Praca

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
poldo
Light Expert
Light Expert

Praca

Príspevok od používateľa poldo »

co tak si obcas pokecat o praci?? Viem nie je to neviem co, ale co uz...mozno su tu niektori, co hladaju pracu, alebo chcu dat vypoved, ...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak teda: juchúú dnes bola výplata :smt039
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

audiotrack napísal:tak teda: juchúú dnes bola výplata :smt039
niekomu sa zije :D mna len caka este
no pokecat si o praci? co take by som povedal? ze je v praci super dokial nedojde sef? :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Toz to teda kecajme. Momentalne som na sluzobke v Madarsku, toho casu stale v robote. :) Vyplata bude tusim 13.-teho. :P Toho roku by mal byt aj trinasty aj strnasty plat, ze jak sa ja tesim!? :smt048
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kinjeril napísal:Toz to teda kecajme. Momentalne som na sluzobke v Madarsku, toho casu stale v robote. :) Vyplata bude tusim 13.-teho. :P Toho roku by mal byt aj trinasty aj strnasty plat, ze jak sa ja tesim!? :smt048
tak vravíš že na hojkovi viac nebude musieť byť adsense? :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kurna ja mam ledva prvy a ten druhy a on ze trinasty a strnasty... :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Nie, nie... necem ja naspat "Erotiku....". :P

mi-chau - co sa trasies. Aj ja som raz zacinal, viem ake to je. Teraz si o to viac vazim tie peniazky. Za tvrdu pracu ocakavam aj tvrdu placu. ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Trinasty a strnasty plat? Co to je? :D My dostaneme "premie" 10tacov a aj to nezdanenych a mozeme byt spokojny. No, ale co, da sa aj tak vyzit. Len ma pekne zacina srat prilis velka fluktuacia v time, holt medzinarodna firma :-/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja mam vyplatu kedy chcem, staci vyfakturovat a do tyzdna mam penizky :)
Mne plne vyhovuje aj volna pracovna doba a moznost pracovat z domu, len nevyhoda je v tom, ze obcas nie je co robit a kedze som plateny za pracu a nie cas, tak v tom obdobi nemam z prace ziadny prijem, co nie je vzdy prijemne.
Ale inak super praca, super sef, nemam si na co stazovat :)
//Vesper: prekladatelstvo softveru a manualov z anglictiny
kinjeril
Moderátor
Moderátor

JJ, s tou fluktuaciou ludi si to trafil. Minuly tyzden som bol rozlietany kade-tade a ked som sa vratil do firmy, tak tam na mna vysmiato hladeli tri nove tvare. Na chvilen som sa aj zarazil, ze ci som si firmu nesplietol. :) Mrzi ma len to, ze clovek si konecne aj zvykne na niekoho a po neakom case musi (dobrovolne) odist. Novy trend tych velkych firiem, ci aka marha.

//Btw, tie zdnanene platy ma az tak neseru. To co mi vezmu, tak dvojnasobne pokryjem s dietami zo sluzobiek. :) Njn, no ked tak rozmyslam, predsa ma na tom nieco serie. Zatial co ja robim a makam, z mojich dani sa vyzivuje kde-aka chamrad leniva. Njn, co narobim... moze ma to len srat.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Páni a čo tak sem napísať akej práci sa venujete a tak aby sme vedeli kto má byť náš idol do budúcnosti a tak :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

jedna firma mi plati pol uvazkovy plat za to ze sa u nich ucim programovat popri VŠ, vychovava si vo mne vlastneho programatora
kinjeril
Moderátor
Moderátor

To je dobry zaciatok, len sa ich drz. A ked skoncis skolu, mozes ich ludovo povedane vydierat svojim odchodom. :) Hotoveho, zabehnute cloveka by pustil len tak asi len debil. ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak potom je moj sef debil, lebo som zaskoleny a odchadzam na iny flek, v principe ani nepohol brvou, nesnazil sa dako zjednavat iba bolo vidiet ze ho to serie. zajtra mu to znova hodim na oci a uvidime ako sa zatvari. necakam, ze ma bude prehovarat, ale zo srandy chcem vidiet jeho reakciu. z toho co vravia kolegovia, co nastane po mojom odchode ho asi rani mozno aj hromadny ubytok zamestancov alebo mrtvica :D co sme sa bavili s chalanmi, staci aby odisiel jeden klucovy clovek a v momente sa nabalia dalsi dvaja :roll:
ale aky pozicaj taky vrat :twisted:

