Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mamutv
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mamutv »

diki pomohol si mi strasne
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

ludia mám problém prečo mi nejde zapnúť antialia... vobec ani 2x,už ma to štve..pomooooooooc
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

A my si máme vycucať z palca tvoju konfiguráciu, Windows atď??? Napíš a budeme múdrejší.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Songoko napísal:ludia mám problém prečo mi nejde zapnúť antialia... vobec ani 2x,už ma to štve..pomooooooooc
Ak mas atinu tak skus najnovsie ovladace - tiez som mal tento problem a ovladac to vyriesil.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

t0m4s3 napísal:koci aky je rozdiel medzi tym, ked si clovek hru stiahne a nekupi a ked si ju iba nekupi (kedze v oboch pripadoch je pre neho cena prilis vysoka), vzhladom na prijmy spolocnosti?
Z pohladu jednotlivca je to nulovy rozdiel nad ktorym sa ani nema cenu zamyslat. Priznam sa ze takto ma ani nenapadlo nad tym uvazovat, lebo je to trosku divne zmyslanie. Ide o to ze aj pri vyssej cene (ta cena nie je az taka premrstena na to ze je to novinka) aj ti co na to maju, si to radsej stiahnu.. Stale u ludi prevlada nazor ze tym ze si hru skopiruju, nijak nesposobia ujmu vyrobcovi... sposobia, a nie malu... Pozri sa na to ocami vyvojara :)

.. viem ze cele to moje halo okolo toho tu ma zmysel ako stierac na ponorke, ale som na diskusnom fore kde si svoj nazor prejavim a budem si za nim stat :)
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3r1k »

t0m4s3 napísal:koci aky je rozdiel medzi tym, ked si clovek hru stiahne a nekupi a ked si ju iba nekupi (kedze v oboch pripadoch je pre neho cena prilis vysoka), vzhladom na prijmy spolocnosti?
Koci ma pravdu...
Je to rozdiel, lebo sa tym stiahnutim podpori warez scena, keby to nikto netahal tak to ani necracku a hry sa budu iba kupovat...
Aspon si to myslim :?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Heh 3r1k, je to síce logické, ale dosť naivné, lebo vždy sa nájde niekto, kto chce vytŕčať z radu, takí sa nájdu dvaja, piati, dvadsiati, sto, tristo a už len pre tých 300 ľudí strepú za 14 minút nejaký crack a sme tam, kde sme boli.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

hram to na P4 2.8 Ghz @ 3.06 1.5 GB RAM a x1650pro 256DDR3 @ 670/1620 ... mam 1024x768 ...texture medium fyzika high tiene low shaders medium ostatne veci na pravo na high...v dzungli / na cestach mam tak cca 20-25 FPS...no ked pridem do nejakej osady a zacne prestrelka (padne granat do budovy a ta sa zruti) tak mi klesne aj na 5 FPS...neviete jak ponastavovat aby to nesekalo v tych osadach ? ktora moznost v nastaveniach grafiky to moze byt ? thx...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Zníž úroveň fyziky.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

E6750
2Gb ram
Ati redeon X550
800x600
all low

fps 15-22 :) na zaciatku na tej plazi kde je ta lod co po mne strila mi to padlo :D asi kvoli comu ? :D zeby stara grafika ? :D uz stem videt ako mi to pojde na 8800GT kua uz sa nevim dockat :)
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

Uz som skoro na konci - kua v tom cude (astreroid) kym som sa vysomaril z tych chodieb som myslel, ze rozbijem komp :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

KoCi napísal:Z pohladu jednotlivca je to nulovy rozdiel nad ktorym sa ani nema cenu zamyslat. Priznam sa ze takto ma ani nenapadlo nad tym uvazovat, lebo je to trosku divne zmyslanie. Ide o to ze aj pri vyssej cene (ta cena nie je az taka premrstena na to ze je to novinka) aj ti co na to maju, si to radsej stiahnu.. Stale u ludi prevlada nazor ze tym ze si hru skopiruju, nijak nesposobia ujmu vyrobcovi... sposobia, a nie malu... Pozri sa na to ocami vyvojara :)

