vyber plastov na bike
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
yoplin: Nie, nejazdim. Mam aj Rock Machine
ale zasadne som proti kosikom, pretoze jazdim prevazne freeride a pri tomto style su kosiky samovrazda. Skor by som uz preferoval spd, pretoze je tam mozne pedal odopnut, ale kosik maximalne zlomim v momente, ked poriadne drbnem o zem. Ja mam normalne velke pedale a tie mi stacia 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ja by som chcel poradit .mam taky srot, vid. tema "vas bike" ci ako sa to wola =DD tak chcem nan kupit plaste. jazdim vacsinou po ceste, ale chcem aby to vizeralo. tak chcem neake plaste do hory asi .co myslite ktore budu mat mensi odpor? napr uz uvedene : Maxxis Medusa alebo maxxis ignitor . dal som to len ako priklad .dufam ze pochopite co ymslim. ci neake so stuplamy alebo radsej nieco take . ine =DD ( srrry za moje vyjadrovanie ale fakt neviem ako vam tu moju otazku vysvetlit )
EDIT// doplnene ciarky a bodky aj ked asi zle =D
EDIT// doplnene ciarky a bodky aj ked asi zle =D
1. neda sa po tebe citatJacoolbo napísal:Ja by som chcel poradit mam taky srot vid tema vas bike ci ako sa to wola =DD tak chcem nan kupit plaste jazdim vacsinou po ceste ale chcem aby to vizeralo tak chcem neake plaste do hory asi co myslite ktore budu mat mensi odpor napr uz uvedene : Maxxis Medusa alebo maxxis ignitor . dal som to len ako priklad dufam ze pochopite co ymslim ci neake so stuplamy alebo radsej nieco take . ine =DD ( srrry za moje vyjadrovanie ale fakt neviem ako vam tu moju otazku vysvetlit )
2, ked jazdis po ceste, nekupuj si drapakove plaste, lebo maju vacsi odpor, skorej ich zoderies a hlavne nevyuzijes ich kvality. ked chces maxxis, tak skus wormdrive, mozno xenith.
3, na tvojom mieste by som sa poobzeral po inom type bicykla. vyzorom by sa to dalo, ale vahu predpokladam dobrych 16kg, odpruzenie absolutne nefunkcne, a na cestu nevhodny. porozmyslaj nad crossovym bicyklom
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
http://www.koloshop.cz/index.php?soucas ... yrobek=738 /ale tam je 2.35/
btw, mozes kupit aj ranchero...
btw, mozes kupit aj ranchero...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
pocitam, ze mas 1.90 alebo 1.95, to je taky standard, ktory sa dava. ale tebe moze byt jedno aky rozmer mas, pretoze priemer kolesa je rovnaky, rozdiel je len v sirke a tu si urcis ty. wormdrive je plast na cestu(hladsi behun) a do lahkeho terenu(drapak po bokoch). ale skorej na suchy teren, lebo na mokrom az blatistom sa smyka. skorej by som ho nazval takym univerzalnym suchym plastom.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
prepacte
este by ma zaujimalo ci niekto neviete ake su original plaste na merida matts =) nikde to nemozem najst dakujem
EDIT// co poviete na znacku continental ??? konkretne vapor 2.1 nebude to lepsie riesenie ako maxxis dynomite a ignitor ???? vlastne asi iba 2x ignitor lebo dynomite nemam kde zobrat
EDIT// co poviete na znacku continental ??? konkretne vapor 2.1 nebude to lepsie riesenie ako maxxis dynomite a ignitor ???? vlastne asi iba 2x ignitor lebo dynomite nemam kde zobrat
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe