Pokial mozem doporucit, tak Thermalright Armor Jr. BWS je jednoznacna volba.
Je to mid tower a v pohode tam vlezie aj rozmerne GTXko.
Obrovskou vyhodou tejto skrinky je, ze ma prachove filtre. Divil by si sa kolko prachu sa tam za tyzden pozachytava. Vzdy to prejdem vysavacom a pohoda
Pri skladani som dbal na maximalne ticho takze ak mas dost peniazkov, doporucujem zainvestovat to ventov znacky Noctua.
Vpredu mam dva nasavacie 120mm Noctuy ktore idu na 1200 otaciek, vzadu jedna odsavacia 120mm noctua, ktora ide taktiez na maximalne otacky. Tato skrinka ma na bocnici poziciu na jeden 92mm fan. Kedze noctua 92mm fany nevyraba, tak som to riesil Zalmanom napojenym cez FAN MATE2. Rozpetie ma 1600-2600 otacok. Na 1600 je tiez velmi tichy ( je na antivibracnych kolikoch).
Dalej mam v skrinke este jednu 120mm Noctuu osadenu na Thermalrightu HR03 plus (pasivny chladic GTXka)
A pod GTXkom mam dalsi odsavaci 80mm PAPST ktory ide na niakych 800 otacok a odsava niake to teplo pod GTXkom.
Takze dokopi to je: 4 x 120mm Noctuy na plny vykon 1 x Zalman 92mm 1 x PAPST 80mm a 1 x 135mm fan v zdroji (mam enermax infiniti 650w)
Aj s procesorom mam 8 FANov a pocitac je v tichej miestnosti takmer nepocutelny. Teploty su tiez vyborne. GTXko ma v burne maximalne 68 stupnov (Crysis na maximalne detaily), minimalne vo winoch pri nicnerobeni 49stupnov.
Aby som to zhrnul.... ako ti uz aj Hojko pisal.... je to skor o ventilatoroch a ked na nich nebudes nijako setrit, tak sa ti mozno podari poskladat to tiche PC