Zimne oblecenie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
wewka
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Zimne oblecenie

Príspevok od používateľa wewka »

Ahojte :) Chcela by som vediet,ci vam zalezi na tom ako v zime vonku vyzerate.Ja mam radsej capicu,niekolko svetrov,sal a hrubu vetrovku len aby mi nebola zima. :) Haha jak yeti :D
Dakujeeem za odpovede.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja mám taku bundu to som dostal newiem na co meniny alebo narodky no newiem a a presne ako hovoris vyzeram v tom ako yeti :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

V podstate mám tieto veci na saláme, najmä, nech je teplúčko, nefúka na kríže a neomŕzajú uši a končatiny :D Inak, zo zimných vecí nemám rada pančuchy a čapice, potom ma svrbia nohy aj hlava. :D Šály a rukavičky sú super, ale poriadne sa zazimujem, až keď začne mrznúť, zbytočne sa naobliekať, kým nie je zima je nepodstatné, človek potom nemá vytvorenú žiadnu imunitu.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

V zime mi zalezi na tom,aby mi nebolo zima :P
Teraz vazne...investuj do kvalitneho outdooroveho oblecenia a mas po starostiach.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja nosim obycajne nohavice,zimne boty,zajtra bezim do shopu po bomberu a okolo krku mam satku a je mi teplucko
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja si dám tepláky nato rifle,tričko,tričko s dlhým rukávom,mikinu a bundu..v bunde mám vždy čiapku a rukavice...šál zatial nenosím,keď bude väčia zima snáď...pohoda,hlavne že je teplo 8)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Obuté stále tenisky, ved mrazy ešte nie sú, riflové nohavie, pod nimi nič, tričko, pulover a somárica (to je taký kabát, vyzerá podla niektorých ludí značne komunisticky) a čiapka značky Hansa. :D Proste super kombinácia. :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Boty, rifle, tricko, mikina, lyziarska bunda.

Zalezi aj od situacie a teploty :)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Ano, ked je zima mam vo zvyku nosit zimne oblecenie :? Nechapem co cakas za odpovede..
ale nemam rad capice, vyzeram v kazdej ako trdlo, radsej si nechavam k zime narast dlhsie vlasy.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

kedze ma zimu v laske ako smrt :D , tak som dobre vyzbrojeny. lyziarska bunda, snb nohavice, topanky na vyssej podrazke, hruba ponozka, capica, rukavice a som vysmiaty ako leco. nepremokne, neprefukne, nezaparis sa v tom. absolutna spokojnost. a moze byt aj -20, chodim si vysmiaty
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

zasadne nosím vibramy [ od nôh mi nemoze byt zima :) ] potom rifle [ pod nimi nic ], neaké to tričko a lyžiarskú bundu, čiapku a rukavice..
Zaklad sú topánky a poriadne bunda, potom zima nikdy nieje :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Rifle, popripade nohavice a pod nimi nic. Hore kosela, max. jeden pulover a zimna bunda. Rukavice len, ked nosim kufor. Zimna ciapka vynimocne.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nemam rad moc vrstiev pominule roky to bola mikina pod nou tricko nohavice a snowboardova bunda :-P teraz chcem zmenit satnik na trosku trekovejsie veci a potom sa to da riesit termo vrstva tenka lahka :-P nato gate hore tricko a kvalitna mikinka
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja neznasam zimne ciapky lebo potom mam zle vlasy(ciapky nosim iba na lyzovacke), mam rad kvalitne zimne bundy lebo potom si nemusim davat sest svetrov staci aj jeden a je mi teplo...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nosim hrubu zimnu bundu a nohavice, a ciapku, ked nie je zima tak zase siltovku, sal alebo rukovace, len vynimocne ked je ozaj hnusna kosa... :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak v zime si dam na vybave obzvlast zalezat :-) ... jednoznacne poriadne kozenne trekove boty s membranou, lebo suche nohy to je zaklad ... nohavice nic extra, na nohy mi zima nebyva ... a hore to vacsinou riesim tielkom, trickoom s kratkym rukavom/ koselou, nejakou mikinou alebo svetrom a nato nejaky polartec / softshell s vetruodolnou memranou (NoWind / windproof) ... to ked je sucha zima ... ked snezi tazky mokry sneh, pripadene poprcha tak dam nato este celorocnu trekovu bundu :-) ... heh a o tepelny aj ostatny komfort je postarane :-)

(inak zimne obliekanie mam kvoli jednej veci obzvlast rad ... mas viac oblecenia -> mas viac vackou a tak sa nestane ze ti nevyjde miesto a musis napr. telefon niest v ruke, alebo ze si nemozes zobrat doklady so sebou ako v lete ked ides k vode a mas len dva :-D :-D :-D ...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

v zime sa riadim heslom-image je nanic :) ked je moc zima,som schopna navliect si na seba 10 vrstiev oblecenia :D hlavne nezabudam na hrube pancuchy a na ne este niekedy podkolienky...a na to vysoke cizmy :lol:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

pacia sa vam tie zimne bundy s tou kozusinkou na kapuci????

nosia ich v poslednej dobe skoro vsetci mne sa to dost paci zajtra si idem taku kupit vyzera to v pohode
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ked sme pri tom zimnom obleceni, konecne som nasiel zimnu obuv pre mna. :) Teraz uz len vyhliadat auto UPS-ka.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja si dam termotricko , nieku mikinu a bundu , na hlavu ciapku a na spodok termo bombardaky a spodky a rifle , ale to ked je fakt velka zima
Napísať odpoveď