.
Inak u mňa výplata tiež až niekedy budúci týždeň, 13. plat už bol v lete.. a teraz na konci roka by mal prísť 14. plat. Jeho výška však závisí ešte od splnenia celoročného plánu, no zatiaľ to vyzerá sľubne..
tak to teda je, a ako vela...brm napísal:Smutné je, že na Slovensku je stále kopec debilov.
Inak u mňa výplata tiež až niekedy budúci týždeň, 13. plat už bol v lete.. a teraz na konci roka by mal prísť 14. plat. Jeho výška však závisí ešte od splnenia celoročného plánu, no zatiaľ to vyzerá sľubne..
-
R1k1nko
Darca
som na tom podobne .... same sľuby ! a stale nic ! a ja stale nervy ! vyplatne pasky ani neotvorim hned roztrham ( dnes som to spravil prvy raz )poldo napísal:....
praca je dobra ! ale plat si zelam iny ! a kedze kolegovia robia to iste a maju o 3 tisic viac ! tak to ma nasere...
kebyze mam ist kam idem ! a chcel by som nejaku pracu kde je ako taka kariera... ale nemozem si dovolit odist a ist hladat nieco ine ... co ak nenajdem dlho nic....
( mozno som tu pisal ze jupi to a to ale z toho sa splnila mozno stvrtina ...) bodaj by si to SEF precital !!
ze PALO !
no co tu citam, tak vacsina je celkom spokojna. ja sa pripajam k poldovi a R1k1nkovi. v poslednej dobe je to strasna ubohost. cely den len pozeram do blba a strasne sa nudim. keby som z toho aspon nieco mal, ale v podstate tu sedim zadarmo. ako gothar napisal neni praca, neni peniaz. a k 13 a 14 platom. tak to som ani v tomto ani v minulom(aj ked boli vianocne odmeny, tak to nebola ani 1/4 platu) zamestnani nezazil.