Slovenska Policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Doverujete PZ SR?

ano
105
25%
nie
216
51%
ACAB
104
24%

Celkom hlasov: 425

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mystique napísal:ak ti prepichli koleso a poskriabali auto ani sa im necudujem, ak vystupujes podobnym sposobom aj v reali ako tu na fore.... 13 byciklov ? lol, oblbovat chod inde a nie tu... vtipalek...
Ja viem, zavist ta zoziera, ze som si ich az tolko mohol kupit.. Blbecek.

Mam mladsieho brata. Takze vzdy to boli kradeze dvoch bicyklov naraz. Jaj chlapci, krasne vas vystihuje text z KF: Slovensky narod, zavistlive kur*y. Presne tak je to. Cest vynimkam.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

100 metrov od skoly nemozes fajcit.U nas mame vedla skoly taky lesik zhruba 50 metrov od skoly ale ucitelia si s tym hlavu nelamu
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dieg0 napísal:Dokazes mi ze to je vymysel ty frajere?Nepotrebujem si vymyslat... btw nepotrebujem ani zpochybnovat niekoho prispevky len pre to aby som nejake nazbieral vsak gangy
Ano ja som agresivny posthunter :roll:

Radsej zacnem pisat pribehy ako minule jedneho znameho prepadol kralik v klobuku a s cigarou v hube, alebo sa ponahlal tak ho domov odnieslo stado motylov. Sak preco nie.

//Ja som ti karmu nedal, mod ti to moze kedykolvek potvrdit.
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

p4ra napísal:Ja viem, zavist ta zoziera, ze som si ich az tolko mohol kupit.. Blbecek.

Mam mladsieho brata. Takze vzdy to boli kradeze dvoch bicyklov naraz. Jaj chlapci, krasne vas vystihuje text z KF: Slovensky narod, zavistlive kur*y. Presne tak je to. Cest vynimkam.
vies len to som chcel ze ked nahlasi niekto kradez bicykla tak sa tym urcite nebudu zaoberat co sa ani necudujem lebo to riesia na skratenom vysetrovani ale ked niekto niekoho zabije tak je to asi horsie ako ked sa ty nemozes povozit na bicykli..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Problem by mal clovek hodnotit na zaklade vlastej skusenosti, nie vplyvom inych faktorov a tak to urobim aj ja.
- bol som obetou ozbrojenej lupeze, vinnik bol o 36 hodin vo vazbe
- bol som na diskoteke ked prisli kuklaci, cista praca, nasli to co hladali a odisli, ziadne veci oklo toho
teda: ano mam doveru v Policii SR
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

martin M napísal:vies len to som chcel ze ked nahlasi niekto kradez bicykla tak sa tym urcite nebudu zaoberat co sa ani necudujem lebo to riesia na skratenom vysetrovani ale ked niekto niekoho zabije tak je to asi horsie ako ked sa ty nemozes povozit na bicykli..
Prepac, ale ked budem takto brat policiu, ze vrazda ma prednost pred kradezou, tak o com je to?

Mne je sice luto, ze niekoho zabiju, ale ma to nezaujima, ak aj ja o nieco pridem. Chcem byt rovnako posudzovany, ako kazdy iny. Takze s tebou nesuhlasim.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol dobre tak kalkulujme bicyklov sa ukradne denne co ja fim 100 mobilov 200 penazeniek 200 atd atd kebysa kazdou touto somarinou mali zaoberat tak dakujem pekne pozri je to chyba ludi ze si nedavaju dostatocny pozor na veci mne ked uz daco ukradli koli vlastnej blbost napr v zahranici na turnaji som si nechal komplet doklady v gatiach v satni ukradli mi ich co spravili rakusania prisli ani sa neunuvali a sli prec preco ??? lebo co asi tak mali spravit hermeticky uzavret vieden a hladat moje doklady lebo ja som sprosty a necham to len tak v satni kde ma pristup vsetkcyh 150 hracov ??? ukradli mi bicykel u babky preco lebo som ho nechal pred barakom koho blbost mojaaaa ked som ho mal v pivnici nikdy nezmizol a to ze tebe ukradli 13 bikov dobre zobrali ale ake to uz je zabezpecenie??? ci co mate uvas spidermanov ??? alebo plastic manov alebo co a ziadna zavist chlape ziadna ale otom som fakt nikdy nepocul ze dakto moze byt tak naivny ze si necha 13 bikov ukradnut ale mas dobru reakciu agresivnu heh.

