nasilie plodi len dalsie nasilie to viemSchYzo napísal:drzim ti palce kamo takych kktkov nemam rad ani ja, nastastie (na ich stastie) ma nikto nikdy nesikanoval (asi vedia preco) ale ani to nikomu neprajem (akurat tym co sikanuju)
Problem na Strednej skole
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
I my mame na skole plno takych kktov , ale do mna si zväcsa skacu len slovne takze to mam v pake jeden mi uz druhym rokom slubuje ako dostanem
a po kamaratov dava odkazat
chudak chlapec uz je s tym trapny
nooo a jeden si zas minule uz dost otvaral usta tak sme s kamaratmi za nim cez prestavku skocili slovne sa donho pustili a uz ani necekol od vtedy .... proste treba dat na javo ze nemas strach a vsetko to pojde .... takych debilkov z duse neznasam
jj ked im ukazes ze ti mozu hococo nakecat aj tak sa ich nezlaknes tak ta budu mat v ritislavo120 napísal:I my mame na skole plno takych kktov , ale do mna si zväcsa skacu len slovne takze to mam v pake jeden mi uz druhym rokom slubuje ako dostanema po kamaratov dava odkazat
nooo a jeden si zas minule uz dost otvaral usta tak sme s kamaratmi za nim cez prestavku skocili slovne sa donho pustili a uz ani necekol od vtedy .... proste treba dat na javo ze nemas strach a vsetko to pojde .... takych debilkov z duse neznasam
-
blitzkrieg
Professional
ty si snv strojnicka typujem spravne? a ten clovek co do teba skace je palo k.slavo120 napísal:I my mame na skole plno takych kktov , ale do mna si zväcsa skacu len slovne takze to mam v pake jeden mi uz druhym rokom slubuje ako dostanema po kamaratov dava odkazat
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
dobry napad ale to by som musel mat ineho tr. ucitelaDieg0 napísal:Mozno by sa dal taky problem vyriesit miernym pritlacenim ucitela.Povedal by som nieco v zmysle : Pani ucitelka XY , je drzi do kazdeho pinda spravte s nim nieco lebo ak ho neskrotite tak ho skrotim ja vlastnou metodou
aha sry lebo aj mi mame v triede Pala K.complex ne ty.. myslel som slava120
re
Ak by som sa mohol vyjadrit k temu , tak podobnu situaciu som zazil pred xx rokmi na zakladnej, kde mi jeden huncut bral vodu co som mal na desiatu a zakazdym mi ju vypil, mal aj ine taketo prejavy ale to bolo v normale, rozmyslal som ako tomu predist. Nalial som si do flase prehanadlo , on to vypil a dva dni nebol v skole a ja som sa smial az ma brucho bolelo
. Tym ze mu jednu natiahnes toho vela nevyriesis podla mna, ja by som ho nahral na mobil , ukazal triednej, riaditelke a keby stym nic nerobili, isiel by som za policajtom na stanicu
. Takymto sposobom by si mu uskodil viacej ako 1-2 pestami. .. aspon moj nazor ..
-
blitzkrieg
Professional
Re: re
dobry napad musim povedat mame nech mi prinesie z pracevvTF napísal:Ak by som sa mohol vyjadrit k temu , tak podobnu situaciu som zazil pred xx rokmi na zakladnej, kde mi jeden huncut bral vodu co som mal na desiatu a zakazdym mi ju vypil, mal aj ine taketo prejavy ale to bolo v normale, rozmyslal som ako tomu predist. Nalial som si do flase prehanadlo , on to vypil a dva dni nebol v skole a ja som sa smial az ma brucho bolelo. Tym ze mu jednu natiahnes toho vela nevyriesis podla mna, ja by som ho nahral na mobil , ukazal triednej, riaditelke a keby stym nic nerobili, isiel by som za policajtom na stanicu
. Takymto sposobom by si mu uskodil viacej ako 1-2 pestami. .. aspon moj nazor ..
//len tak ma napadlo mal si z toho problem ??
-
P3Bo
Guru wannabe
Boze je tu o tom sest stran a nic sa nestalo , a ani sa nestane.
Keby si toho bol schopny tak to uz spravis nebodaj cakas ze sa ti niekto z hojka sam ozve ze ho zbije za teba ? Bud to sprav abo ser na to ale uz ma nudi pozerat sa na tuto temu kde sa vkuse obmiela prva strana iba inymi slovami . Su len dve moznosti bud natoc na mobil /chod za riaditelom , alebo ho zbi . Este kolko krat to chces pocut