.. viem ze cele to moje halo okolo toho tu ma zmysel ako stierac na ponorke, ale som na diskusnom fore kde si svoj nazor prejavim a budem si za nim stat :)
Neodpovedal si tak celkom na otazku, aky je rozdiel v prijmoch v jednom a v druhom pripade?
KoCi
Darca
Darca

tomas - cakas ze napisem ze tym ci si ju niekto stiahne a hra alebo nekupi a nehra, vydavatel ani vyvojar nepridu o ziadnu hmotnu ujmu? V tom pripade si svoju otazku polozil presne tak, ako si si na nu prial mat odpoved. Teraz mi mozes odpovedat ty - je to podla teba normalny postoj, ci uz z trhoveho alebo len moralneho hladiska? Ako vyvojar by si z radosti hracov ktori to hraju "free" dokazal uzivit rodinu?

Kradnutie SW (tj dusevneho vlastnictva) ma uplne inu povahu ako kradnutie hmotneho vlastnictva, vlastne by sa takymto pristupom dalo dospiet k mienke ze vyrobcovia SW piratstvo sami podporuju, pretoze sa to da lahucko kradnut :) Rovnako to mas s inymi nehmotnymi vecami - ci uz je to audionahravka, filmove dielo, alebo len napad... (pripadne trapny amicky patent :))

Budem radsej ked sa tato debata nebude zaoberat "hmotnou ujmou" ale "uslym ziskom" .. co je v pripade dnesnych moznosti (net a pod) daleko vyssou skodou ako spominana hmotna ujma... miliony kopii ti fyzicky neukradne snad nikdy nikto...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hehe... dobra hra... i ked som asi tam kde skoro uz koncilo demo ale super.. super je to ze fullka mi ide lepsie.. sranda... najprv som chcel znicit budovu a ostatne okolo.. ale potom bucham do strechy a nic.. ze no dpc... ale potom som zistil ze je treba mat zapnute Physics Quality aspon na medium... potom sa da vsetko znicit :P
inak obcas sa mi stava ze ked napriklad zmenim mod obleku tak az asi po 10 sekundach povie ten chlapik co som si nastavill :/ a tiez ked ma niekto postreli alebo padnem z velkej vysky tak on kym povie to jeho uch tak prejde tiez asi 10sek.. newiem ci to neni frapsom.. ale newadi mi to... som rad vobec ze mi hra slape ako ma.. :P
inak velmi dobre spravili ze je tam aj ceska lokalizacia.. je to super.. :)

//
KoCi napísal:su-do mozno hras za spomalenu postavu :D .. vypni v nastaveniach slow motion :D
hh to hej :D .. ne to neni sranda.. :( lebo sa mi paci ten hlas... ale ked to hovori spomalene.. myslim tym oneskorene je to na kkt... :P aaa co .. kaslem na to.. sa budem ece stazovat :D ale demo mi to nerobilo :?

////
Gangy napísal:Su-Do to ten chlapik ma od tolkych anabolik spomalene reflexy, autori mysleli na vsetko, z toho si nic nerob :D
no co mam k tomuto napisat... :D hehe, ale verim tomu ze keby si toto napisal niekomu (kto sa nevyzna :D ) tak by uveril :lol:
KoCi
Darca
Darca

su-do mozno hras za spomalenu postavu :D .. vypni v nastaveniach slow motion :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Su-Do to ten chlapik ma od tolkych anabolik spomalene reflexy, autori mysleli na vsetko, z toho si nic nerob :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KoCi: Ked tu uz hovoris o kradnuti, tak mas operacny system, vsetky programy a vsetko legalne, tj. zakupene, pripadne freeware??? Ci napises, ze pouzivas Linux len preto, aby si sa vyhol odpovediam a strapneniu???
KoCi
Darca
Darca

