Pleseň

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne sa zda ze som cital ze na syroch a jogurtoch plesen nevadi - ale nerad by som klamal a zavadzal a sposobil niekomu zaludocnu ujmu...takze radsej nie
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

ja by som nic take nejedol...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mirak2 napísal:mne sa zda ze som cital ze na syroch a jogurtoch plesen nevadi -
hovadina.. som zedol jogurt ked som mal tých asi šesť rokov.. no nebolo na nom ešte pliesen ale bol po záruke a lezal som mesiac so salmonelou v nemocnici
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lol ludia ktori zazili hrozy prvej a druhej svetovej vojny hlad a biedu, ako napr kamaratovi stari rodicia jedia aj poplesnety chleba lebo to sa nemoze vyhodit :D ale myslim ze nikto tu vojnu neprezil :D tak poplesnete veci pekne vyhodim :D (aj ket minuleho roku na tabore sme varili poplesnete parene buchty :D na jednych bola cervena a na druhych modra plesen :D a pritom jak fajne chutili :D)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

vyhodit. neviem ako vam ale mne to nestoji za to, radsej si chut necham zajst :) albo vypijem liter vody a zistim, ze som bol smadny a nie hladny :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ked vidim ze tam plesen je tak to cele vyhodim a hotovo :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Chalani to tu rozoberate ako by sa jednalo o celkom neznamu vec.
Odmalicka nas ucili ze nezrat plesnive veci a tu o tom rozpravate ako by ste to poculi prvy krat.
Za chvilu tu otvorite temu ci si mate umyt ruky ked sa vyseriete.
A stavim sa ze sa najde jedinec ktory bude oponovat ze nie ze to je zdrave.
:roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Aj ja som bol raz nezodpovedne dieta a tiez som si hovoril kua posledna nadoba lekvaru (perfekneho slivkoveho)a dalsi boh vie kedy mama urobi tak som iba pliesen zoskriabol ale zobral som s tym aj dobru 1cm vrstvu.... a potom si natrel chleba ... no naslednu noc som stravil na WC a nevedel som čo som mal skorej či grcat alebo srat ..3 hodiny som stravil na wc dostalo to zo mna vsetko aj to čo som zral tyzden dozadu a vsetky tekutiny čo sa len dalo .... odvtedy jak vidim pliesen tak to leti do koša ... ale samozrejme Dobry plesnový syr si dam to je lahodka .....
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

moj oco pohode zjedol ) nic sa mu nestaloasi ma silny zaludok :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Pleseň

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

vendo napísal:chyba! treba zoskrabnut plesen z vrchu a vychutnat si kompotik :D pripadne lekvarik :D
v zivote mi z toho nic nebolo (tie potraviny chutia rovnako stale) a nemyslim si zeby to nejak "vaznejsie" skodilo max. ak niesi moc odolny dostanes sracku podla mna :wink:
//edit: linkman to vazne? budem si davat vacsi pozor no :smt025
mozno si este nejedol asi kompot bez plesne ked vsetky chutia rovnako, ak je plesen tak 1. zapacha a 2. chut je hnusna, ak najdes plesen radsi to vysip na hnojik
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

ja som raz doma nasiel jogurt, bol este v zaruke, tak som ho otvoril a tam uz plesen na malom kusku sa tvorila a to bol skladovany v chladnicke, kde sa nemohol pokazit, neviem ako sa to tam mohlo vytvorit, tak som ho zahodil...ak vam mozem poradit, tak nejedzte pokazene mliecne veci, dostanete salmonelu (teda aspon je to dost pravdepodobne, i ked ja som ju dostal z bagety...)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

fizz napísal:ked uz sme pri radach, nikdy nejedzte jogurt co bublinkuje ked ho pomiesate.... bolo mi z toho dost zle :wink:
tak ved jasné.. pff čo si
Bongo-man
Expert
Expert

Re: Pleseň

Príspevok od používateľa Bongo-man »

Dipset napísal:Dnes som otvoril kompót a nsiel som tam plesen,ROzhodol som sa ho celý vyhodit aj ked bola plesen len na vrchu kompótu.Myslíte si že pleseň je v celom kompóte?Lebo to sa niekedy stáva aj s lekvármi a tak.
ja by som ho tiez kydol na hnoj 8)
ale poznate co robievaju niektory stary ludia... teda ty setrnejsi ako moja babka by vyhodyla prvych par marhul a zmastila by ho :cry:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

plesen je huba a kazdy snad vie ze huby maju podhubie riadne rozsiahle, takze aj mala plesnova skvrnka na kompote ma obrovkse podhubie v celom kompote a clovek sa jej puhym oskrabkanim nezbavi :)
Napísať odpoveď