kupa mysi
kupa mysi
poradte jaku do 2000Sk
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja planujem kupit tuto http://www.alza.sk/mys-logitech-g5-lase ... d65836.htm
-
Cocotko
Light Expert
co takto microsoft intelimouse 3.0 http://www.progamingshop.sk/microsoft-i ... -4096.html
vela ludi ju povazuje za najlepsiu mysku a hlavne hracska komunita ju chvali
vela ludi ju povazuje za najlepsiu mysku a hlavne hracska komunita ju chvali
ja mozem odporucit tuto A4tech-ku X-750F a este ti aj zostanu peniaze na daci ine
: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?C ... MNO=X-750F
-
hojko
Site Admin
Tato tema zaujima aj mna, pretoze tiez mam v planu kupit novu mysku, kedze ta stara uz nechce niekedy scrollovat smerom hore. Preto by sa patrilo uz nieco lepsie a kvalitnejsie. Mysky typu G5 a podobne sa mi nepacia ako vzhladovo, tvarovo, tak aj tlacitkami po boku mysky. Ja preferujem zakladne dve tlacitka + stredne scrollovacie klikacie koliecko. Takym mensim favoritom je u mna Razer Krait Orange, ma s nou niekto skusenosti alebo nejake referencie???
ja som si ju kupil mozem odporucit je uplne super dostal som k nej aj podlozku a stala menej ako v alze kupil som ju tu http://www.progamingshop.sk/akcia-razer ... 26815.html hlavne kvoli tomu ze mam male miesto na mys a nevedel som najst vhodnu podlozku, akurat jedna vec sa mi nepaci ze nema tiche tlacitka ale inak je super nic ine jej nemozem vytknut ani tej podlozke drzi jak jak prilepena a je lahko rolovatelna a prenosnahojko napísal:Tato tema zaujima aj mna, pretoze tiez mam v planu kupit novu mysku, kedze ta stara uz nechce niekedy scrollovat smerom hore. Preto by sa patrilo uz nieco lepsie a kvalitnejsie. Mysky typu G5 a podobne sa mi nepacia ako vzhladovo, tvarovo, tak aj tlacitkami po boku mysky. Ja preferujem zakladne dve tlacitka + stredne scrollovacie klikacie koliecko. Takym mensim favoritom je u mna Razer Krait Orange, ma s nou niekto skusenosti alebo nejake referencie???
-
hojko
Site Admin
Diky za info. Ak sa za gemblovanie pocita tak hodinku denne hrania NHL na klavesnici alebo Pro Evolution Soccer na gamepade, tak som. Hry kde treba mys prilis nehravam, obcas je to BF2 alebo CoD, ale ked budem kupovat mys, tak urcite nieco lepsie. Na microsoftkach mi vadi male koliecko v strede, mal som s tym v minulosti taky mensi problem a prilis sa mi to nepacilo. Radsej Logitech alebo Razer.
Inak ako je to s bezkablovymi myskami, ako casto ich treba nabijat a ako je to s ich hmotnostou???
Inak ako je to s bezkablovymi myskami, ako casto ich treba nabijat a ako je to s ich hmotnostou???
-
Nadeo
Guru wannabe
mam G7 ako som uz spominal - je knej nabijacka a dve baterky (jedna sa nabija a jednu pouzivas) , vymienam to cca po dvoch dnoch , vymena trva par sekundhojko napísal:Diky za info. Ak sa za gemblovanie pocita tak hodinku denne hrania NHL na klavesnici alebo Pro Evolution Soccer na gamepade, tak som. Hry kde treba mys prilis nehravam, obcas je to BF2 alebo CoD, ale ked budem kupovat mys, tak urcite nieco lepsie. Na microsoftkach mi vadi male koliecko v strede, mal som s tym v minulosti taky mensi problem a prilis sa mi to nepacilo. Radsej Logitech alebo Razer.
mys je lahka , mozno trochu tazsia ako ine...
-
Smoake
Star
pripominam ze ku kvalitnej mysi musite mat aj kvalitnu podlozku.ja by som na tvojom mieste vyuzil daku s akcii co ma Progamingshop. to sa oplati.Mne osobne sa teraz ziadna z tych akcii nezda.Ja som kupoval pred rokom Mysku Razer Diamondback Plasma Blue + Everglide ricochet za 2300sk, keby som to kupoval osobitne vyslo by ma to ovela drahsie.pokial chces dobru mysku ber nejaku Razer najlepsie Copperhead, lenze ta je draha, potom nevyndu peniaze na podlozku
Urcite sa budete pytat preco Razer,.. su ovela krajsie ako Logitech-y a ostatne znacky,dalej maju dozivotnu zaruku, mne osobne odisiel kabel (co sa pri Razerkach stava velmi casto, lebo maju velmi tenky kabel) prisiel som tam, chlapik to pozrel a na druhy den som mal novu mysku 
-
hojko
Site Admin
G5 a MX1000 su pre mna skarede a nemaci sa mi ergonomia, aj ked mozno do ruky krasne sadne. To si budem musiet este u niekoho tu mys ohmatat a potom uvidim, zatial je favoritom Razer. Co sa tyka podlozky, tak to neexistuje, aby som nieco take kupil a pouzival, na to tu mam stol, aj ked mi je jasne, ze na nom mys nema taku ucinnost.
-
snaque
Light Professional
Kamos ju ma...hojko napísal:Tato tema zaujima aj mna, pretoze tiez mam v planu kupit novu mysku, kedze ta stara uz nechce niekedy scrollovat smerom hore. Preto by sa patrilo uz nieco lepsie a kvalitnejsie. Mysky typu G5 a podobne sa mi nepacia ako vzhladovo, tvarovo, tak aj tlacitkami po boku mysky. Ja preferujem zakladne dve tlacitka + stredne scrollovacie klikacie koliecko. Takym mensim favoritom je u mna Razer Krait Orange, ma s nou niekto skusenosti alebo nejake referencie???
Ja mam Diamondback...
Mal som moznost skusit obe, podla mna je lepsia Diamondback (je tazsia, lepsie sadne do ruky, lepsi povrch)....
Ak si este nekupil, tak radsej kup diamondback...