Zdravím Vás!
Mám nový comp, ale ked si nainštalujem FC + patche, hra sa mi pri spúštaní zasekne na úvodnej obrazovke (kde je obrázok tých dvoch) a musím ísť len cez CTRL-ALT-DEL a normálne ukončiť úlohu. Na starom compe mi to nerobilo
Stretol sa tu s tým už niekto? Používam Win XP Pro...
Díky za pomoc!
nestiha grafika ?? pochybujem..."Zdravím Vás! Mám nový comp"
lol4 pisni aku mas zostavu len tak pre zaujimavost aby sme boli v obraze ako si myslel to novy komp. A len tak k teme skusal si nove ovladace ? repektive starsie ? lebo ta hra je uz pomaly na dochodku...
Pigesko napísal:nestiha grafika ?? pochybujem..."Zdravím Vás! Mám nový comp"
lol4 pisni aku mas zostavu len tak pre zaujimavost aby sme boli v obraze ako si myslel to novy komp. A len tak k teme skusal si nove ovladace ? repektive starsie ? lebo ta hra je uz pomaly na dochodku...
Far Cry neni este na dochodku podla mna...ked vysla bola takmer najlepsou hrou ktora vysla co sa tyka grafiky...asi tak
a skusal si ten reinstal ? ved ti hovorim uplne to odinstaluj potom vymasz vsetko co ma nieco spolocne s fac cry z registrov a potom znovu nainstaluj a bez nejakych patchov to crackni popripade skus aj viacero crackov
edit : mohli by ste riesit problem a nie sa tu bavit o grafike...to si bezte riesit do inej temy...
Pigesko napísal:a skusal si ten reinstal ? ved ti hovorim uplne to odinstaluj potom vymasz vsetko co ma nieco spolocne s fac cry z registrov a potom znovu nainstaluj a bez nejakych patchov to crackni popripade skus aj viacero crackov
edit : mohli by ste riesit problem a nie sa tu bavit o grafike...to si bezte riesit do inej temy...
Teraz som to znova naištaloval a išlo to Tak tam skúsim dať patch 1.4 a uvidím či tomu opať nezahrabe. Možno to je tým, že som medzičasom nainštaloval novembrový DirextX, kto vie Každopádne díky za pomoc!