a ty s tym fotenim policajtov aj to malo daku dohru lebo fotak som videl akurat tak u dopravnych policajtov a neviem ci otom vies ale digitalna fotka nieje dokaz takze pochybujem ze by policajt daco take robil maximalne ak si chcel z dotycnej osobi urobit prdel

EDIT: Diego - no to ze si bol v spravodaji bez foto to su ty informatori alebo co to je proste taketo blbosti sa posuvaju dalej mediam regionalnym denikom a tak a digitalna fotka nieje dokaz preto ze je digitalna a lahko upravitelna bars v akom fotosope to upravis mimo toho ze napr nahravku telefonatu neozes pouzit ako dokaz pokial si tu druhu sranu neupozornil ze ju nahravas tusim to je aj v pripade ze to nahrava sama policia a to plati aj pri fotografii pokial sa teda nespytal chalana ci si ho moze odfotit a odfotil ho a pouzil by to ten chalan by ho v principe mohol zazalovat. Napr preto na novych mobiloch nemozes uz vypnut zvuk spuste takze vzdy ked fotis urobi to cvak abo vzuch abo nieco proste aby si nikoho nemohol fotit tajne
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Gangy napísal:Ano ja som agresivny posthunter :roll:

Radsej zacnem pisat pribehy ako minule jedneho znameho prepadol kralik v klobuku a s cigarou v hube, alebo sa ponahlal tak ho domov odnieslo stado motylov. Sak preco nie.
Gangy ty si asi fakt agresivny posthunter ako hovoris ... dalsi prispevok uplne zbytocny ...

para : Tvoj prispevok hodnotim velmi vysoko.Mas uplnu pravdu s tym ze ked stat okradnes o peniaze naparia ti viacej rokov ako za vrazdu.Naposledy co som cital tak to bolo za okradnutie postara o 1600 korun dvaja mladici vezba od 3 az do 8 rokov a za vrazdu bolo tiez 3 az 8 rokov

Runes : neviem ... s policajtmi mam akurat skusenosti s pitim na verejnosti co sme im nadiktovali nase mena a boli sme v spravodaji edste to mam tusim niekde odlozene :).Ale inac nemam skusenosti a ani nechcem mat.BTW preco dig. fotka nieje dokatz?

EDIT: // Ten mily clovek co mi dal K- by sa aspon mohol podpisat ked nieje zasran ;-).

// Co ocakavame?Seriozny pristup.Aby si nemysleli ze su nam nadradeni ... .su to len obycajni ludia ako my.BTW myslim mze policajti maju velky plat.Poznam jedneho ktori robi na kriminalke a dostava +- 25 co si myslim ze nieje malo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Diego 25000Sk za Robotu policajta nieje malo??
Ja ako Servisny technik A konstrukter zostav v Asbise mam 21000Sk + Nadcasy
A je to ovela jednoduchsia robota ako policajt ... Preto si myslim ze Chalani niesu dostatocne hodnoteny ...
Ich by napr urcite motivovali premie za urcite ukony ... alebo aj spravanie :wink:

