Obmedzujete sa kvoli svojej polovičke???
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Obmedzujete sa kvoli svojej polovičke???
Tak co obmedzujete sa niekto kvoli svojej polovicke? ked napriklad si chcete len tak vyraziit s kamosmi sa zabavit, alebo na nejaku chatu a zrusite to kvoli svojej milej, uz z roznych dovodov...alebo ste niekto pod papucou? alebo nemate v tomto vobec ziadne zabrany ked je moznost si vyrazit oddelene...velku ulohu v tomto hra aj dovera a ziarlivost...ze co ked nahodou??? a tak..dufam ze ste pochopili o co mi ide a dufam ze neopakujem nejaku temu...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Moja polovicka ma nijak neobmedzuje, skor naopak, dokonca mi dopraje raz za cas nejaku tu party. Ked je po party opica tak sa o mna postara - navari. Neobmedzujem ju ani ja, je medzi nami stopercentna dovera, nech sa kludne v meste zabava s kamoskami. Bez dovery to vo vztahu nemoze fungovat - resp. moze, ale obmedzene obdobie. Nedokazem si predstavit, ze by mi povedala nie nikam dnes vecer nepojdes.
V mojom pripade nie, neobmedzujem sa. Dovod? Mozno to bude zniet prehnane, ale skor dam prednost spolocnosti svojej priatelky, ako chate, alebo "nasavacke" s kamosmi. (njn, starnem: )) Na druhej strane, nemam moc casu na take veci a vobec na volny cas. Preto sa skor snazim travit co najviac volneho casu s priatelkou. Lubim ju a ziadna chata a ani neviem aki kamosi mi ju nemozu nahradit.
Na druhej strane vsak, nesnazim sa obmedzovat ju. Naopak, ma toho moc a potrebuje obcas vypnut (nie zresetovat, len vypnut:)).
A co sa tyka dovery, tu niet o com. Sme dospeli a zodpovedni ludia, takze ... ; )
Na druhej strane vsak, nesnazim sa obmedzovat ju. Naopak, ma toho moc a potrebuje obcas vypnut (nie zresetovat, len vypnut:)).
A co sa tyka dovery, tu niet o com. Sme dospeli a zodpovedni ludia, takze ... ; )
Ruku na srdce ludia. Malokto z nas mladych si dlhodobo dokaze vazit doveru. Vynimky urcite su, ale prilezitost robi zlodeja, hlavne ked je o vas zaujem. Dnes to tak proste vacsinou je. Mladi si chcu uzivat. Foter mi vzdy hovori: uzivaj si pokym mozes, len vajca si drz na uzde. Zmysel pre doveru podla mna prichadza az vekom, skusenostami. Nemali by sme nic unahlit, ale urcite ani prepast.
-
DonLuca
Medium Star
No ja svoje milované srdiečko vidím jedeň deň v týždni a dôverujeme si navzájom 100%-ne a verím, že nerobí za ten čas, čo sa nevidíme nič zle....
A čo sa týka toho obmedzovania, ani nie neobmedzuje ma, ale tým, že sa vídime raz za týždeň, by som povedal skôr, že ja sám seba obmedzujem, lebo radšej sa zrieknem nejakej žúrky a píšem si s mojou láskou aspoň a internete
MOJKO
A čo sa týka toho obmedzovania, ani nie neobmedzuje ma, ale tým, že sa vídime raz za týždeň, by som povedal skôr, že ja sám seba obmedzujem, lebo radšej sa zrieknem nejakej žúrky a píšem si s mojou láskou aspoň a internete
-
t0m4s3
Admin
Zalezi od konkretnej situacie. Snazil by som sa to vydiskutovat, preco nechce aby som tam isiel. Taktiez by zalezalo na konkretnej party. Mensiu by som ozeliel, ale velke akcie poriadane maximalne raz za rok, by som si zrejme nenechal ujst - nemozem povedat s urcitostou. Problem je, ze z principu sa nezaoberam a nerozmyslam nad otazkami keby/ak by. Nad takou situaciou rozmyslam az ked nastane a musim sa rozhodnuterytrocyt napísal:Čisto teoretická otázka. Ak by ti to povedala, šiel by si?
Kto povie,ze sa neobmedzuje kvoli svojej polovicke, bud klame, alebo si to ani neuvedomuje. Ked ti priatelka povie, pod tam a ty chces ist inam. Chces mi povedat, ze niesi obmedzovany? Uz len to, ze zacnes tu situaciu riesit, tak zacina to obmedzovanie. Preto existuje toleranica, ktora je zaklad vztahu. Vela krat sa mi stava, ze ja chcem ine a ona ine. A nevravim o tom, ze ja chcem ist na zurku, alebo ja chem toto a hento. Vravim aj o nazoroch od kt. sa bude odvijat dalsi postoj vo vztahu, konanie do buducna. A ako vravi erytrocyt, rozmyslat do buducna treba. Konat vtedy ked je to pred dverami je nedbale. No zalezi natom, aky peny vztah mate a ako dlho trva a ci si ho chcete zachovat.
urcite ma priatelka omedzuje. ma to svoje plusy aj minusy. niekedy by som ju nakopal, niekdy mi to vyhovuje. najviac ma vytaca, ked sme niekde cela partia(kamarati z jej strany) a ona povie ze sa mi chce spat, pod domov. zavisi to od situacie, ale vacsinou chodi domov sama. ale inak ju beriem aj ako dobru kamaratku, rad s nou chodim vselikam, rad s nou chodim jazdit na bicykli, rad sa s nou zabavam. keby som to mal zhrnut, tak je to urcite omedzenie, ktore mi ale vyhovuje. cize ked nieco chces mat, tak musis aj dat.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
vidim ze vacsina z vas nema s obmedzovanim problem, aspon podla toho ako pisete...u mna je to trosku horsie, nehovorim ze sa navzajom obmedzujeme ale ide hlavne o doveru a kedze obaja sme dost ziarlivi tak je to dost tazke...obidvaja si tento problem uvedomujeme a snazime sa to nejako riesit lebo vieme ze takto by to mohlo rychlo skoncit, ale obidvom nam neda ked mame ist niekam oddelene, tak si len predstavujeme zle veci
je to ale aj preto ze ani jeden z nas este nemal taky dlhy vztah takze o to viac sa navzajom o seba bojime...
-
midnight_man
Guru