Problém s Far Cry

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lol4
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Problém s Far Cry

Príspevok od používateľa lol4 »

Zdravím Vás!
Mám nový comp, ale ked si nainštalujem FC + patche, hra sa mi pri spúštaní zasekne na úvodnej obrazovke (kde je obrázok tých dvoch) a musím ísť len cez CTRL-ALT-DEL a normálne ukončiť úlohu. Na starom compe mi to nerobilo :?
Stretol sa tu s tým už niekto? Používam Win XP Pro...
Díky za pomoc!
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

skus reinstal a bez patchov to crackni a skus ci to pojde...
alexo126
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alexo126 »

Ne to bude tym že nestiha grafika musis to preladit v to laucheri alebo co musis dat mensie detaili!!
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

nestiha grafika ?? pochybujem..."Zdravím Vás! Mám nový comp"

lol4 pisni aku mas zostavu len tak pre zaujimavost aby sme boli v obraze ako si myslel to novy komp. A len tak k teme skusal si nove ovladace ? repektive starsie ? lebo ta hra je uz pomaly na dochodku...
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

Pigesko napísal:nestiha grafika ?? pochybujem..."Zdravím Vás! Mám nový comp"

lol4 pisni aku mas zostavu len tak pre zaujimavost aby sme boli v obraze ako si myslel to novy komp. A len tak k teme skusal si nove ovladace ? repektive starsie ? lebo ta hra je uz pomaly na dochodku...
Far Cry neni este na dochodku podla mna...ked vysla bola takmer najlepsou hrou ktora vysla co sa tyka grafiky...asi tak :)
varames
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa varames »

Noo podla mna co ma nejlepsiu grafiku je urcite Crisis uzp redbehlo aj FarCry al do rouku 2004 nebolo nic lepsie ako FarCry :!: :)
lol4
Light Star
Light Star

alexo126 napísal:Ne to bude tym že nestiha grafika musis to preladit v to laucheri alebo co musis dat mensie detaili!!
Grafika s tým nič nemá... Na starom compe som to hral na maxime :!:
BTW. Nový comp je AMD Athlon X2 4800+ Dual Core, 4x1024 MB RAM a ATI x1950GT 512 MB...
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

a skusal si ten reinstal ? ved ti hovorim uplne to odinstaluj potom vymasz vsetko co ma nieco spolocne s fac cry z registrov a potom znovu nainstaluj a bez nejakych patchov to crackni popripade skus aj viacero crackov

edit : mohli by ste riesit problem a nie sa tu bavit o grafike...to si bezte riesit do inej temy...
lol4
Light Star
Light Star

Pigesko napísal:a skusal si ten reinstal ? ved ti hovorim uplne to odinstaluj potom vymasz vsetko co ma nieco spolocne s fac cry z registrov a potom znovu nainstaluj a bez nejakych patchov to crackni popripade skus aj viacero crackov

edit : mohli by ste riesit problem a nie sa tu bavit o grafike...to si bezte riesit do inej temy...
Teraz som to znova naištaloval a išlo to :wink: Tak tam skúsim dať patch 1.4 a uvidím či tomu opať nezahrabe. Možno to je tým, že som medzičasom nainštaloval novembrový DirextX, kto vie :) Každopádne díky za pomoc!
Napísať odpoveď