Načo hladať babu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pockaj si Rok dva mozno Tri uvidis ... Bude ti to chybat ...
A zeny niesu len extra ziarlive obmedzujuce stvorenia ;)

Ale sme rovnaky ... do 16 som na babu pozrel a pokrcil ramenami ... proste boli pekne ... na niektore som pozeral z nemym uzasom ... ale na vztah som nemyslel
Nemozem povedat ze by som si hovoril naco vztah ... ale proste som mal v tej dobe ine starosti ... teraz to je uplne ine ... :wink:
Uvidis sam ... to si hovoris teraz ... ale v blizkej buducnosti to bude ine ;)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Vy ste fakt Idioti

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

B.A.X.O napísal:Napriklad v mojom veku (14) ostatni boys, na baby uplne saleju. No ja nie.
To je v pohode mna tiez baby v 14 nezaujimali .... ja som sa začal za nimi otačat az v 17 neboj pride aj na teba ked v tebe hormony zosilneju .....počkaj si nič netreba silit vsetko prijde samo .....
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

B.A.X.O napísal:A pokial ide o to ze ci by som nebol rad niekoho mat pri sebe, odpoved je nie, ja mam rad seba a pocitac, nic viac k zivotu nepotrebujem,
Aj mne toto postačovalo, keď som bol v Tvojom veku, aj keď som samozrejme poškuľoval aj po dievčatách. :) Neboj sa, príde to vekom...... lebo po čase budeš z kompu blbnúť a budeš mať potrebu s niekym komunikovať.

Možno si myslíš, že máš kamarátov, že keď budeš chcieť, zavoláš im a pôjdete si niekde vonku sadnúť. Ale rátaj s tým, že po škole už zase oni nebudú mať čas na Teba, pretože všetci kamaráti a spolužiaci sa rozbehnú do sveta, niektorí sa oženia/vydajú.. Ostaneš sám ako kôl v plote iba so svojim počítačom.. a či to už nebude na psychatriu.. čert vie. A ešte prídu otázky rodičov: Prečo stále celé dni vysedávaš za počítačom? Kedy sa vysťahuješ z bytu? Kedy donesieš predstaviť nevestu? Kedy sa oženíš? Kedy budeme môcť kočíkovať vnúčika?

Ale ako som už písal (a aj Enduro3333).. časom a s pribúdajúcimi hormónmi dôjde aj na Teba.. :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

B.A.X.O napísal:A pokial sa pytate ze ci som to uz dakedy skusil mat niekoho, odpoved je ano. A nepacilo sa mi to :)
Ani sa nedivím. "Vzťah" v 14> :?
B.A.X.O napísal:Napriklad ako na strane number 2 tejto diskusie sa zazrakom nasli ludia ktory ma chapu, a na strane 1 su len ty co nechapu a urazaju
Len tak na margo tých strán. Je rozdiel medzi chápať a súhlasiť. :wink:
B.A.X.O napísal:Napriklad v mojom veku (14) ostatni boys, na baby uplne saleju. No ja nie. Ja nie proste, neviem, mozno je to tym ze som komputer maniak. Ale co uz :? to sa uz nezmeni. A pokial ide o to ze ci by som nebol rad niekoho mat pri sebe, odpoved je nie, ja mam rad seba a pocitac, nic viac k zivotu nepotrebujem, a za to ze vy ste clasic ludia, za to ja nemozem :P
Ostatni boys šalejú. To je síce pekné, ale nejde im o real vzťah, nakoľko nevedia čo to je, čo to obnáša, etc. A ver mi comp Ti nepomôže keď budeš mať depku, neobíjme Ťa, keď to budeš potrebvať. S compom nemôžeš ísť na prechádzku a na kávu, ľahnúť si v lete do parku... K životu budeš potrebovať viac, ale ešte sa to u Teba iba vyvinie, ver mi :wink:. Mimochodom baví Ťa aj niečo iné ako comp? Si dobrý aj v niečom inom? Nakoľko z tvojich príspevkov sála dáka hrdosť z toho, že sa staviaš do role sebestačného PC maníka. Akoby pre Teba nič iné neexistovalo.
B.A.X.O napísal:Takze...ste surovci (niektori), neviete pochopit niekoho ineho, takych ludi ako ja poznam vela, a nikto im nehovori ze su kok**** ani nic podobne.
K úvodu tejto "state" sa vyjadrovať nebudem (všetci sme nejakí, pravda? :P). Ale jasné, že poznáš veľa takých ľudí, ako Ty (vrana k vrane) a nikto z nich Ťa nevysmeje ani nič iné...Nebudú predsa nadávať aj na seba :mafia:

BTW: Charakterizuješ mi takého clasic človeka?? :)
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

