vyuzitie cisco

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bartonko
Expert
Expert

vyuzitie cisco

Príspevok od používateľa bartonko »

Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vyuzitie cisco

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

bartonko napísal:Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
Ja mam prvy semester a do roboty čo teraz mam mi to pomohlo určite ked som to doniesol .....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

bartonko napísal:Zaujimalo by ma ci uz ma niekto nejake skusenosti , ked mate trebars urobene styri semestre , ako normal aj s papierom ze ste ich spravili ci to zavazi pri hladanii zamestnania?
Ak nemas priamo CCNA certifikaciu, tak je to v podstate nic, je to to iste akoby si si spravil doma nejaky samokurz. Zalezi len na zamestnavatelovi ci na to berie ohlad. Oficialne cisco certifikacie uz imho zavazia viac, aj ked dnes uz ma ccna kde-kdo a potom sa clovek nestiha divit ako ho ziskal, kedze vedomosti nedokaze pouzit v praxi.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

aso tak ked tomu nerozumies mozes mat aj 3 semestre ako ja :-D ako ked mas urobene cele cisco 1 a fakt vies oco sa jedna a dokazes to predviest zamestnavatelovi tak ti to moze dost pomoct k slusnemu platu
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ale nastudovat sa to cele neda, vela chu**** tam je...
prax to isti, tam sa naucis vsetko :)
ja robim druhy momentalne :roll: a rozumiem sa tomu
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

t0m4s3 napísal:Ak nemas priamo CCNA certifikaciu, tak je to v podstate nic, je to to iste akoby si si spravil doma nejaky samokurz. Zalezi len na zamestnavatelovi ci na to berie ohlad. Oficialne cisco certifikacie uz imho zavazia viac, aj ked dnes uz ma ccna kde-kdo a potom sa clovek nestiha divit ako ho ziskal, kedze vedomosti nedokaze pouzit v praxi.
Ja stale nechapem aky presny certifikat myslis ...asi nie ten co dostanes na skole zabaleny do takej folie kde je podpisany iba profesor a peciatka.
ty myslis ten certifikat co pises nejake 2 hodiny a mas tam vsetko ze?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Ty myslis asi ten co dostanes v skole ze? Kde je napisane co vsetko "akoze" vies :D ...tak presne ten je obycajny zdrap papiera zabaleny do folie...Si zapamataj vzdy je rozhodujuce to co vies a nie to ze odnekadial zazeniees odpovede a to nejako odklikas a uz si myslis ze budes mat plat 30000 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

MP4-22 napísal:Ja stale nechapem aky presny certifikat myslis ...asi nie ten co dostanes na skole zabaleny do takej folie kde je podpisany iba profesor a peciatka.
ty myslis ten certifikat co pises nejake 2 hodiny a mas tam vsetko ze?
CCNA certifikat je iba jeden. Ostatne su iba zdrapy papiera.
Prílohy
Cisco_CCNA_Cert.jpg
bartonko
Expert
Expert

no ja som nemyslel uz ten konecnyy, ale tie 4 semestre by maly mat nejaku tu vahu pri uchadzanii sa do zamestnania , nie? ved aj tie predsa len cosi dokazuju ze mate o to zaujem a su tam nejake tie zaklady aspon tak ze je to na papiery, neraad by som mal pocit ze to robiim na tri veci ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

bartonko, tie semestre a skolenia robis preto, aby si mohol spravit certifikat. Zalezi od zamestnavatela. Keby prides na pohovor tak, ze mas za sebou uz 4 semestre a neviem co este, a ze by si rad aj certifikat (ale nemal si moznost, ci financie), tak ked sa preukazes a si zaujimavy pre zamestnavatela, mozno ta zamestna a zaplati ti aj certifikat s tym, ze rataj, ze si ta bude chciet ponechat minimalne dva roky. A ked odides skor, tak im budes musiet vyplatit, ze za teba zaplatili.
bartonko
Expert
Expert

no asi mas pravdu , ale ten certifikat platii aj tak len 3 roky , a kedze som teraz na vyske, neviem ci sa mi to oplatii , ci to maa aj nejaku vahu po tych troch rokoch .
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

veru tu platnost 3 roky povazujem za zdieranie, lebo potom musis opat ist na skusky a za certifikat opat zaplatit.
...ja mam teraz za sebou prvy semester cisco, a do vianoc budem mat aj druhy :)
Napísať odpoveď