Seriozny pristup ma vacsina ... a su ciastocne nadradeny a maju byt ... Policajt nema byt taky ze Ide ti odobrat vodicak napr ... ty ho poklepes po ramene no chalan nebud kkt ... Ja sa polepsim ... neber mi ten vodicak ...
Samozrejme da sa dohodnut vsak sme ludia ... Ja som ujednal nie jednu pokutu lebo situacia bola aka bola a policajt povedal ze byt na vasom mieste spravil by som asi to iste ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0 napísal:Co ocakavame?Seriozny pristup.Aby si nemysleli ze su nam nadradeni ... .su to len obycajni ludia ako my.BTW myslim mze policajti maju velky plat.Poznam jedneho ktori robi na kriminalke a dostava +- 25 co si myslim ze nieje malo
Chlapče, odporúčam sa spamätať. Aj keby zarábali 40 000, bolo by to málo. Tú robotu čo majú policajti by si nechcel mať, to mi ver. Už len takú ako je naťahovanie sa s takými ako si ty. Majster sveta, ktorému nikto nič nemôže, no ale omyl chlapče, môže...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Shark NX ... prepac ale vies moj otec zaraba +- 15 tak som myslel ze sa dnes pohybujeme na nieco takom.V tomto pripade mas pravdu.A este poslednu vetu si paradne vystihol! premie za spravanie by mali dat :P

erytro : prosim ta neber si ma do huby nepoznas ma ... tka isto ako nebudem nadavat ja na teba lebo teba nepoznam tiez a z tvojho vystupovania by osm mohol akurat vyvodit ze si nejaky fizel ktory ma takych "majstrov sveta" ako som ja na dennom poriadku ... nic proti

Shark NX dodatok : ta posledna veta sa mi paci.To bol rozumny policajt a take spravanie si predstavujem pri kazdom ... nie len pri jednom zo 100.

erytro dodatok : ten kto je policajt ais chcel byt policajtom nemyslis?Nikdy ma nelakalo byt policajtom ako mozno policajta nelakalo byt hasicom ... take tvrdenie ze by som to nechcel robit je maximalne tak tvoja domnienka
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diego ale treba spravne zobrat tie premie za dobre spravanie ...
Nejde o to ze aj k najvacsiemu curakovi bude mily ...
Ide o Primerane reakcie a take v mojich pripadoch vzdy boli az na 2ch mestskych
Napr ked si kludny a vystupujes k nemu jak ku normalnej osobe tak je aj on taky ...

Napr toto som zazil pri jednej kontrole:
Bol som slusne obleceny tzn sako kravata Elegantne nohavice a boli sme okolo 2:00 v noci na D1 do BA ...
Predbehli ma dve auta asi v 180km/h a pred nimi zacal predbiehat kamion ... neviem ci si to ten prvy ani druhy nevsimol ale v poslednej chvili skocil po brzdach a samozrejme ten zanim ho zramoval. Ja som tam zostal aj z druhym autom ktore slo so mnou ...
Za asi cca 10 Minut dosli policajti na Audine a zacali to tam riesit ...
Zavolali si svedkov ... po jednom do auta a vonku zostal jeden a pozeral na skody ...
Ked dosla rada na mna dosiel za mnou policajt:
Mozem vas poprosit do auta?? ... nemal som namietky ... Dosiel som dnu opisal som celu situaciu vypitali si doklady cely cas som bol zdvorily ... sak si robia svoju robotu. Ked sa im skoncili otazky tak mi podakovali a poprosili nech zostanem vonku ...
Ten druhy co siel za mnou bol tiez v Pohode ...
Len vodic toho druheho rozflakaneho auta bol typicky pripeceny arogantny sedlak ... Hovoril ze Noo co zas atd a vrieskal tam po nich ... ku nemu sa spravali jak ku kktovi (a Spravne)
Potom si zas zavolali mna ... zas boli prijemny ... zapisali si Telefonne cislo atd Podakovali za pomoc popriali stastnu cesu.

Taky ma dostat premiu ... k normalnemu je zdvorily a idiotovi ukaze kto je pan
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 : Nie nepoznám ťa, to máš pravdu. Len to nie je tak dávno, čo si vypisoval na fórum, že chceš spáchať samovraždu z dôvodu toho, že ťa rodičia chcú preradiť na inú školu.

