Tomasito napísal:Prvy vacsi skandal sucasnej koalicie a tiez sa mi paci ako Fico zareagoval. V takychto pripadoch treba byt principialny a nie zahmlievat, ci nechat sa vydierat koalicnymi partnermi, prip. nezavislymi poslancami, ako to mal vo zvyku maly gyppo. Co sa deje v pozadi sa mozme samozrejme len domnievat, no stabilitou koalicie tato kauza imo neotrasie. BTW. ti, co tu ocakavaju vyvodenie inej ako politickej zodpovednosti zrejme pricuchli k politike touto kauzou. Napriek tomu davam do pozornosti, ze v tejto suvislosti uz bol dany podnet na Generalnu prokuraturu, ktora ma celu zalezitost presetrit aj z trestnopravnej stranky.
PS1: Treba vsak otvorene napisat, ze pazravost 'niektorych' ludi naozaj nepozna hranice- piehladne, flagrantne, primitivne, a to bez ohladu na to, ci islo o zmluvy pripravene byvalym vedenim, alebo vedenim sucasnym- relevantny je akt pravoplatnosti.
PS2: Treba si vsak pockat na navrat Jurenu z prac. cesty- bez jeho pritomnosti je tato kauza len zivenim emocii a spekulacii...
Tomasito, ja si myslim, že ked sa Mečiar neumúdry tak k rozpadu koalície dôjde, čo som dnes počúval vyjadrenia jednotlivých stran tak je to zrejme, že ak padne Jurena a ľudia pod nim Mečiar vysloví nedôveru Ficovi a to by znamenalo predčasne voľby. Na strane druhej asi k tým predčasným voľbm nedôjde pretože HZDS si asi v prieskumoch verejnej mienky dosť pohoršilo, čiže sa to budu snažiť nejako ututlať - ale to už človek nemôže v politike ničomu veriť, pretože tam sa vždy vytvoria dohody, na ktorých politici zarabajú a smejú sa ľudom do xichtu asi takto
Tomasito to nie je len pažravosť ale aj nehorázna drzosť niektorých ľudí čo si myslia že predaj pozemkov za iba 13 milionov pričom ich hodnota je ked sa nemýlim 1,5 miliardy korún - to ti ľudia si myslia že všetci tu žerieme trávu, či čo