Priatelka a jej otec

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Priatelka a jej otec

Príspevok od používateľa XweptR »

Su to skoro 2 mesiace co sme spolu, boli velmi stastne a plne lasky, bez nijakych problem, az doteraz, ked som sa dozvedel ze ma vazne problemy v rodine, a chce z nej utiect, mam podozrenie ze otec ju tyra, ma sice len 15r. ale myslim ze vie co robi, prosim, neviete mi poradit, ako ju mam rozveselit, alebo ako k nej prehovorit? Velmi ju lubim a nechcem ju stratit ...

Spamy si odpustite prosim, dakujem za pripadnu pomoc
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Hmm, komplikovana situacia, mozno nemusi mat ani problemy rodine, vies o tom iba z jej rozpravania, vidis to jej ocami, problem je ten ze ma vek, ked nesuhlasi z nazormi rodicov - puberta, kazdy adolescent urcite pomyslal na utek z domu, svojho casu, ale to prejde, jedine co mozes spravit - snazit sa jej to vyhovorit a dat jej maximalnu podporu... :wink:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

asi najskor pozmen nazov temy.....

a k problemu: Vlastne ty ani moc nemas ako zistit ci je to vazne tak, skus sa daco opytat na otca ci ju fakt tyra a pozorne ju pocuvaj ale aj pozeraj na spravanie tela (moze vela napovedat) ...... hlavne ju ty nevystavuj ziadnemu stresu, bud nezny, teraz bud jej vysnivany chlapec, bud jej oporou, a aj butlavou vrbou..... nech to nedusi v sebe
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bud s nou tak casto, aby nemala cas mysliet na problemy. a ked pride domov s super naladou, tak to bude znasat ovela lepsie nech sa deje cokolvek. vela pubertakov chcelo vycsinou sa to dako spravilo :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

najprv by si mal fakt zistiť či ju otec týra....potom sa s nou o tom porozprávať..buď k nej dobručký
a zisti aké problémy má :(
...podal si to veľmi všeobecne,skús upresniť
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a čo takto nech vyhľadá odbornú pomoc? čo ja viem ked ju fakt týra..tak ten čurák si nezaslúži nič iné ako ho udať na polícií.. ja by som to riešil takto nie po svojom..
veľa problémov som riešil po svojom ....iba som sa do toho viacej zamotal....... ale cez políciu by to bolo oveľa lepšie
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:....
no ved to je jasne to by bol dalsi krok, aspon v mojich radach, al najprv musi zistit ci je to naozaj tak ako sa mu zda....
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

týra co myslis pod tym slovom ? ako,co jej presne robi,bije ju ? obtazuje ? zakazuje jej nieco ? :oops:
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Dakujem Vam vsetkym, ze ste si nasli cas, a pokusili sa mi pomoct ... pokusim sa s nou byt, i ked to bude tazke ... a mimochodom, pod slovickom tyra, som myslel psychicke a fyzicke tyranie tzn. slovne deptanie, popripade nejaka bitka. Takze, este raz dakujem
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aha takze to je koniec?.... uz sme ti poradili ako si potreboval? ...... ok drz sa.... :)
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jop, dik este raz, zacina sa to dostavat do starych kolaji :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

bije ? to znamena ze ma podliatiny popripade zlomeniny ? pretoze ak ano tak to by som uz nahlasil...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

´hmm nahlasit no ono je to dost chulostive :-/ ono to moze skoncit tym ze ho zacneobvinovatzejej znicil rodinu tym ze tata udal
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

XweptR:Môžeš aspoň naznačiť, ako tvoju priateľku jej otec týra? Ako si na to vlastne prišiel? Čo s tým hodláš urobiť?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Runes napísal:´hmm nahlasit no ono je to dost chulostive :-/ ono to moze skoncit tym ze ho zacneobvinovatzejej znicil rodinu tym ze tata udal
a to ma nechat otca aby ju mlatil ? raz sa mozno nestretnu lebo otec jej taku streli ze jej zlomi sanku a caja skonci na pohotovosti ...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no je to dost vazne ak ju fyzicky tyra..... ale je to len osobne na nom co spravi, ja by som sa asi najprv porozpraval s nou co na to vravi, aj ked je zase iste zeby chcela nech to necham tak.... zaujimava situacia...... :?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Runes napísal:´hmm nahlasit no ono je to dost chulostive :-/ ono to moze skoncit tym ze ho zacneobvinovatzejej znicil rodinu tym ze tata udal
keby som bol na jeho mieste, radsej s tym nieco spravim, na ukor toho vztahu, ale stacilo by mi, ze som jej mozno zachranil zivot
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mlati ju doma, ale nie tak ze by mala podliatiny/zlomeniny ... proste schyta
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no nefim toto je uz trosku blbe lebo to co som pisal je pravda ale mne sa to lahko hovori na tvojom mieste neviem co by som robil ale ak by to neprestavalo asi by ma to mrte nasralo uz ale ja by som si ju aj k nam nastahoval heh ale skor by som to skusil riesit cez rodicov svojich povedat im to a co by nato povedali poradili atd nefim ci sa vasi poznaju a tak a moja mama okrajovo robi v tejto sfere heh
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ak mas podozrenie na fyzicke tyranie, skus sa s nou o tom porozpravat. A ak je to skutocne take zle, mozno jej prave ty dodas odvahu, aby to isla nahlasit. Ale pozor, nevybehnite na policiu s tym, ze: Otec ju bije!, a pritom ide len o nejaku preventivnu po riti alebo facka. I ked nesuhlasim s takymi metodami, je to normalne v podstate.
Napísať odpoveď