uz som king :king:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

No, ja vyplata ani pomaly neviem co je, ked furt beriem zalohy :D :D Ale, aspon, ze nemam problem so zalohami, ze ich dostanem, ked poviem, ze potrebujem. Inak praca celkom ok, robim v mobilshope, ktory sa rozrasta aj s PC, dalej prevadzkujeme najvacsiu lokalnu WiFi siet, takze udrzba, novi zakaznici, pocitace servis predaj, mobily servis predaj... Vsetko okolo toho, na predajni ale teraz vyjazdy. Robota, pripojit zakaznika na net, nahodit antenu, nakonfigurovat. Beham s vlastnym autom, preplateny benzin, plat celkom ok na nasu oblast, prijemny team, da sa celkom, samozrejme, ze plat by mohol byt vyssi. Inak sluzobny telefon s pausalom, 90 volnych minut, ktore mozem vyuzit aj na osobne ucely :P Stravne listky - 55% plati zamestnavatel, 89 korunove, zamestnavatel - veduci je aj kamos, takze take, ze odbehnut a tak nie je problem... Proste, celkom sa mi paci, a na Vianoce vraj budu benefity B) :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Tak ja som spokojny vacsinou nočne smeny nikto neotravuje tak si driemem za PC iba obcas hodim očko na monitorovaci system siete či je vsetko tak jak ma ... ale ked sa to začne kazit tak vzdy poriadne a to potom lietam..... cez den vecsinou otravuje manazment s uplnymi blbostami .... ale inač klud pohoda ... a po nociach čitam hojko.com :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

kinjeril napísal:Hotoveho, zabehnute cloveka by pustil len tak asi len debil. ;)
Smutné je, že na Slovensku je stále kopec debilov. ;)

Inak u mňa výplata tiež až niekedy budúci týždeň, 13. plat už bol v lete.. a teraz na konci roka by mal prísť 14. plat. Jeho výška však závisí ešte od splnenia celoročného plánu, no zatiaľ to vyzerá sľubne.. ;)
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

brm napísal:Smutné je, že na Slovensku je stále kopec debilov. ;)

Inak u mňa výplata tiež až niekedy budúci týždeň, 13. plat už bol v lete.. a teraz na konci roka by mal prísť 14. plat. Jeho výška však závisí ešte od splnenia celoročného plánu, no zatiaľ to vyzerá sľubne.. ;)
tak to teda je, a ako vela... :( ja pracujem ako nakupca v thajskej firme a uz ma to tam poriadne vytaca, chcu aby sme tam boli cele dni, aspon 12 hodin by bolo pre nich akurat a co sa tyka platu, tak nemam az tak moc. V lete sme mali nejake priplatky (asi 30 %) a teraz niekedy budeme mat opat priplatky (tiez asi len 30 %). Keby aspon jedlo bolo schopne, ale aj to tam stoji za p..u. Som odfotil mobilom jeden obed a veduci tej firmy ma "obvinil" ze som tu fotku upravil na compe...mozem ju sem prihodit, ak bude niekto chciet...keby som mal kam, tak hned odidem do novej prace
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

poldo napísal:....
som na tom podobne .... same sľuby ! a stale nic ! a ja stale nervy ! vyplatne pasky ani neotvorim hned roztrham ( dnes som to spravil prvy raz )
praca je dobra ! ale plat si zelam iny ! a kedze kolegovia robia to iste a maju o 3 tisic viac ! tak to ma nasere...

kebyze mam ist kam idem ! a chcel by som nejaku pracu kde je ako taka kariera... ale nemozem si dovolit odist a ist hladat nieco ine ... co ak nenajdem dlho nic.... :(

( mozno som tu pisal ze jupi to a to ale z toho sa splnila mozno stvrtina ...) bodaj by si to SEF precital !!

ze PALO ! :evil: :twisted:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

no co tu citam, tak vacsina je celkom spokojna. ja sa pripajam k poldovi a R1k1nkovi. v poslednej dobe je to strasna ubohost. cely den len pozeram do blba a strasne sa nudim. keby som z toho aspon nieco mal, ale v podstate tu sedim zadarmo. ako gothar napisal neni praca, neni peniaz. a k 13 a 14 platom. tak to som ani v tomto ani v minulom(aj ked boli vianocne odmeny, tak to nebola ani 1/4 platu) zamestnani nezazil.
Napísať odpoveď