Takže ty radšej nič nevyvodzuj, okej?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Policajt 25 000 :-D
No poviem ti takto oni maju zakladny plat okolo 10 ked pojdes o par prispevkov spat kde som spominal toho velkeho zo skolenia tak ten mi hovoril ze z toho zakladneho platu si kupuje len stravu
ked som robil bezpecnost na cestach a spolurpacoval som s nima tam sa presne dialo to co je o prispevok vysie k normalnemu vodicovi bol policajt normalny k debilkovi bol zly tomu nasilu daco nasiel.
No a cez prestavku sme sa bavili o platoch a on hovoril ze s toho platu sa neda dako zbohatnut ze keby sa mal 2x rozhodnut uz za policajta nejde a ze najhorsie su natom hasici ze ty idu do seckeho a za najemnej penazi takze o ich plate psssst ;-) fakt nesu natom najlepsie
BTW co robi ten znami kriminalistu ci koho lebo aj u policie mas tabulkovi plat ked ma dotycny skoncenu VS nemozu mu dat plat pod urcitu hodnotu a ked ma 50 rokov tak uz asi aj dake garantovane zvysovanie platu je
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Erytro prosim ta nebud trapny ;-).Vytahovat stare veci vie kazdy.Kazdy raz v zivote spravil chybu etc ... Ten kto by sa mal spametat si ty.A pride mi to tak ze mi nevies adekvatne odpovedat na moj prispevok tak mi tu napises s prepacenim somarinu.

Shark NX : presne taky pristup sa mi paci a taky som aj myslel.Ved samozrejme ze ked sa ja budem chovat ako hovado tak mi nebudu vraviet milym hlasom ukludnite sa ;-).

Runes : aj ja som pisal ze jeden chlap zhruba 45 rokov robi kriminalistu a dostava zhruba 25 co sa aj odraza na celkovom zivobiti ich rodiny.Vidno proste ze niesu chudobny ;-).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zlaty moj, ja ti na to nemam čo povedať? Pozri sa sem, si prípad pre psychiatra, tak buď radšej ticho.
Môj otec pracoval 15 rokov u polície. S takými ako si ty sa stretával dennodenne.
To že ti policajt povedal, aby si sa chytil riadidiel, niééé, zlaty moj, toto nie je tvoja vec, že si pôjdeš ako chceš ty, a argumentovať tým že on ti na ten bicykel neprispel, chlapče, ty kde žiješ? Je ruka zákona a tvojou psou povinnosťou je zákon si ctiť. Kto si zákon nectí, nemá v našej spoločnosti čo robiť. Ty sa riadidiel nedržíš, pretože týmto si pohladkáš svoje už tak minimálne ego,no zatiaľ nabehneš na kameň, zjebeš pod auto, a kto má problém ? Nie kktko, ktorý jazdí ako kktko, ale nevinný šofér.
Tak chlapče prosím ťa, máš puberťácke názory, radšej si choď vyhoniť brko, a večerníček už šiel, deti by mali spať.

Keď budeš mať trošku viac rokov, môžme tu o niečom debatovať.

A ešte raz mi napíš že som trápny, rád využijem moderátorské práva.

//mastermind: jaaaj ero. ty si ale trapko :D
//erytrocyt: jáááj, mastermind je trupík :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diego a si si isty ze si sa k tomu policajtovi spraval slusne a Normalne?? Resp. Priznal si si chybu ... lebo mam pocit ze si mu povedal nieco co ho vytocilo preto si na tebe tak zgustol
To je Ich hlavny starter ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Dieg0 napísal:Runes : aj ja som pisal ze jeden chlap zhruba 45 rokov robi kriminalistu a dostava zhruba 25 co sa aj odraza na celkovom zivobiti ich rodiny.Vidno proste ze niesu chudobny ;-).
sorry, ale 25k v tejto dobe... nie je ziadne bohatstvo, ked ma 2 deti, tak mu to mozno staci ledva ledva
erytrocyt napísal:Keď máš 25k, jedno dieťa, ženu na materskej, musíš platiť byt, energie a občas aj niečo zjesť, máš dosť problém vyžiť.
no ved, asi zije v inej dobe :)
erytrocyt napísal:Podľa toho čo tu čítam, to uzavrieme tak, že si proste gadži z Vyšných Kriakov, voziaci kamarátov na volante, nepoznajúci chodníky a s otcom voziacim sa na starej talige po nové bycikle so samovražednými sklonmi. Proste ppč vyhliadka do budúcnosti.

