Ticha case

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

t0m4s3 napísal:v TNT som nasiel iba One P co je mimochodom taktiez krasna a hlavne funkcna bedna.

edit: tak maju tam aj Solo teda ;-)
neviem, pravdu povediac nepoznam tu znacku :oops: ja som bol lakomy davat vela za bednu :)
maximalne do 2k som bol ochotny :) napr Black Atrix je sexi :) a dodava sa aj s dobrym zdrojom :)
ale dnes keby kupujem tak uuuplne iny styl, skor taku abs. jednoduchu a hladku... jedine co by som si doprial tak dvierka na prednom paneli aby sa mohli schovat vsetky tie blikajuce sasafrasy :D

///EDIT:
ved to som sa ho pytal X postov spat ze do akej vysky (myslenej cena) moze vyskakovat :D
poznam pekne a dobre bedne aj za 20tisic :D

//t0m4s3 - obrazky do prilohy
Prílohy
10003724_v.jpg
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

t0m4s3 napísal:Vidim, ze s prehladom "dokazes rozlisit" kancelarsku bednu za 400Sk a kvalitnu bednu nad 2000Sk ktoru na Slovensku ani nezozenies ;-) Poprosim nazov aspon jednej firmy kde maju Antec Solo, prip. toho Centuriona :-P

PS. Kupit si bednu s farebnymi ventilatormi a presklenou bocnicou nie je tuning ;-)
to je original bedna moja bedna je kapanek potunena, pridane podsvietene nozicky, cierny interier, vsetko odhlucnene,led neon podla hudby - vlastna vyroba, atd, atd,... stravil som s tym vela casu. a povies co je na tych bedniach take dobre?ci zas znacka a cena?-podla coho sa orientujes ty?

EDIT// a ked sa hovori o tej cene toho Antec Solo-a,.. ze 10 nasobok 400sk??!! :lol: pozri si tento obrazok, podla mojej matiky je 10X400=4000sk a v tomto shope je v prepocte za 1800sk!!! :lol: :lol: :lol:
Prílohy
untitled.JPG
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A dokazes ju za rovnaku cenu kupit na Slovensku? Tak drz klapacku. Obrazky viem vkladat aj ja. O kvalite bedni si s tebou nemam co povedat, pretoze je to hadzanie hrachu na stenu. Niekto si pod kvalitnou bednou predstavi kopu svetielok, presklenu bocnicu, gycove ozdoby, niekto zase kvalitny material a vnutornu "strukturu" bedne.
Prílohy
SNAG-0190.png
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

2t0m4s3:myslim ze staci ked ti budem citovat brmov príspevok
brm napísal:Vec vkusu.. niekomu sa páčia blond, niekomu brunet.. niekomu dlhovlasé, niekomu krátkovlasé.. niekomu vyholené, niekomu zarastené.. :wink:
mne sa paci priehladna bocnica ;) ked tam dam nejaku neonku no nadhera ;) samozrejme vsetko mozem zapnut a vypnut podla nalady
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm ja tiez nesom za blikajuce svetielka ale priehladna bocnica.. to berem.. ja terassvoju bednu riesim sposobom : ziadne led diody, iba 2 uv neony 30 cm jeden hore jeden dole.. a na bocnicu jeden vetrak 120 mm uv modry, (bez svetielok) dopredu dole druhy 120 cm vetrak uv modry, kabelaz menim konektory za uv zelene, a flexujem zelenym flexom.. tak sa mi to paci, nebude to svietit na kilometre ale myslim ze to bude zaujimave velmo..
inak skrinu mam dajaku klasiku za 900 sk.. a viac mi nai netreba ketze tie vetraky tam budu zachvilu iba pre efekt, totizto idem tam prasknut vodnika...
a vetraciky budu ofukovat tak maximalne pasiv na ramkach a disky :P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja mam bednu v stoliku schovatu a mam tam jeden bohovy VLASTNORUCNY tuning. mam odkrity lavy plech a to kvoli tomu aby som obcas rychlo vybral disk ked potrebujem, obcas do bedne fukol ked tam mam uz fakt hordu prachu a vraj je to lepsie kvoli chladeniu :wink: . Cela bedna je taka biela a zdobi ju najkrajsia a najlepsia DVDromka PLEXTOR. Tiez ma bieli dekel ale v supliku mam aj cierny. A este jedna vec. CO ste to za tunerov ked si kupite hotovu skrinu. a potom si tam vlastnorucne nieco priskrutkujete? :) . Inak v jednoduchosti je krasa a pri bedniach to plati mnohonasobne. 100ludi 100chuti. :wink: :roll:
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomman »

Pokial mozem doporucit, tak Thermalright Armor Jr. BWS je jednoznacna volba.

Je to mid tower a v pohode tam vlezie aj rozmerne GTXko.

Obrovskou vyhodou tejto skrinky je, ze ma prachove filtre. Divil by si sa kolko prachu sa tam za tyzden pozachytava. Vzdy to prejdem vysavacom a pohoda :wink:

Pri skladani som dbal na maximalne ticho takze ak mas dost peniazkov, doporucujem zainvestovat to ventov znacky Noctua.

Vpredu mam dva nasavacie 120mm Noctuy ktore idu na 1200 otaciek, vzadu jedna odsavacia 120mm noctua, ktora ide taktiez na maximalne otacky. Tato skrinka ma na bocnici poziciu na jeden 92mm fan. Kedze noctua 92mm fany nevyraba, tak som to riesil Zalmanom napojenym cez FAN MATE2. Rozpetie ma 1600-2600 otacok. Na 1600 je tiez velmi tichy ( je na antivibracnych kolikoch).
Dalej mam v skrinke este jednu 120mm Noctuu osadenu na Thermalrightu HR03 plus (pasivny chladic GTXka)
A pod GTXkom mam dalsi odsavaci 80mm PAPST ktory ide na niakych 800 otacok a odsava niake to teplo pod GTXkom.

Takze dokopi to je: 4 x 120mm Noctuy na plny vykon 1 x Zalman 92mm 1 x PAPST 80mm a 1 x 135mm fan v zdroji (mam enermax infiniti 650w)

Aj s procesorom mam 8 FANov a pocitac je v tichej miestnosti takmer nepocutelny. Teploty su tiez vyborne. GTXko ma v burne maximalne 68 stupnov (Crysis na maximalne detaily), minimalne vo winoch pri nicnerobeni 49stupnov.

Aby som to zhrnul.... ako ti uz aj Hojko pisal.... je to skor o ventilatoroch a ked na nich nebudes nijako setrit, tak sa ti mozno podari poskladat to tiche PC :wink:
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

naco budem kupovat tu bednu na slovensku za 4200sk + posta ked si to viem objednat cez net v zahranici a pride mi to pekne domov?! :lol: to je tvoj nazor,... ze sa ti nepacia tunerske bedne, ale si len jeden za mala,co zdiela tento nazor, vacsina ludi by sa asi priklonila k mojmu nazoru.Povedz mi pls co je na tej bedni take drahe ze ju v tntrade predavaju za 4200sk????
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

t0m4s3: waw tato bedna co si hodil foto jednoducho povedane: v jednoduchosti je krasa a to sa mi paci
Smoake: a tebe diki za peknu bednu lenze cel som kedysi tunovat no teraz som zistil ked tam dam nejaku chladiacu hmotu do boku s plexi bocnicou ako to bude asi vyzerat ?? a este tu niekto pisal o noctuach ze su v jednej case to berem lenze necem to nasavanie z predu a pod cem aby to vyzeralo ako sem hodil link tom coolermaster centurion a strasne sa mi apci to ze je to bezskrutkova konstrukcia dufam ze dobre odnasa vybracie a aj zvuk
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

inak mam otazku mam v zaruke bednu a jak mam pravu stranu bedne a hornu stranu tie su spojene ako som uz niekde pisal a su ako keby zavarene da sa to nejak odmontovat bez toho aby som stratil zaruku alebo to treba zobrat hocijakemu odbornikovi alebo tam kde som ten PC kupil teda v BGSlevi aby mi vymenili case ?? alebo ine veci v PC ??
Dakujem
Napísať odpoveď