Clive Barker's Jericho

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
evee
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa evee »

Grosay napísal:Neda mi to sem nenapisat... som sklamany z konca hry... viac neprezradim! :P
ked si taky dobry a uz si to presiel tak mi pls porad co mam robit ked zabijem vyssie zmienenho toho demona co ma najpsr tu ochranu a potom som preneseny tam volade kde su taky dvaja a jeden iba stoji a druhy sa neda znicit a stale na mna posiela dalsi demonov..pls porad mi co mam robit :wink:
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

evee popis trosku viac, ja som to tiez presiel...
lewis prave vtey, ked sa mozme prevtelit do inych ma to zacalo bavit. je to relativne ;)
evee
Medium Star
Medium Star

aquafresh1 napísal:evee popis trosku viac, ja som to tiez presiel...
lewis prave vtey, ked sa mozme prevtelit do inych ma to zacalo bavit. je to relativne ;)
no najprv som bojoval s tym co mal ochranu gulou ktoru zisklaval z tych 4 ludi a hore bol taky co na nas posielal tych velkych demonov.ked som zabil tych 4 ludi tak som mohol strielat do toho hore a ked som ho zabil mohol som strielat na toho co mal ochranu..ked som ho zabil tak som bol preneseny niekam dole a tam je taky malinky labyrint a su tam dvaja taky v ciernom v maske a na tele a rukych maju svietive znaky a (ako v rpine of persia v 3 na rukach) a jeden tam len stoji a druhy taky isty ma mna utoci takymi muchami a potom na mna poiela tych slabsich demonov! a neviem co mam urobit ked zabijem tych demonov skor akoo ten cierny zmizne a strielam do nho tak sa nic nestane..hral som to asi 30 minut a stale nic..nakonec som to nevidrzal a zabili ma! :cry: pls pomoz

Btw.ked nebudes chapat a vediet mozem hodit screen!
evee
Medium Star
Medium Star

no poradte pls
rostak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rostak »

jestli je to to co myslim tak tam neco okolo vysi na zdi takove vaky či co to je tak ty prvni rozstřílej a pak můžeš sejmout ty dva zmrdy :D
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

hral som to asi tak hodinu a pol, celkom sa mi to pacilo..hral som to v noci a som sa aj bal ist spat do postele :D...
ale Undying sa mi pacil viac po hororovej stranke ...
hodnotil by som to ako mierne nadpriemernu oddychovu strielacku, pri ktorej sa nebudete nudit
evee
Medium Star
Medium Star

masino napísal:hral som to asi tak hodinu a pol, celkom sa mi to pacilo..hral som to v noci a som sa aj bal ist spat do postele :D...
ale Undying sa mi pacil viac po hororovej stranke ...
hodnotil by som to ako mierne nadpriemernu oddychovu strielacku, pri ktorej sa nebudete nudit
to si robis srandu :lol: ja to hravam tiez v noci a do postele sa este tesim a este ked idem cez chodbu napr. na zahod nezazaty tak si na to spominam..a vzivote som sa nebal :lol:

edit..diki za tu radu idem skusit! :!:
Napísať odpoveď