Dievčatá a ich plač
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No áno ak slzy padajú na oboch stranách tak to je iné...ale môj prípad je skôr ten že dievča sa snažilo omotať si ma okolo prsta práve tým plačom...A tiež je to iné ak si z toho vzťahu odnesieš niečo aj ty...vtedy je jasné źe nejaká slzička ujde predsa rozchod je rozchod ale ak sa ti to dievča sprotivý a plačom si vynucuje svoje požiadavky stále dookola a dookola tak
//hanbiť sa nieje začo máš pravdu nesvedčí to o žiadnej slabosti práve naopak svedčí to o charaktere človeka ...
-
P3Bo
Guru wannabe
Pri mne tvoja ex slzy neronilaJoxxo napísal:TAk moja Ex ked som sa s ňou rozchádzal ronila slzy o dušu... No ale ak by sa to opakovalo za každým tak sa sňou predsa nikdy nerozídem... !!! A ja niesom práve ten typ čo sa vo vzťahu obetuje...Vniektorých sytuáciach sa preto slzám podľahnúť môźe ale v niektorých by som v žiadnom prípade neustúpil...
a zeby som nebol OT slzy beriem vzdy s nadhladom obzvlast potom co som mal velmi precitlivene dievca ale i ja som pri nej raz plakal ked sme sa lucili a pekne to bolo neni sa za co hanbit
Podla mna dievcata placu, lebo ich asi nieco trapi....aj ja si obcas poplacem. Ale urcite by som niekomu nevolala(ako to tu bolo spomenute), ked placem alebo tak....
Plac sice nic nevyriesi, ale obcas pomoze...Niekedy je toho vela a je to akesi uvolnenie. Je to mozno aj trapne, ale tak ked ste sami nikto sa o tom nemusi dozvediet...
[/u]
Plac sice nic nevyriesi, ale obcas pomoze...Niekedy je toho vela a je to akesi uvolnenie. Je to mozno aj trapne, ale tak ked ste sami nikto sa o tom nemusi dozvediet...
mas pravdu..plac nic nevyriesi,ale niekedy je dobre ked sa kvoli svojej laske pekne vyplaces,spomenies si na svoje krasne casy ktore si s nou stravil,proste niekedy sa da s niekym popri placi najlepsie porozpravat,uz som nejednu taku situaciu zazil,a nebolo mi vobec veselo,toto su dievcata,cim krehkrejsie tym lepsie,tym fanatickejsie,a tym viac ich podaktori lubimeHipollita napísal:Podla mna dievcata placu, lebo ich asi nieco trapi....aj ja si obcas poplacem. Ale urcite by som niekomu nevolala(ako to tu bolo spomenute), ked placem alebo tak....
Plac sice nic nevyriesi, ale obcas pomoze...Niekedy je toho vela a je to akesi uvolnenie. Je to mozno aj trapne, ale tak ked ste sami nikto sa o tom nemusi dozvediet...[/u]
-
RoQa
Darca
:OT:Dnes si s nou isiel zo skolyP3Bo napísal:Pri mne tvoja ex slzy neronila![]()
ani nebude som ju odvtedy nevidel ty hej ?
a zeby som nebol OT slzy beriem vzdy s nadhladom obzvlast potom co som mal velmi precitlivene dievca ale i ja som pri nej raz plakal ked sme sa lucili a pekne to bolo neni sa za co hanbit
-
midnight_man
Guru