Dievčatá a ich plač

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No áno ak slzy padajú na oboch stranách tak to je iné...ale môj prípad je skôr ten že dievča sa snažilo omotať si ma okolo prsta práve tým plačom...A tiež je to iné ak si z toho vzťahu odnesieš niečo aj ty...vtedy je jasné źe nejaká slzička ujde predsa rozchod je rozchod ale ak sa ti to dievča sprotivý a plačom si vynucuje svoje požiadavky stále dookola a dookola tak :x //hanbiť sa nieje začo máš pravdu nesvedčí to o žiadnej slabosti práve naopak svedčí to o charaktere človeka ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

erytrocyt napísal:Ženské slzy, je to najúčinnejšia zbraň na nás mužov. Vyronia slzu a mi padáme na kolená.
Napísal som to obrazne, ale nie je to tak?
doslova.. dobre vedia ako s nami manipulovať
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

erytrocyt napísal:Ženské slzy, je to najúčinnejšia zbraň na nás mužov. Vyronia slzu a mi padáme na kolená.
Napísal som to obrazne, ale nie je to tak?
tomu ver,mas pravdu na plnej urovni,je to tak :cry:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Joxxo napísal:TAk moja Ex ked som sa s ňou rozchádzal ronila slzy o dušu... No ale ak by sa to opakovalo za každým tak sa sňou predsa nikdy nerozídem... !!! A ja niesom práve ten typ čo sa vo vzťahu obetuje... :roll: Vniektorých sytuáciach sa preto slzám podľahnúť môźe ale v niektorých by som v žiadnom prípade neustúpil... :wink:
Pri mne tvoja ex slzy neronila :smt097 :lol: ani nebude som ju odvtedy nevidel ty hej ? :D

a zeby som nebol OT slzy beriem vzdy s nadhladom obzvlast potom co som mal velmi precitlivene dievca ale i ja som pri nej raz plakal ked sme sa lucili a pekne to bolo neni sa za co hanbit :)
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Podla mna dievcata placu, lebo ich asi nieco trapi....aj ja si obcas poplacem. Ale urcite by som niekomu nevolala(ako to tu bolo spomenute), ked placem alebo tak....
Plac sice nic nevyriesi, ale obcas pomoze...Niekedy je toho vela a je to akesi uvolnenie. Je to mozno aj trapne, ale tak ked ste sami nikto sa o tom nemusi dozvediet...:)[/u]
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hipollita napísal:Podla mna dievcata placu, lebo ich asi nieco trapi....aj ja si obcas poplacem. Ale urcite by som niekomu nevolala(ako to tu bolo spomenute), ked placem alebo tak....
Plac sice nic nevyriesi, ale obcas pomoze...Niekedy je toho vela a je to akesi uvolnenie. Je to mozno aj trapne, ale tak ked ste sami nikto sa o tom nemusi dozvediet...:)[/u]
mas pravdu..plac nic nevyriesi,ale niekedy je dobre ked sa kvoli svojej laske pekne vyplaces,spomenies si na svoje krasne casy ktore si s nou stravil,proste niekedy sa da s niekym popri placi najlepsie porozpravat,uz som nejednu taku situaciu zazil,a nebolo mi vobec veselo,toto su dievcata,cim krehkrejsie tym lepsie,tym fanatickejsie,a tym viac ich podaktori lubime :smt057
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

dievcata su citlivejsie...a ked citia nieco proti srsti tak sa rozplacu...chalani si udru do steny / do niecoho co je najblizsie :P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

P3Bo napísal:Pri mne tvoja ex slzy neronila :smt097 :lol: ani nebude som ju odvtedy nevidel ty hej ? :D

a zeby som nebol OT slzy beriem vzdy s nadhladom obzvlast potom co som mal velmi precitlivene dievca ale i ja som pri nej raz plakal ked sme sa lucili a pekne to bolo neni sa za co hanbit :)
:OT:Dnes si s nou isiel zo skoly :hehe: Ked na teba feri krical :D sme rozpravali o tom ze si dajak zabludil inym smerom cestou zo skoly...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

pancuska26 napísal:hm a co robit ked sa vam rozplace do mobilu chalan? :D
Zlozit a najst si druheho :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

MS FRANKY napísal:Zlozit a najst si druheho :lol:
tak to bolo drsne nevym ci by si to prave mala riesit takto