roztopy možno v meste ked tam chodia ludia ale ja zijem na dedine a tu je sneh pekny a neroztopy sa určite vonku zima jak v mraziaku uz sa boli kamoši boardovať
ja mam rad sneh ale iba na obrazku, vo filme, hrach a kdekolvek inde kde s nim nepridem priamo do styku. Kedze ziadnemu zo zimnych sportov ci inych uchyliek neholdujem, sneh ma mimoriadne obmedzuje v mojich moznostiach. Nehovoriac o tom, ze z kazdeho snehu sa parkrat stane clapkanica ktoru je radost brodit. Nastastie tu v BA uz prestalo snezit, tak sa snad do zajtra rana sneh nielen roztopi, ale aj uschnu chodniky - stale chodim do worku na bicykli
o tom ze mam velke nohy a tazko sa mi zhana nejaka obuv.. a este nemam zimnu kupenu, je vlastne aj skoda hovorit...
je skoda,ze teraz zacalo valit,len dufam,ze ked snezi teraz,tak na vianoce bude snezit tiez poriadne ,lebo ked teraz sa to vsetko" vysmezi" a na vianoce bude blato a sracky,tak mozme ist...
este k tomu dnesnemu snehu snezi asi 4 hodiny a ja som sa uz 3 krat vyjepadol zo schodov:),ale inac som v pohode:)
Enjoy
Aspon budu mat co dnes v spravach vysielat. Kalamita v BA, kalamita v KE, kalamita v BB, potom daju, ze na Orave maju sneh uz dobre dva mesiace a je po spravach
Momo46 napísal:Stal sa zázrak...Normálne odhrnaju sneh To je normalne rarita ty kokos
u nas nie a to sme pod Tatrami... hrozne daco u nas tu snezi jak keby bolo pocasie za to platene a tesi ma to... ceestari musia byt riadne zaskocení ze na martina snezi ze ? martin na bielom koni dokonca uz tyzden dopredu som pocul niekde v radiu ze martin bude na bielom koni a nic sa nedeje, aspon u nas neviem ako Vy
je to nárez ... u nas v PB zacalo snezit hadam o dvanastej alebo tak nejako a o pol tretej som zametal z auta 5 cm cerstveho tazkeho mokreho "snehu" ... ale na cestach to porobilo pekny bordel .. Blavaci sa zlakli a ostali na vychode, aspon tak to dnes vyzeralo na hlavnej krizovatke ... tam kde o takomto case v nedelu stoja kolony aut sa dnes obcas mihol nejaky ten chorvatsky kamion na letnych gumach, inak prazdno ... inak cestari zaspali na vavrinoch este nemaju asi ani sol kupenu (nj v hypernove je asi draha a tesco daleko ) ...
nordkapp_pb napísal:je to nárez ... u nas v PB zacalo snezit hadam o dvanastej alebo tak nejako a o pol tretej som zametal z auta 5 cm cerstveho tazkeho mokreho "snehu" ... ale na cestach to porobilo pekny bordel .. Blavaci sa zlakli a ostali na vychode, aspon tak to dnes vyzeralo na hlavnej krizovatke ... tam kde o takomto case v nedelu stoja kolony aut sa dnes obcas mihol nejaky ten chorvatsky kamion na letnych gumach, inak prazdno ... inak cestari zaspali na vavrinoch este nemaju asi ani sol kupenu (nj v hypernove je asi draha a tesco daleko ) ...
kamiony maju cez vikend zakazane premavat az po 22:00...ak nejde o vyrobky, ktore maju malu trvanlivost...
a k temu v ZV zacalo snezit asi okolo 12:30 a teraz nepadnutych nejakych 12-15 cm...parada ....nemam rad zimu...