No podla mna je dobre mat babu ako celkovo... No samozrejme iba dobru...Ak by bola taka co by mi stale daco vycitala len tak tak taka by zanic nestala... Ale urcite treba aj take tie "pauzi" medzi nimi nie ich zase len striedat...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Uz sa nemozem pozerat, ako ste z neho spravili homosexuala. Nemajte predsudky.
Vyzera to tak, ze este nezahorel laskou k neznejsiemu pohlaviu.
Bud to pride samo alebo sa zamilovat nevie.
V horsom pripade je "hluchy/slepy/nuchy".
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

boooze neviem co tu dalej riesite v 14tich je to este normal ako uz pisali viaceri casom pride nato ze je to nieco uplne ine ked mate vedla seba osobku ktora vas vypocuje, poradi, podpori, pomoze a samozrejme naopak. je to pekne ked sa vraciate odniekal a viete ze na vas niekto caka a uz sa neviete dockat kedy budete spolu ... vztah je fyzicka a psychicka potreba cloveka :) proste kazdy je omnoho stastnejsi ked ma niekoho na kom mu zalezi a komu zalezi na nom :)

samozrejme je tu aj mala skupina ludi ktori nepocitiju potrebu vztahu ale ja si aj on myslim ze to len predstieraju a duchu po niekom tuzia len sa boja ...

ale ako som uz povedal v 14 ta zaujima pocitac ale casom ta zacnu zaujimat aj zeny/muzi (neber to ako urazku ale ako fakt v tejto spolocnosti je to uz normalne)

pretoze nieco ti pocitac nedokaze poskytnut a to lasku :oops:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ked som cital tuto temu na zaciatku som mal cudny pocit z teba ale kedze mas 14 tak je to normalka... ja som v 14tich nikoho ties nemal... a ani mi to nechybalo.. venoval som sa sportu mal kopu kamosov, hral CS a bolo mi dobre:D.. no asi v 16tich sa to zmenilo.. aspon u mna.. a zacal som pocitovat samotu pokial som nikoho nemal.... aj na teba to dojde.. a neboj homoš niesi.. .D
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa B.A.X.O »

Dobre :oops: priznam sa ze je tu niekto (baba pre tych menej chapavych) kto po mne hadze ockom :wink: lenze ja si toho nevsimam, dvovody su asi taketo preco po mne hadze ockom:

Som zabavny
viem sa vynajst
zmysel pre umenie
a svoj zovnajsok neviem zhodnotit :(

Ale i tak ked je poviem ze nemam zajem, nezlomi ju to? alebo tak? nexcem nikomu v tomto smere "ublížut" takze sa len pytam :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

B.A.X.O : Kto ťa urazil? Ukážeš mi niekoho? Zbežne som prečítal tému, ale niečo podobné som nevidel.

Ďalšia vec, dal si otázku, ľudia ti na ňu odpovedali. Nepáči sa ti? Nedávaj otázky na ktoré nechceš odpoveď.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fizzinka, tak či tak to je jedna z možností
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

B.A.X.O napísal::x Ja nejsom gay, to je za 1. A pokial sa pytate ze ci som to uz dakedy skusil mat niekoho, odpoved je ano. A nepacilo sa mi to :) , A vase nazory su dost ostre, berte to osobne, ale podla mna ste obycajny nechapavi idioti niektori.
Napriklad ako na strane number 2 tejto diskusie sa zazrakom nasli ludia ktory ma chapu, a na strane 1 su len ty co nechapu a urazaju:(.Ale dakujem ze ste ma aspon urazili :D , co teda neni vobec na smiech ale skor ako na plac a na ironiu. Napriklad v mojom veku (14) ostatni boys, na baby uplne saleju. No ja nie. Ja nie proste, neviem, mozno je to tym ze som komputer maniak. Ale co uz :? to sa uz nezmeni. A pokial ide o to ze ci by som nebol rad niekoho mat pri sebe, odpoved je nie, ja mam rad seba a pocitac, nic viac k zivotu nepotrebujem, a za to ze vy ste clasic ludia, za to ja nemozem :P . Takze...ste surovci (niektori), neviete pochopit niekoho ineho, takych ludi ako ja poznam vela, a nikto im nehovori ze su kok**** ani nic podobne.
ale mi nehovor ze zato ze za zenskymi nesalies takze sa ti nepacia, ja tiez za holkami moc nebeham, a mam len ten svoj komp a zopar kamosov, ale otazku ze naco je baba dobra som nikdy neriesil, to je jasna vec kazdemu normalnemu cloveku...
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

erytrocyt napísal:B.A.X.O : Kto ťa urazil? Ukážeš mi niekoho? Zbežne som prečítal tému, ale niečo podobné som nevidel.

