pozri kazdy ma nato iny nazor...takze najskor pre niekoho to blaboly su a pre niekoho vazna vec...no ja som toho prveho nazoruerytrocyt napísal:Sheep: Tu nejde o čaro vianoc ktoré nájdeš v darčekoch, ale čaro, ktoré dieťaťu vykúzliš aj prostredníctvom toho darčeku.
Vzbudíš v ňom pocit takého tajomna, to pravé čaro vianoc, príde Ježiško, dá nám darčeky. To kúzlo vianoc, ako ho vníma malé dieťa je neopakovateľné. Dieťa nepotrebuje vedieť či je to naozaj tak, ono tomu verí, a dieťaťu to stačí. Samozrejme je na tom najkrajšie to očakávanie, tie vône vianoc, mne osobne sú s vianocami späté vône mandariniek, arašídov, bobaliek, ihličia a lineckých koláčikov.
A tým že to nazývaš bláboly, proste si tie pravé Vianoce nikdy nezažil. Prečítaj si tému, a opýtaj sa ľudí či sú to bláboly.
// a uz som to kuzlo vianoc zazil, ale cim dalej tym menej ma vianoce zaujimaju, ale myslim ze je to samozrejme...ze cim je clovek starsi tak ho to menej taha, a na darceky sa netesim pretoze vsetko co chcem alebo mi treba tak si kupim pocas roka, akurat ta atmosfera je dobra pri tom jedeni ale je tak kratka ze radsej natom nezakladam