kupa mysi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Marko29
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

kupa mysi

Príspevok od používateľa Marko29 »

poradte jaku do 2000Sk
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

naco ju chces vyuzivat ? hry ? na net ? alebo ?
Marko29
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

na vsetko
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nejaku razerku alebo logitech

bez drotov alebo s?
Marko29
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

to je jedno
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

co takto microsoft intelimouse 3.0 http://www.progamingshop.sk/microsoft-i ... -4096.html

vela ludi ju povazuje za najlepsiu mysku a hlavne hracska komunita ju chvali
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

ja mozem odporucit tuto A4tech-ku X-750F a este ti aj zostanu peniaze na daci ine :) : http://www.a4tech.com/en/product2.asp?C ... MNO=X-750F
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tato tema zaujima aj mna, pretoze tiez mam v planu kupit novu mysku, kedze ta stara uz nechce niekedy scrollovat smerom hore. Preto by sa patrilo uz nieco lepsie a kvalitnejsie. Mysky typu G5 a podobne sa mi nepacia ako vzhladovo, tvarovo, tak aj tlacitkami po boku mysky. Ja preferujem zakladne dve tlacitka + stredne scrollovacie klikacie koliecko. Takym mensim favoritom je u mna Razer Krait Orange, ma s nou niekto skusenosti alebo nejake referencie???
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Logitech G7

mam ju , kupena z nayu za 2000sk (v alze za 2600 )
.. inak nenavidim nay , ale toto som musel vyuzit
G3- 2000 sk
G5 - 2800 sk
G7 - 2000 sk
G9 - 3800 sk

vysvetlujem si to tym ze nevedia co predavaju :roll:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

hojko napísal:Tato tema zaujima aj mna, pretoze tiez mam v planu kupit novu mysku, kedze ta stara uz nechce niekedy scrollovat smerom hore. Preto by sa patrilo uz nieco lepsie a kvalitnejsie. Mysky typu G5 a podobne sa mi nepacia ako vzhladovo, tvarovo, tak aj tlacitkami po boku mysky. Ja preferujem zakladne dve tlacitka + stredne scrollovacie klikacie koliecko. Takym mensim favoritom je u mna Razer Krait Orange, ma s nou niekto skusenosti alebo nejake referencie???
ja som si ju kupil mozem odporucit je uplne super dostal som k nej aj podlozku a stala menej ako v alze kupil som ju tu http://www.progamingshop.sk/akcia-razer ... 26815.html hlavne kvoli tomu ze mam male miesto na mys a nevedel som najst vhodnu podlozku, akurat jedna vec sa mi nepaci ze nema tiche tlacitka ale inak je super nic ine jej nemozem vytknut ani tej podlozke drzi jak jak prilepena a je lahko rolovatelna a prenosna
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

microsoft ma dobre mysky alebo aj logitech...
ak si ale gamer, ber razor ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Diky za info. Ak sa za gemblovanie pocita tak hodinku denne hrania NHL na klavesnici alebo Pro Evolution Soccer na gamepade, tak som. Hry kde treba mys prilis nehravam, obcas je to BF2 alebo CoD, ale ked budem kupovat mys, tak urcite nieco lepsie. Na microsoftkach mi vadi male koliecko v strede, mal som s tym v minulosti taky mensi problem a prilis sa mi to nepacilo. Radsej Logitech alebo Razer.

Inak ako je to s bezkablovymi myskami, ako casto ich treba nabijat a ako je to s ich hmotnostou???
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

deblasco: mam mkrvacku, nikdy viac... uz musim silou stlacat, aby som klikol...

hojko: rarezky boli aj su dobre mysky, bral by som :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

hojko napísal:Diky za info. Ak sa za gemblovanie pocita tak hodinku denne hrania NHL na klavesnici alebo Pro Evolution Soccer na gamepade, tak som. Hry kde treba mys prilis nehravam, obcas je to BF2 alebo CoD, ale ked budem kupovat mys, tak urcite nieco lepsie. Na microsoftkach mi vadi male koliecko v strede, mal som s tym v minulosti taky mensi problem a prilis sa mi to nepacilo. Radsej Logitech alebo Razer.

Inak ako je to s bezkablovymi myskami, ako casto ich treba nabijat a ako je to s ich hmotnostou???
mam G7 ako som uz spominal - je knej nabijacka a dve baterky (jedna sa nabija a jednu pouzivas) , vymienam to cca po dvoch dnoch , vymena trva par sekund :)
mys je lahka , mozno trochu tazsia ako ine...
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

pripominam ze ku kvalitnej mysi musite mat aj kvalitnu podlozku.ja by som na tvojom mieste vyuzil daku s akcii co ma Progamingshop. to sa oplati.Mne osobne sa teraz ziadna z tych akcii nezda.Ja som kupoval pred rokom Mysku Razer Diamondback Plasma Blue + Everglide ricochet za 2300sk, keby som to kupoval osobitne vyslo by ma to ovela drahsie.pokial chces dobru mysku ber nejaku Razer najlepsie Copperhead, lenze ta je draha, potom nevyndu peniaze na podlozku :? Urcite sa budete pytat preco Razer,.. su ovela krajsie ako Logitech-y a ostatne znacky,dalej maju dozivotnu zaruku, mne osobne odisiel kabel (co sa pri Razerkach stava velmi casto, lebo maju velmi tenky kabel) prisiel som tam, chlapik to pozrel a na druhy den som mal novu mysku :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

G5 a MX1000 su pre mna skarede a nemaci sa mi ergonomia, aj ked mozno do ruky krasne sadne. To si budem musiet este u niekoho tu mys ohmatat a potom uvidim, zatial je favoritom Razer. Co sa tyka podlozky, tak to neexistuje, aby som nieco take kupil a pouzival, na to tu mam stol, aj ked mi je jasne, ze na nom mys nema taku ucinnost.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko, mam MX500, co je podobne tej G5 a tiez mam aj tu MX1000. Mozem ti povedat, ze ergonomia je skutocne podarena a sedi vyborne. Ale zase to je u kazdeho individualne. Ked mas moznost, chod si to odskusat. A su celkom pekne, ked ti ide aj o vyzor.
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

hojko napísal:Tato tema zaujima aj mna, pretoze tiez mam v planu kupit novu mysku, kedze ta stara uz nechce niekedy scrollovat smerom hore. Preto by sa patrilo uz nieco lepsie a kvalitnejsie. Mysky typu G5 a podobne sa mi nepacia ako vzhladovo, tvarovo, tak aj tlacitkami po boku mysky. Ja preferujem zakladne dve tlacitka + stredne scrollovacie klikacie koliecko. Takym mensim favoritom je u mna Razer Krait Orange, ma s nou niekto skusenosti alebo nejake referencie???
Kamos ju ma...
Ja mam Diamondback...

Mal som moznost skusit obe, podla mna je lepsia Diamondback (je tazsia, lepsie sadne do ruky, lepsi povrch)....

Ak si este nekupil, tak radsej kup diamondback...
Napísať odpoveď