Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako vznikol nick jin (pre pamätníkov jin153
) si už vážne nepamätám, ale čo je zaujímavé, čo som našiel pri gúglení. Žeby dáka spojitosť?
http://sk.wikipedia.org/wiki/Jin_a_jangwikipedia napísal:Jin (čín. 陰/阴; "tmavé miesto, severný svah (kopca), južný breh (rieky), zamračené, zahalené") je tmavší element; pôsobí smutne, pasívne, tmavo, žensky a korešponduje s nocou. Jin je často symbolizovaný vodou a zemou.
Jang (čín. 陽/阳; "svetlé miesto, južný svah (kopca), severný breh (rieky), slnečné svetlo") je svetlejší element; pôsobí veselo, aktívne, svetlo, mužsky a korešponduje s dňom. Jang je často symbolizovaný ohňom a vetrom.
Jin (ženskosť, tma, pasívna sila) a Jang (mužská, svetlá, tvorivá sila) sú popisom doplňujúcich sa opakov a nie sú absolútne - preto hociaká Jin a Jang dichotómia bude vyzerať opačne z inej perspektívy. Preto sa príslušné vyššie uvedené pojmy k Jin a Jang neberú doslovne. Všetky sily v prírode majú obidva stavy, a tie sú neustále v pohybe. Na západe sa často Jin a Jang zle zobrazuje ako "zlo" a "dobro". Nesprávna je tiež interpretácia symbolu v zmysle farieb - Taijitu nesymbolizuje čiernu a bielu (alebo červenú) farbu ako opak (čierna nie je absenciou bielej), ale symbolizuje v analógii tmu a svetlo (tma je absenciou svetla a naopak).
keby si bol JINN bol by si nieco ako arabska zlata rybka 
Samploom: nadava sa "samplúm"
> angl.sample: vzorka, tradicne kratsi zvuk, nieco samostatne a zaroven casto clanok niecoho komplexnejsieho, vacsieho..
> angl.loom: po slov.= krosna. Moje predstavy skor swamp = mociarne krosna, stebla prirodneho, sinusoidy ci rovne linie, CESTY, a napr.stara laska k fantasticky krasnej adventure, vzhladom na dej s magickym nazvom ("srdcovka") LOOM c.1990 mozno niekto pozna..: [google + "Loom game"], ...atd
>angl.amp - amplifier, zvacsovac sily signalu
, teda "booster krosien"
..atd atd
Takze nieco ako life equalizer
, napadlo ma to ako slovna hracka, nic s mojim pravym menom... beriem to ako zmes fantazie, lasky k hudbe, kolac mysticna a nadej, ze mam v zivote nejaky smer ktory nakoniec prinesie niecomu ovocie..preto paradoxne, skromne - pre nezaujatych najskor nic len vzorka (zosobnenie slova sample)
Samploom: nadava sa "samplúm"
> angl.sample: vzorka, tradicne kratsi zvuk, nieco samostatne a zaroven casto clanok niecoho komplexnejsieho, vacsieho..
> angl.loom: po slov.= krosna. Moje predstavy skor swamp = mociarne krosna, stebla prirodneho, sinusoidy ci rovne linie, CESTY, a napr.stara laska k fantasticky krasnej adventure, vzhladom na dej s magickym nazvom ("srdcovka") LOOM c.1990 mozno niekto pozna..: [google + "Loom game"], ...atd
>angl.amp - amplifier, zvacsovac sily signalu
Takze nieco ako life equalizer