OS mam legalne, drvivu vacsinu SW tiez, hry od r. 2004 vsetko orig. Nebudem sa skryvat za ultra poctivca, avsak prezentovat sa niecim co nie je "moje", ci spominat co mam slohnute, nemusim. Linux nepouzivam. Akurat sme so Su-Do cez PM preberali co ma na celkovej warez scene serie, takze po bodoch:

- poctivi cu velmi casto tercom posmechu warezakov, preco si to kupili ked si to mohli zadara stiahnut - odpoved ze aby si mali warezaci co stiahnut aj nabuduce je asi namieste
- poctivi su castokrat oproti warezakom znevyhodnovani, ci uz sa jedna o ochrany, alebo skorsiu dostupnost nez official

.. vlastne nejak mi unika pointa preco ja sa mam obhajovat co mam daleko cistejsie svedomie ako drviva vacsina tu z fora, co sa pouzivania legalneho sw a pod tyka :)

Verim ze nielen ty, ale aj viaceri co moje blaboly citaju, ma mate len za obycajneho usera prezentujuceho si svoj pohlad na vec, mne tu nejde o flame ani nic podobne. Samozrejme ze neocakavam ze budem tuna ako Mojzis ktory bude rozdavat rozumy a kazdy pouteka do obchodu, tak ani vy odo mna nemusite ocakavat zmenu postoja k tomuto :)

(ano som trapny ze sa stale opakujem, a aj sa opakovat budem. opakovanie je matkou mudrosti aj v pripade ze 2x opakovany vtip je trapny)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Koci odpoviem ti uplne jednoduchym prikladom. Ked niekomu ukradnes auto, tak tomu niekomu to auto bude chybat lebo ho mal, ale uz ho nema. Tym, ze nieco skopirujes, nikomu nic chybat nebude. Netvrdim, ze je to spravny postoj to nie, ale taktiez nesuhlasim aby sa kradnutie SW prirovnavalo ku kradnutiu hmotnych veci, to ani nahodou. Ako vyvojar rodinu neuzivis ani ked si tu hru nikto nekupi, ani ked si ju nikto nekupi, ale si ju stiahne. Argumentacia, ze hru by si ludia kupili keby nebola na nete je bezpredmetna a trapna asi ako vycislenie straty kin pri RIPe filmu Simpsonovci.

Moj nazor je, ze ludia su akosi demotivovani byt poctivi, kedze s poctivostou daleko nezajdes a ked vidia ako sa kradnu desiatky, stovky milionov az miliard a nic sa nestane, tak o nejakych zakonoch si v tejto republike mozme nechat akurat zdat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KoCi: Trochu trepes, pretoze problem by neoriginaloch byva velky, je problem s patchovanim, pretoze vacsina patchov si overuje kniznice a exe subory, vid. napriklad spominane hry od EA. Preto musis hru odinstalovat a nainstalovat bez cracku, pripadne nahrat subory, ktore boli prepisane. Tak to uz roky funguje, ci je to NHL, FIFA, BattleField a podobne. Mne je jedno ci si niekto hru kupi alebo nie, pretoze ceny su u nas strasne vysoke. Je rozdiel dat za NHL 65 dolarov, kedze minimalna mzda v USA od leta je 5,85 dolaru, avsak za tuto mzdu pracovalo v USA menej ako dva miliony americanov. A nechci vediet aka je priemerna mzda, clovek nemusi pracovat ani cely den na to, aby sa najedol, zaplatil si dopravu z roboty domov a este si moze kupit aj originalnu hru. Predstav si, aj ja mam legalny software v PC, dokonca aj Windows mam original... No ale uz som mimo temy, radsej sa nebudem k tomu vyjadrovat. Ja nikoho nikoho neodsudzujem za to, ze si tu alebo hentu hru kupil, najma pokial sa jedna o to, ze chce hrat multiplayer. Ked chcem hrat CoD2, CoD4, BF2, CS a podobne hry na poriadnych serveroch, tak si hru kupim, najma pokial mam moznost kupit starsie tituly, resp. len seriove cisla za 500 korun.
Napísať odpoveď