Ty chces porovnavat Senderosa,Djouroua, Clichyho ci Toureho s Ferdinandom, Vidicom, Evrom ci Nevillom ? ak narazas na nepodareny zaciatok ManU, to uz je davno precjerichoo napísal:no uvidíme, arsenal hrá túto sezónu najlepší futbal v európe, v champions league má napríklad ako jediný 3 víťazstvá a neinkasoval ani gól.. premier league je o inom, ale svedčí to o ich forme.
navyše v dnešnom futbale už zdaleka nejde o útočnú silu, ale hlavne o taktické zvládanie defenzívnej práce v čom je Arsenal nepochypne lepší ako ManU
F.A. Premier league
Su meneje skuseny ako obrancovia Man utd. Suhlasim ze Arsenal hra pekny futbal mozno aj najlepsie v Europe ale ak maju slabinu tak je to obrana. Jediny naozaj dobry skuseny obranca je tam Gallas. Toure je dobry ale predsa len zacinal ako ofenzivny zaloznik a ma este take utocne maniere (ale mne sa to paci aj na ukor toho ze vzadu potom chyba:)). Sanderos ten strasne vela kiksuje. Djouru tusim prestupil do Portsmouthu nejsom si isty (ale videl som ho v nejakom modrom dresejerichoo napísal:no mne sa zdá,že hráva Sagna, Gallas, Toure, Eboue popripade Clichy.. a nemyslím si, že táto 4-rica je horšia ako tá z Manchesteru.
Man. ma ovela lepsiu obranu ked hra v obrane Rio Ferdinand tak je tam super organizacia taky priklad z minuleho roku ked Man. sa zranil Ferdinand a potom sa Man. nedarilo v lige majstrov proti AC Milano kde prehrali lebo 3:0 nedostali od nikoho minulu sezonu.Cital som to aj novinach ze ked nehra v obrane Ferdinand tak je ta obrana Man. deravejsia.
Manchester je moj tym uz od mala stale ho mam rad a to ma dost ovplivnuje ale myslim si aj keby nebol moj tym ze ten arsenal zdola arsenal je teraz kvalitny ale je este neskuseny predstavte si ze arsenal bude hrat v tejto istej zostave o take 3 roky myslim ze bude urcite najlepsi v europe ved uz teraz ako hraju a este su mlady a ked pribudnu tie skusenosti myslim ze Wenger vybral spravnu cestu k uspechu
ale aj tak MANCHESTER FOREVER
ale aj tak MANCHESTER FOREVER
Tak nakoniec 2:2 a pravdupovediac bod si sasluzili obaja, aj ked podla mna Arsenal bol o nieco lepsi, akurat poslednu 10 minutovku mali pre mna nepochopitelny herny vypadok, z coho aj nakoniec rezultoval gol Ronalda. Ale v prvom polcase sa man utd nechali dost zatlacit.
Co sa tyka golu Gallasa myslim si ze to gol jednoznacne bol, aj ked by sa dalo povedat ze ten zaver dopadol pre Arsenal naozaj stastne, ale na druhu stranu mali kopat minimalne jednu 11m za ruku hargreavsa a faul Vidica na Hleba.
Co sa tyka golu Gallasa myslim si ze to gol jednoznacne bol, aj ked by sa dalo povedat ze ten zaver dopadol pre Arsenal naozaj stastne, ale na druhu stranu mali kopat minimalne jednu 11m za ruku hargreavsa a faul Vidica na Hleba.
Derby- west ham 0:5
Ja fakt neviem co ty Derby robia v prvej lige, od kazdeho dostavaju vyprask, a uz ked ho dostanu doma od popriemerneho muzstva tak tam uz naozaj nemaju co robit.
Konecne som videl Torresa po dlhsom case v akcii. Hral sice len 15 min ale zapespecil reds vitazstvo, ak bde takto pokracovat tak sa tam moze naplno presadit.
Chrouch a ten faul na neho z coho nasledovala 11 m, no to bolo naozaj vtipne, ma take dlhe nohy se sa sam one potkyna a potom to vyzera ako faul, dalsia jeho vyhoda
Ja fakt neviem co ty Derby robia v prvej lige, od kazdeho dostavaju vyprask, a uz ked ho dostanu doma od popriemerneho muzstva tak tam uz naozaj nemaju co robit.
Konecne som videl Torresa po dlhsom case v akcii. Hral sice len 15 min ale zapespecil reds vitazstvo, ak bde takto pokracovat tak sa tam moze naplno presadit.
Chrouch a ten faul na neho z coho nasledovala 11 m, no to bolo naozaj vtipne, ma take dlhe nohy se sa sam one potkyna a potom to vyzera ako faul, dalsia jeho vyhoda
west ham neni podpiremerny . a ked sa tak na to pozries tak kazdy rok , jeden novacik dostava vyprask. tak to proste je.kali520 napísal:Derby- west ham 0:5
Môj názor na víťaza ligy je samozrejme ARSENAL!!!
Som už zopár rokov fanúšikom tohto Londýnskeho klubu,a teraz ked odišiel Henry,je oveľa lepší v útoku.To len vďaka tomu že do útoku sa vrhá viac hráčov čo je pre dnešný futbal len prínos!
Týmto štýlom hry sa začal venovať aj MANU(myslím na zaradenie do kádra tímu mladších hráčov ako napr.:Tevez,Anderson,Nani...)
Dúfam že forma Arsenalu zostane aj nadalej taká aká je,aj keď v poslednom čase sa znížili,možno preto lebo hrali viac zápasov zaradom,a to s najsilnejšími tímami ligy.
Arsenal 
Som už zopár rokov fanúšikom tohto Londýnskeho klubu,a teraz ked odišiel Henry,je oveľa lepší v útoku.To len vďaka tomu že do útoku sa vrhá viac hráčov čo je pre dnešný futbal len prínos!
Týmto štýlom hry sa začal venovať aj MANU(myslím na zaradenie do kádra tímu mladších hráčov ako napr.:Tevez,Anderson,Nani...)
Dúfam že forma Arsenalu zostane aj nadalej taká aká je,aj keď v poslednom čase sa znížili,možno preto lebo hrali viac zápasov zaradom,a to s najsilnejšími tímami ligy.
jj ale teraz zacne venger viac rotovat zostavu , lebo teraz hravala dost zapasov v podstate rovnaka zostava a uz je citit unavu , takze uz to bude tocit podla mna . preto aj proti slavii oddychovali niektori klucovi hracispike97 napísal:Môj názor na víťaza ligy je samozrejme ARSENAL!!!
Arsenal
Hmm..tak tomu neverím,že bude rotovať s mužstvom.Podla mna to len teraz urobil,lebo to bolo naozaj ťažké obdobie pre nich.Možno že bude skúšať nejakých hráčov,ale celú zostavu takto premeniť už len v poháry.matko888 napísal:jj ale teraz zacne venger viac rotovat zostavu , lebo teraz hravala dost zapasov v podstate rovnaka zostava a uz je citit unavu , takze uz to bude tocit podla mna . preto aj proti slavii oddychovali niektori klucovi hraci
ved je jasne ze nevymeni uplne celu zostavu , ale bude castejsie menit hracov aby neboli unaveny.spike97 napísal:Hmm..tak tomu neverím,že bude rotovať s mužstvom.Podla mna to len teraz urobil,lebo to bolo naozaj ťažké obdobie pre nich.Možno že bude skúšať nejakých hráčov,ale celú zostavu takto premeniť už len v poháry.