vyuzitie cisco
vyuzitie cisco
Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vyuzitie cisco
Ja mam prvy semester a do roboty čo teraz mam mi to pomohlo určite ked som to doniesol .....bartonko napísal:Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
-
t0m4s3
Admin
Ak nemas priamo CCNA certifikaciu, tak je to v podstate nic, je to to iste akoby si si spravil doma nejaky samokurz. Zalezi len na zamestnavatelovi ci na to berie ohlad. Oficialne cisco certifikacie uz imho zavazia viac, aj ked dnes uz ma ccna kde-kdo a potom sa clovek nestiha divit ako ho ziskal, kedze vedomosti nedokaze pouzit v praxi.bartonko napísal:Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
-
MP4-27
Guru wannabe
Ja stale nechapem aky presny certifikat myslis ...asi nie ten co dostanes na skole zabaleny do takej folie kde je podpisany iba profesor a peciatka.t0m4s3 napísal:Ak nemas priamo CCNA certifikaciu, tak je to v podstate nic, je to to iste akoby si si spravil doma nejaky samokurz. Zalezi len na zamestnavatelovi ci na to berie ohlad. Oficialne cisco certifikacie uz imho zavazia viac, aj ked dnes uz ma ccna kde-kdo a potom sa clovek nestiha divit ako ho ziskal, kedze vedomosti nedokaze pouzit v praxi.
ty myslis ten certifikat co pises nejake 2 hodiny a mas tam vsetko ze?
-
MP4-27
Guru wannabe
Ty myslis asi ten co dostanes v skole ze? Kde je napisane co vsetko "akoze" viesbartonko napísal:Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
-
t0m4s3
Admin
CCNA certifikat je iba jeden. Ostatne su iba zdrapy papiera.MP4-22 napísal:Ja stale nechapem aky presny certifikat myslis ...asi nie ten co dostanes na skole zabaleny do takej folie kde je podpisany iba profesor a peciatka.
ty myslis ten certifikat co pises nejake 2 hodiny a mas tam vsetko ze?
no ja som nemyslel uz ten konecnyy, ale tie 4 semestre by maly mat nejaku tu vahu pri uchadzanii sa do zamestnania , nie? ved aj tie predsa len cosi dokazuju ze mate o to zaujem a su tam nejake tie zaklady aspon tak ze je to na papiery, neraad by som mal pocit ze to robiim na tri veci ...
-
p4ra
Redeemer
bartonko, tie semestre a skolenia robis preto, aby si mohol spravit certifikat. Zalezi od zamestnavatela. Keby prides na pohovor tak, ze mas za sebou uz 4 semestre a neviem co este, a ze by si rad aj certifikat (ale nemal si moznost, ci financie), tak ked sa preukazes a si zaujimavy pre zamestnavatela, mozno ta zamestna a zaplati ti aj certifikat s tym, ze rataj, ze si ta bude chciet ponechat minimalne dva roky. A ked odides skor, tak im budes musiet vyplatit, ze za teba zaplatili.