DYLYNO napísal:kamiony maju cez vikend zakazane premavat az po 22:00...ak nejde o vyrobky, ktore maju malu trvanlivost...![]()
Sneh a situácia ciest a pod.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U nas to tiez vypada dobre sneh valy jak svina!normlane som postaval aj snehulaka
a potom som na nho skocil ze rugby!Ja mam zimu rad aj ju nenavidim!ked je vela snehu je to dobre lebo pojdem na zahradu a porane sa vybesnim zo psom
a na druhu stranu ho neznasam lebo musim chodit do skoly a brodit sa v tom snehu a nahodou bude meskat autobus tak som v pr**.take je to tak 50-50 (The simpsons forever) 
Kokos, to kde byvas? V ruskej stepi?Opak napísal:aj u nás to vyzerá celkom dobre
-Rano som pozrel z okna a vravel si, že ake predposrate počasie, to čo padalo sa ani snehom nazvať nedalo a na zemi sa to rovno topilo.. Hodinku na to začalo chumeliť
-Šmýkalo sa pekne, u nás pred domom krčma, tak opilci mali o robotu postarané, roztláčali autá na letných gumách..
-Odhŕnač začal jazdiť až poobede, keď na to začalo pršať, ešte doteraz tu šaškuje.. Predpokladam, že ráno to bude ako zrkadlo..
-
LayDeeJane
Novice