Zimne oblecenie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Stoporko napísal:viete mi poradit nejake fajn gate, s ktorymi mozem ist na zjazdovku, na turu v zime i do mesta? Davnejsie som mal pozicane jedny hannahy a boli skvele...
take co su viac do mesta

Kód: Vybrať všetko

http://www.directalpine.cz/GoodsDetail_LS.asp?nGoodsID=8495&nLanguageID=1
tieto viac do prirody

http://www.directalpine.cz/GoodsDetail_LS.asp?nGoodsID=8403&nLanguageID=1
take neutralne

http://www.directalpine.cz/GoodsDetail_LS.asp?nGoodsID=8538&nLanguageID=1
je samozrejmä vela vyrobcov technickych nohavic, ale mne sa najviac pacia od DA, pretoze maju velmi priaznivy pomer cena/vykon, pocujemna ne samu chvalu a na bezu vysokohorsku turistiku bezne stacia ...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no tak do mesta, skoly ... si stale beriem rifle a vetrovku , obcas sal a rukavice . Ked je velmi zima tak si beriem pod to aj termo pradlo vyborna vec to je a nieje mi luto vyhodit 1500sk za spodky :P . ked idem na SNB tak som zladeny do modro - biela (modre nohavice, bielo-modra bunda a bielo modra capica) ...
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

kukiak napísal:Mam termo bundu, je fakt tepla a staci podtym jedna vrstva a je to v pohode:).. lenze ma nevyhodu, ze nie je pogumovana.. ale vseobecne mas urcite v zime na sebe viac latky ako po ine obdobia :D a ja ten pocit rad nemam! :) Najradsej by som behal cely rok nahy.. :lol:
ty si myslis, ze outdoorove, sportove a neviem ake nepremokave bundy su pogumovane? to si mozes zrovna kupit prsiplast. bunda musi byt predysna aby si sa nezaparil a nie ako keby som bol paprika vo foliovniku
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

jeezis boze, neznasam ked sa niekto snazi vyzerat tak k posraniu imidzovo - csa tyka zimi jednoducha vec, podla kosi, spodky, hrube ponozky,ciapka,dobre nepremokave boty,sveter s rolakom a tepla bunda, niet o com
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

V zime najviac uprednostnujem oblecenie znacky NordBlanc ... Zatial ma nesklamala :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

spojit priemne s uzitocnym.. :)
aj ked 2 kilove boty na nohach ku krase nepridaju tenisky su zasa druhy extrem :(
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Hlavne nie je dobré obliekať sa ako "cibula" (čím viac vecí, tým lepšie). Správne oblečenie na zimu je nátelník s viac ako 50% polyesteru, fleeceová mikina, windstopperová (100% odolnosť voči vetru) alebo gore-texová bunda (100% nepremokavosť). Samozrejme aj nejaké kvalitné nohavice a nejaké gore-texové topánky. Síce sú to veľmi kvalitné veci, sú aj dosť drahé (gore-tex bunda stojí cca 7.000,-SK, topánky nad 4.000,-SK). Je to na každom ako sa oblečie :sly:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

r2nger napísal:Hlavne nie je dobré obliekať sa ako "cibula" (čím viac vecí, tým lepšie). Správne oblečenie na zimu je nátelník s viac ako 50% polyesteru, fleeceová mikina, windstopperová (100% odolnosť voči vetru) alebo gore-texová bunda (100% nepremokavosť). Samozrejme aj nejaké kvalitné nohavice a nejaké gore-texové topánky. Síce sú to veľmi kvalitné veci, sú aj dosť drahé (gore-tex bunda stojí cca 7.000,-SK, topánky nad 4.000,-SK). Je to na každom ako sa oblečie :sly:
jj a hodi sa aj nieake to termotricko
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

iste sa tu najdu nejaki velkonohi vysoki jedinci z BA, ktori mi veria dat tip kde nakupovat obuv/oblecenie? :) Potrebujem sa konecne prezliect do zimneho (aj mna prekvapila zima, nielen cestarov :D ) avsak v auparku sa mi mov nepostastilo...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

KoCi napísal:iste sa tu najdu nejaki velkonohi vysoki jedinci z BA, ktori mi veria dat tip kde nakupovat obuv/oblecenie? :) Potrebujem sa konecne prezliect do zimneho (aj mna prekvapila zima, nielen cestarov :D ) avsak v auparku sa mi mov nepostastilo...
a aky mas styl? hladas akcie ci nie?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Tomasko - na akcie nemam dobry cuch, skorej idem po dobrej dlzke, a u topanok po vhodnej velkosti. Styl... no... neviem ho zadefinovat jednoslovne, ale nie je to sportovy. Skor sa zameriavam na jednoducho ale prijemne vyzerajuce nepocmarane veci, pri ktorych nevyzeram ako chodiaca reklama. Z obuvi mi velmi sedi design znacky Mustang, ale nie je podmienkou.
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

KoCi napísal:iste sa tu najdu nejaki velkonohi vysoki jedinci z BA, ktori mi veria dat tip kde nakupovat obuv/oblecenie? :) Potrebujem sa konecne prezliect do zimneho (aj mna prekvapila zima, nielen cestarov :D ) avsak v auparku sa mi mov nepostastilo...
Ja by som vedel poradiť keďže pracujem v obchode s oblečením ak by si potreboval pomoc napíš SS inak v Auparku zoženieš všetko možné, máš tam aj obchod zn Mustang keďže máš rád túto značku. Ale ja osobne by som si počkal na januárové zľavy. Budú aj do 50% a to sa ti už sakra oplatí.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

takze dole ponozkky a pokial nieje vela snehu tak tenisky (ak pol metra tak vytiahnem aj zimne boty :P ) na nohy iba nohavice spodare zo zasady nenosim je mi to maximalne neprijemne (jedina vynimka na lyzovacke) a samozrejme trencle mam :D (na nohach mam znizeny bod citlivosti takze zima mi na nich moc neprekaza)...hore mam tricko s kratkym rukavom (obcas aj tielko navleciem) na nom pri velkej zime polartec, pri malej nejaka bavlnena mikina a ako vrchnu vrstvu mam membranovu bundu (nepremokava a samozrejme aj neprefukava..membrana Dermizax a Gore-tex) bez zateplenia. Ak fujaci tak na krk hodim satku ktoru v pripade potreby vytiahnem na nos a z pod capice mi trcia iba oci. capicu nosim zaludovku ciernu pletenu alebo taku modru capicku s bombrlcom, co mi zakryje aj usi a vnutri je windstoper.
Napísať odpoveď