Problem na Strednej skole

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

SchYzo napísal:drzim ti palce kamo takych kktkov nemam rad ani ja, nastastie (na ich stastie) ma nikto nikdy nesikanoval (asi vedia preco) ale ani to nikomu neprajem (akurat tym co sikanuju)
nasilie plodi len dalsie nasilie to viem :P, diky za podporu
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

compleX napísal:nasilie plodi len dalsie nasilie to viem :P, diky za podporu
potom napis ako bolo oc uz sa teraz neviem dockat :D :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

I my mame na skole plno takych kktov , ale do mna si zväcsa skacu len slovne takze to mam v pake jeden mi uz druhym rokom slubuje ako dostanem :D a po kamaratov dava odkazat :D chudak chlapec uz je s tym trapny :hehe: nooo a jeden si zas minule uz dost otvaral usta tak sme s kamaratmi za nim cez prestavku skocili slovne sa donho pustili a uz ani necekol od vtedy .... proste treba dat na javo ze nemas strach a vsetko to pojde .... takych debilkov z duse neznasam
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

slavo120 napísal:I my mame na skole plno takych kktov , ale do mna si zväcsa skacu len slovne takze to mam v pake jeden mi uz druhym rokom slubuje ako dostanem :D a po kamaratov dava odkazat :D chudak chlapec uz je s tym trapny :hehe: nooo a jeden si zas minule uz dost otvaral usta tak sme s kamaratmi za nim cez prestavku skocili slovne sa donho pustili a uz ani necekol od vtedy .... proste treba dat na javo ze nemas strach a vsetko to pojde .... takych debilkov z duse neznasam
jj ked im ukazes ze ti mozu hococo nakecat aj tak sa ich nezlaknes tak ta budu mat v riti
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

hmmm co ti napisat.... nasilie plodi nasilie.... staci? :idea: :roll:
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Podla by si mal počkať kým ťa vyprovokuje aby si sa mal potom na čo vyhovoriť.A nebolo to na teba že si si začal.A prečo to nechcete povedať triednej????
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

pozri či to povieš triednej alebo riaditelovy nič sa nezmeni proste iba mu dohovoria ale on bude taky isty a počka si na niekho po škole takže jedine to vyriešiť tak ze mus riadne natiahneš či v škole alebo mimo a hotovo teda ak nanho maš .............
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SpartakuS napísal:hmmm co ti napisat.... nasilie plodi nasilie.... staci? :idea: :roll:
uz som to pisal vyssie ale ked nie po dobrom tak po zlom
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

slavo120 napísal:I my mame na skole plno takych kktov , ale do mna si zväcsa skacu len slovne takze to mam v pake jeden mi uz druhym rokom slubuje ako dostanem :D a po kamaratov dava odkazat :D chudak chlapec uz je s tym trapny :hehe: nooo a jeden si zas minule uz dost otvaral usta tak sme s kamaratmi za nim cez prestavku skocili slovne sa donho pustili a uz ani necekol od vtedy .... proste treba dat na javo ze nemas strach a vsetko to pojde .... takych debilkov z duse neznasam
ty si snv strojnicka typujem spravne? a ten clovek co do teba skace je palo k. :D ja som jeho spoluziak.. on je kvalitny curak
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:ty si snv strojnicka typujem spravne? a ten clovek co do teba skace je palo k. :D ja som jeho spoluziak.. on je kvalitny curak
ak mas na mysli Palo Krajcovic tak ten neublizi ani muche :D a kto si vlastne ??strojnicka som neni som Mechanik elektrotechnik
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mozno by sa dal taky problem vyriesit miernym pritlacenim ucitela.Povedal by som nieco v zmysle : Pani ucitelka XY , je drzi do kazdeho pinda spravte s nim nieco lebo ak ho neskrotite tak ho skrotim ja vlastnou metodou
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

complex ne ty.. myslel som slava120
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Mozno by sa dal taky problem vyriesit miernym pritlacenim ucitela.Povedal by som nieco v zmysle : Pani ucitelka XY , je drzi do kazdeho pinda spravte s nim nieco lebo ak ho neskrotite tak ho skrotim ja vlastnou metodou
dobry napad ale to by som musel mat ineho tr. ucitela :P
complex ne ty.. myslel som slava120
aha sry lebo aj mi mame v triede Pala K. :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

skenner napísal:complex ne ty.. myslel som slava120
Palo Kicin ?? :D .... ty si jeho spoluziak ?? asi viem kto si nie ?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:Palo Kicin ?? :D .... ty si jeho spoluziak ?? asi viem kto si nie ?
:D no myslim ze vies .. taky typek v ciernom furt hodim :P
vvTF
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa vvTF »

Ak by som sa mohol vyjadrit k temu , tak podobnu situaciu som zazil pred xx rokmi na zakladnej, kde mi jeden huncut bral vodu co som mal na desiatu a zakazdym mi ju vypil, mal aj ine taketo prejavy ale to bolo v normale, rozmyslal som ako tomu predist. Nalial som si do flase prehanadlo , on to vypil a dva dni nebol v skole a ja som sa smial az ma brucho bolelo :lol: . Tym ze mu jednu natiahnes toho vela nevyriesis podla mna, ja by som ho nahral na mobil , ukazal triednej, riaditelke a keby stym nic nerobili, isiel by som za policajtom na stanicu :P . Takymto sposobom by si mu uskodil viacej ako 1-2 pestami. .. aspon moj nazor ..
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: re

vvTF napísal:Ak by som sa mohol vyjadrit k temu , tak podobnu situaciu som zazil pred xx rokmi na zakladnej, kde mi jeden huncut bral vodu co som mal na desiatu a zakazdym mi ju vypil, mal aj ine taketo prejavy ale to bolo v normale, rozmyslal som ako tomu predist. Nalial som si do flase prehanadlo , on to vypil a dva dni nebol v skole a ja som sa smial az ma brucho bolelo :lol: . Tym ze mu jednu natiahnes toho vela nevyriesis podla mna, ja by som ho nahral na mobil , ukazal triednej, riaditelke a keby stym nic nerobili, isiel by som za policajtom na stanicu :P . Takymto sposobom by si mu uskodil viacej ako 1-2 pestami. .. aspon moj nazor ..
dobry napad musim povedat mame nech mi prinesie z prace :D
//len tak ma napadlo mal si z toho problem ??
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Stavim sa, ze nemal, kedze mu na to nemali ako prist.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hej to by sa ten blb musel priznat ze mu zobral vodu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Boze je tu o tom sest stran a nic sa nestalo , a ani sa nestane. :roll: Keby si toho bol schopny tak to uz spravis nebodaj cakas ze sa ti niekto z hojka sam ozve ze ho zbije za teba ? Bud to sprav abo ser na to ale uz ma nudi pozerat sa na tuto temu kde sa vkuse obmiela prva strana iba inymi slovami . Su len dve moznosti bud natoc na mobil /chod za riaditelom , alebo ho zbi . Este kolko krat to chces pocut
Napísať odpoveď