dve mysi na jednom PC

Informácie o software, ankety...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

dve mysi na jednom PC

Príspevok od používateľa Stoporko »

existuje soft, ktory mi umozni ked dam do masiny dve mysi, ze budem mat na ploche dva kurzory pricom kazda mys bude mat svoj?
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

neviem o nicom takom, z pohladu operacneho systemu vstup pod uzivatelom je viazany na jedno zariadenie "poiting device", iba v specialnych pripadoch (napr. zariadenia tabletpc) su zariadenia 2, resp. 3 (aj s trackpointom alebo touchpadom).
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

podla mna je to blbost na entu :roll: logicky naco by ti boli dve mysi to by si ani nevedel ovladat skus si zobrat do kazdej pero a jednou chod hore doprava a dvakrat klikni a druhou chod dole dolava hore dolava dole. Proste sucasne to nejde, vzdy sa sustredis na jednu a ta druha vtedy robi bordel. A pokial to ces pre 2 userov tak to je tiez blbost aby na jednom pc dvaja ficali. Btw naco to potrebujes ??? a peace hovorim to v dobrom len to nechapem 8)
EDIT: ako pisali koci a lord ale uz to pisal tuna kolega nadomnu ked pisal o touchpade napr ja mam na notebooku externu mysku ale TP neni offnuty ale pri pohybe je nadradena externa myska teda v jednej osi
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nie je problem mat aj 3 funkcne mysi ale stale bude len jeden kurzor.. takze v pripade pohybu viacerymi myskami, sa budu o ten jeden kurzor bit :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

jj, ja som mal sterého logitecha a ten bol zapojený niekde v zadu ale netusim v akom porte, potom mi prišiela Razerka a len tak som ju strčil do predného USB, dve myši fungovali, ale ako napisal KoCi bili sa o kurzor :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

diik, chcem to, lebo mi casto vadi, ze musim myskou behat po obrazovke, v roznych porgramoch by to hrozne ulahcilo pracu. potrebujem mat na obrazovke DVA nezavisle kurzory, ze sa daju naraz pouzivat dve mysi co sa biju o jeden kurzor uz mam davno odskusane. diik.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

skus zacat pouzivat klavesove skratky alt+tab, alebo vista: alt+tab a alt+win. ked si na to zvyknes, dost to urychli tvoju pracu na ploche :wink: .
Moderátor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Moderátor »

mozes mat aj 10 misy na oc to neni ziadný problem ....
proste musis mat mys s koncoukou USB a zapojis si to do PC a ficiiis
uplne primitývne :)a mas jeden kurzor
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Moderátor: Primitivna je tvoja odpoved, ktoru si napisal. Vyssie bolo jasne napisane, ze je to viazane na pointing device, cize ak budes mat zapojenych aj 10 mysi na USB a jednu pre PS2, vzdy ti ostane len jeden kurzor.
expert
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa expert »

Presne tak! :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

videl som take daco ale len na linux tusim...vo windowse ti asi tazko nieco take niekto vytvori...
Liso1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Liso1 »

a ak dakto používa rozdelenie obrazovky na dve obrazovky? (Multi-sceen solution) tam by mohla byť možnosť mať dve myši zapojené...
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

krija napísal:skus zacat pouzivat klavesove skratky alt+tab, alebo vista: alt+tab a alt+win. ked si na to zvyknes, dost to urychli tvoju pracu na ploche :wink: .
win+tab

nemyslim si ze sa da mat dva kurzory
a aj tak velmi nechapem na co to moze byt komu dobre :/
Napísať odpoveď