neviem o nicom takom, z pohladu operacneho systemu vstup pod uzivatelom je viazany na jedno zariadenie "poiting device", iba v specialnych pripadoch (napr. zariadenia tabletpc) su zariadenia 2, resp. 3 (aj s trackpointom alebo touchpadom).
podla mna je to blbost na entu logicky naco by ti boli dve mysi to by si ani nevedel ovladat skus si zobrat do kazdej pero a jednou chod hore doprava a dvakrat klikni a druhou chod dole dolava hore dolava dole. Proste sucasne to nejde, vzdy sa sustredis na jednu a ta druha vtedy robi bordel. A pokial to ces pre 2 userov tak to je tiez blbost aby na jednom pc dvaja ficali. Btw naco to potrebujes ??? a peace hovorim to v dobrom len to nechapem
EDIT: ako pisali koci a lord ale uz to pisal tuna kolega nadomnu ked pisal o touchpade napr ja mam na notebooku externu mysku ale TP neni offnuty ale pri pohybe je nadradena externa myska teda v jednej osi
jj, ja som mal sterého logitecha a ten bol zapojený niekde v zadu ale netusim v akom porte, potom mi prišiela Razerka a len tak som ju strčil do predného USB, dve myši fungovali, ale ako napisal KoCi bili sa o kurzor
diik, chcem to, lebo mi casto vadi, ze musim myskou behat po obrazovke, v roznych porgramoch by to hrozne ulahcilo pracu. potrebujem mat na obrazovke DVA nezavisle kurzory, ze sa daju naraz pouzivat dve mysi co sa biju o jeden kurzor uz mam davno odskusane. diik.
mozes mat aj 10 misy na oc to neni ziadný problem ....
proste musis mat mys s koncoukou USB a zapojis si to do PC a ficiiis
uplne primitývne :)a mas jeden kurzor
Moderátor: Primitivna je tvoja odpoved, ktoru si napisal. Vyssie bolo jasne napisane, ze je to viazane na pointing device, cize ak budes mat zapojenych aj 10 mysi na USB a jednu pre PS2, vzdy ti ostane len jeden kurzor.
krija napísal:skus zacat pouzivat klavesove skratky alt+tab, alebo vista: alt+tab a alt+win. ked si na to zvyknes, dost to urychli tvoju pracu na ploche .
win+tab
nemyslim si ze sa da mat dva kurzory
a aj tak velmi nechapem na co to moze byt komu dobre