A ty tu ideš dávať rozumy ostatným? Zlaty moj, ale no, radšej ticho zalez pod šopu.
normalne, ze profesorska bodka :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Mne policajt dal pokutu za to ze som presiel po trave.200Sk.No ale tak ze policajti niesu svine?Clovek si v tomto state nemoze nic robit.Situacia Taliansko vs Slovensko.

Ked som bol v taliansku vsade bolo preplnene namestie aj ulicky a ludia si lietali na bicykloch trebars aj 4ja na jednom bicykli co som najviac videl a policajt nepovedal ani slovo iba sa usmial.Alebo pri jednom bare sa bolo ovnkajsie posedenie a cele ludstvo co islo tou ulickou muselo prejst stredom toho posedenia.Ani jeden clovek a ani jeden policajt nepovedal ani slovo ... Situacia u nas : veziem kamarata na volante a uz ma zdrbe policajt ze co si dovolujem ze sa to nesmie etc ... prejdem cez travu a nahana ma na aute a zabije mi pokutu ... Preco len v nasom s prepacenim posranom slovensku musia byt taky sprosti policajti?Nemam dobru skusenost ani s jednymi.A este taka jedna perlicka co sa stala otcovi.Zaplatil si v jednom shope bicykel a mal si po neho prist na druhy den.Tak sa vybral na starom bicykli a ako isiel tak ho policajti zastavili odkial ma dva bicykle.Ze ci neukradol a taketo somariny ... nasi policajti su obycajni hlupaci ... cest vynimkam
Podľa toho čo tu čítam, to uzavrieme tak, že si proste gadži z Vyšných Kriakov, voziaci kamarátov na volante, nepoznajúci chodníky a s otcom voziacim sa na starej talige po nové bicykle so samovražednými sklonmi. Proste ppč vyhliadka do budúcnosti.

A ty tu ideš dávať rozumy ostatným? Zlaty moj, ale no, radšej ticho zalez pod šopu.
Tomasko napísal:sorry, ale 25k v tejto dobe... nie je ziadne bohatstvo, ked ma 2 deti, tak mu to mozno staci ledva ledva
Keď máš 25k, jedno dieťa, ženu na materskej, musíš platiť byt, energie a občas aj niečo zjesť, máš dosť problém vyžiť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

erytrocyt: Nemyslim, ze z 25 tisic nevyzijes, pokial sa nejedna o BA. Ak mas takyto plat a zenu na materskej, tak zena dostava prispevok od statu, mas moznost prispevku na dieta. Pokial zaplatis najom, tak je to dajme tomu 5 tisic, nejake 3 tisicky mas ucty za el., vod., atd..., potom tisic telefon, 2 tisic cestovne. Tym som sa dostal na sumu okolo 14 tisic, ktore ti ostanu + peniaze za matersku, ktora je na Slovensku pravdepodobne 55 percent z prijmu, co je slusna suma. Ak na stravu minies 6 tisic, ak na stravu a plienky pre dieta minies 3 tisic..., tak stale ti ostane 5 tisic + materska davka. Ceny, ktore som uviedol su aj tak velmi navysene, takze si dovolim napisat, ze sa s tym da pri plate 25 tisic pohodlne vyzit. Su ludia, ktori ziju ani nie z 10 tisic korun mesacne a zvladaju to.
Napísať odpoveď