Ďalšia vec, dal si otázku, ľudia ti na ňu odpovedali. Nepáči sa ti? Nedávaj otázky na ktoré nechceš odpoveď.
Trosku surove :D ale i tak zacinas sa mi pacit :wink: nemyslim tym ako ze som gay :x ale tym ze pristupujes na vec odhodlane, pevne a s nykim sa nebabres, skvely pristup :wink: nehovorim to preto ze ta xcem urazit alebo tak, ale trosku je to prehnane, za to ze dakto nejde za babami nemusi byt gay, je to jedna s moznsoti ale i tak :)
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

v trenkach ti toho zjavne moc nenarastlo...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

B.A.X.O - čo keby si nachvíľku nechal počítač počítačom, a vybehol vonku za kamošmi?
Ešte mám otázku. Si v škole obľúbený, nie si outsider triedy? Si spoločensky založený, alebo si skôr utiahnutý?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Myslite si co chcete ale ja chalana dokazem pochopit :wink:
14 je taky zlomovy vek a v nom sa to mozno este nestihlo zlomit.. Tiez ked som mal 14 som bol mozno taky. Radsej sme prisli s chalanmi ku nam zadrtili nieco na PC, pojedli chipsy, chrumky atd.. co dala spajza.. Urcite baby vnima aj on.. nevravte mu ze je to chore atd.. je to podla mna normalne.. ako vravieval moj basket. trener.. "vsetko pride, aj padat ti bude(kose), baby pridu, sex pride..:D".. A mal pravdu, prislo to aj na mna, aj na kazdeho a pride to aj nanho..
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

no toto pises asi preto, ze zatial mas dobrych kamosov, s ktorymi sa asi rozumies, a proste nepotrebujes zadnu babu :)
je pravda, ze s kamaratmi sa mozno lepsie porozpravas, zagemblis na PC lebo kompy a hry baby vobec nezaujimaju (cest vynimkam :D ), ale sak na baby mas este dost casu... imho netreba zacinat takto skoro s "randenim", sak treba si uzit detstva... hovorim to preto, lebo mam kamosa ktory ma 14 rokov, no proste snazi sa balit baby, a pride mi to take umele, jak keby sa furt pretvaroval, aby vyzeral co najlepsie pred babami, takze v tomto smere je vazny kkt...(inak celkom v pohode chalan)

btw. zda sa mi dost zvlastne, ze to citis az takto, ze naco su ti baby, naprikald ja som bol zalubeny na zakladke dost vela krat... ale to boli take detske lasky, vtedy som pozeral len do tvare, ake je pekna ta baba, teraz pozeram aj inde :oops:
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

erytrocyt napísal:B.A.X.O - čo keby si nachvíľku nechal počítač počítačom, a vybehol vonku za kamošmi?
Ešte mám otázku. Si v škole obľúbený, nie si outsider triedy? Si spoločensky založený, alebo si skôr utiahnutý?
Ja som Introvert, do spoločnosti sa viem zeradit len pomocou mojho talentu bavit ludi :) , Inak som triedny comic, vsetci ma maju radi, tvrdia ze som OK az prilis, povedal by som ze niektorym ucitelom to ze som OK uz lezie poriadne na nervy (liezlo) ja som si zobral motto, Kto xce od zivota prilis vela moze stratit vsetko, a kto xce od zivota prilis malo nemusi dostat nic.
BY: MAFIA THE THE OF LOST HEVAEN :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hmm no dobra otazka :) ale mal by som tu par dvovodov :
Naco?
1.)Ze ked je ti nanic zdvihnes telefon a zavolas jej a bude ti lepsie
2.)Ze ked si sam tak vlastne ani niesi sam :)
3.)Ze rano vstanes s pocitom ze pre niekoho zijes a niekdo zije pre teba.
4.)Ze vecer zaspavas s tym ze je tu niekdo kdo ta ma rad a ty jeho.
5.)Mas niekoho kdo ta ma rad, pomoze ti, podpori ta, vypocuje ta, poradi ti...
6.)Ked nemas s kym ist v piatok vecer tak vlastne mas skym ist.

a dalsich XXX veci :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jesus maria nece sa mi to cele citat huh ale tak namatkovo som zisitl ze mas 14. V 14 som mal ja svoju prvu babu ale skoncilo to velmi rychlo sak jak inac na ZS ked to je baba z vedlajsej triedy cela skola to riesi :-D no ponej som nato kaslal.To bolo obdobie ked som zastaval tvoj nazor na ve. Pak prisla jedna o par rokov neskor a to bola trauma na dalsieho pol roka :-D no a pak dake hahaha huhuhu a je dneska :-) . To preco nepocitujes potrebu je to ze si sa este nezamiloval tvoje sympatie ked dake su alebo boli su zalozene len na fyzickom zjave pripadne suhlas v par nazoroch proste kamaratstvo, ale ked stretnes tu pravu nebudes sa zamyslat nadtym naco ti je ale nadtym ze " vdaka ti boze ze si mi ju dovolil stretnut" ovsem moze sa to zvrtnut a potom bude s toho ta trauma :-D. A naco ti je to tuna nadomnou pisal kolega :) Proste ked tu osobu milujes a ona miluje teba tak tvorite celok a ty nechapes ako si doteraz mohol zit ako polovicka sam.
Zamknuté