ked ti mam poradit, radsej si to daj na koliesko smerom dole, je to ovela lahsie ako medzernik, zvyknes si za tyzdenwolodo napísal:hmm moc sa do steamu nevyznam, ale podla mna to bude furt len odozva serveru (pingy) ... a tym su nasledne lagy (sekanie) .....
inak len tak mimo veci ucim sa Bhop a ucim sa na medzerniku, na koliesku si neviem zvyknut, ale uz mi to celkom ide....
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
wolodo
Professional
WiFi mam na lagy som si zvykol tak mozno 3x do tyzdna aj to len pocas hrania ked je vela ludi na nete, ale takato latencia je teraz vzdy, a na to si zvyknut nechcem, napisal som maila providerovi, aj ked pochybujem ze tacompleX napísal:proste mas lagy ak mas WiFi tak si zvykaj ak mas dsl tak sa obrat na dotycnich od koho to mas nech ti to upravia
-
wolodo
Professional
takze jeden mail stacit nebudeee.... rrrrr 
ech tak stale sa to snazim nejak rozbehat, nic sa nedari.....a koby som mal nejake fakt Vlnove pripojenie...... 2-5 minut hram uplne ok... latencia +- 30 ..... potom zacne stupat 50-200 (uz zacina byt problem hrat) a po takom lagovanom hrani stupne latencia aj na 2500 a ukaze warning connection problem..... (dakedy ked to napisalo sa mi podarilo este dalej hrat-dokonca sa stratili lagy) ale teraz vzdy napise to CPL_flushenity packet... a mam hned KICK.....
joj tak ma to stve
ech tak stale sa to snazim nejak rozbehat, nic sa nedari.....a koby som mal nejake fakt Vlnove pripojenie...... 2-5 minut hram uplne ok... latencia +- 30 ..... potom zacne stupat 50-200 (uz zacina byt problem hrat) a po takom lagovanom hrani stupne latencia aj na 2500 a ukaze warning connection problem..... (dakedy ked to napisalo sa mi podarilo este dalej hrat-dokonca sa stratili lagy) ale teraz vzdy napise to CPL_flushenity packet... a mam hned KICK.....
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
neviem ale mam taky pocit aby ti hra isla cez CD alebo USB tak musi byt zapisana v registrochfiko2323 napísal:cawte all neviem ci tu to mozem napisat ale asi ano.Kamarat chce taku vec ze nemoze mat nainstalovanu hru Counter strike 1.6 v PC...a ci by mu volako to islo keby ju ma nainstalovanu na CD alebo USB kluci.Poradte niekto ak viete za odpovedat dakujem aj za kamarata
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Mam tu par problemov.
1. Screen. Nezname 40kb subory, ktore sa vzdy po vymazani postupne znovu objavia.
2. Screen. Tieto subory maju uz okolo 35Mb a je ich omnoho viac. Dohromady asi 5Gb. Tiez po vymazani sa postupne objavia.
3.Screen. Preco tam mam 2x cstrike ? Raz cstrike a raz cstrike_lv . Ked urobim screen alebo demo, ulozi sa do cstrike, ale config a vsetky mp3 zas idu iba z cstrike_lv. Ked vymazem to lv, hned po spusteni Cska sa tam zas objavi, ale uplne nanovo. Teda nemam tam svoj config, mp3 ...
Nevedeli by ste mi poradit ako by som vyrisiel tieto problemy a ci spolu nejak suvisia ?
Edit:
Este som v tom nasiel nejake nezname subory, vid screen 4.
(Tie prilohy su nejak poprehadzovane, tak sa pozerajte na popisy.
1. Screen. Nezname 40kb subory, ktore sa vzdy po vymazani postupne znovu objavia.
2. Screen. Tieto subory maju uz okolo 35Mb a je ich omnoho viac. Dohromady asi 5Gb. Tiez po vymazani sa postupne objavia.
3.Screen. Preco tam mam 2x cstrike ? Raz cstrike a raz cstrike_lv . Ked urobim screen alebo demo, ulozi sa do cstrike, ale config a vsetky mp3 zas idu iba z cstrike_lv. Ked vymazem to lv, hned po spusteni Cska sa tam zas objavi, ale uplne nanovo. Teda nemam tam svoj config, mp3 ...
Nevedeli by ste mi poradit ako by som vyrisiel tieto problemy a ci spolu nejak suvisia ?
Edit:
Este som v tom nasiel nejake nezname subory, vid screen 4.
(Tie prilohy su nejak poprehadzovane, tak sa pozerajte na popisy.
-
wolodo
Professional
hmm mam len otazocku... (pouzil som aj hladanie nic nenaslo nezozerte ma)
ako zapnem CHAT ???? na vacsine serverov mi pise len *All dead chat .... alebo CT dead chat a tak.. doslo mi ze pise dako TS alebo vsetkym.... ale preco mi to nezobrazi...... a asi len tak na jednom serveri mi ukaze aj chat, ale neni rozliseny cerveno-modro ako to byva vsade, vsetko je zlte....... help me.......
v Configu som nic na to nenasiel.....
ako zapnem CHAT ???? na vacsine serverov mi pise len *All dead chat .... alebo CT dead chat a tak.. doslo mi ze pise dako TS alebo vsetkym.... ale preco mi to nezobrazi...... a asi len tak na jednom serveri mi ukaze aj chat, ale neni rozliseny cerveno-modro ako to byva vsade, vsetko je zlte....... help me.......