Dakujeeem za odpovede.
Zimne oblecenie
Zimne oblecenie
Ahojte
Chcela by som vediet,ci vam zalezi na tom ako v zime vonku vyzerate.Ja mam radsej capicu,niekolko svetrov,sal a hrubu vetrovku len aby mi nebola zima.
Haha jak yeti
Dakujeeem za odpovede.
Dakujeeem za odpovede.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
V podstate mám tieto veci na saláme, najmä, nech je teplúčko, nefúka na kríže a neomŕzajú uši a končatiny
Inak, zo zimných vecí nemám rada pančuchy a čapice, potom ma svrbia nohy aj hlava.
Šály a rukavičky sú super, ale poriadne sa zazimujem, až keď začne mrznúť, zbytočne sa naobliekať, kým nie je zima je nepodstatné, človek potom nemá vytvorenú žiadnu imunitu.
-
Andi_Cibula
Addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak v zime si dam na vybave obzvlast zalezat
... jednoznacne poriadne kozenne trekove boty s membranou, lebo suche nohy to je zaklad ... nohavice nic extra, na nohy mi zima nebyva ... a hore to vacsinou riesim tielkom, trickoom s kratkym rukavom/ koselou, nejakou mikinou alebo svetrom a nato nejaky polartec / softshell s vetruodolnou memranou (NoWind / windproof) ... to ked je sucha zima ... ked snezi tazky mokry sneh, pripadene poprcha tak dam nato este celorocnu trekovu bundu
... heh a o tepelny aj ostatny komfort je postarane
(inak zimne obliekanie mam kvoli jednej veci obzvlast rad ... mas viac oblecenia -> mas viac vackou a tak sa nestane ze ti nevyjde miesto a musis napr. telefon niest v ruke, alebo ze si nemozes zobrat doklady so sebou ako v lete ked ides k vode a mas len dva
...
(inak zimne obliekanie mam kvoli jednej veci obzvlast rad ... mas viac oblecenia -> mas viac vackou a tak sa nestane ze ti nevyjde miesto a musis napr. telefon niest v ruke, alebo ze si nemozes zobrat doklady so sebou ako v lete ked ides k vode a mas len dva
Ked sme pri tom zimnom obleceni, konecne som nasiel zimnu obuv pre mna.
Teraz uz len vyhliadat auto UPS-ka.