škodlivosť fixiek na kožu
škodlivosť fixiek na kožu
DObrý večer.Píšete si často na ruku nejakými fixami alebo perom?Mslíte si že je to škodlivé ? ak hej tak prečo teda
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: škodlivosť fixiek na kožu
uz to tu raz davno bolo v nejakej teme rozobrate ze skodlive to je aj otravu krvy mozes dostat, ja si na ruku pisem ale neprehanam to, papier to istiDipset napísal:DObrý večer.Píšete si často na ruku nejakými fixami alebo perom?Mslíte si že je to škodlivé ? ak hej tak prečo teda
no preco su asi specialne fixky na kozu?? Toxikacia pri klasickych "vsetky povrchy" (zvacsa na baze alkoholu + ine sajrajty) popisovacoch ma daleko od zdravia
+ aj tak Ti kozny pot/maz rozmaze "tahak/tatoo/kreslene-pisane hocico"..
Uroven skodlivosti je priamo umerna obsahu a mnozstva skodlivin primitivne povedane.. preco skodia, pche..no lebo su skodlive pre telo kua. Pohladaj si spec.fixy a popisovace na kozu, su dermatologicky testovane a drzia pekne.
Uroven skodlivosti je priamo umerna obsahu a mnozstva skodlivin primitivne povedane.. preco skodia, pche..no lebo su skodlive pre telo kua. Pohladaj si spec.fixy a popisovace na kozu, su dermatologicky testovane a drzia pekne.
Škodlivé je to už len z princípu, lebo písať si po ruke sa nepatrí. Mám spolužiaka, čo si večne cez hodiny čmára po rukach ohniky a a ine nezmysli a žiadne kožne problemy, či otravy krvi ešte nemal. ..
No osobne si myslím, že fixkou počmárané ruky je najväčšia sedlačina (hlavne ohniky a "tetovania") robia to šiestaci na zakladke.
-Na ostatné je tu mastercard [or debilniček]
No osobne si myslím, že fixkou počmárané ruky je najväčšia sedlačina (hlavne ohniky a "tetovania") robia to šiestaci na zakladke.
-Na ostatné je tu mastercard [or debilniček]
skodi, len zanedbavate jej dopad, pretoze sa vedome neprejavuje. Nemusi to sposobit tragediu
ale JEDNODUCHO dostavate do krvi SKODLIVE LATKY, pretoze nase telo ich nepotrebuje ale proti nim bojuje a zatazene. A tie oslabuju ZDRAVIE
, ktore si ceni kazdy inym meritkom. Vo vseobecnosti, je to zanedbatelne, ale verim ze to moze mat daky dopad, minimalne OSLABENIE organizmu, ktory proti cudzim latkam bojuje.
ja som to nemal ale kamosom som povedal aby mi na chrbat nakreslili ksicht ako ma Steve-O z jackassu a doteraz mi nieje nic takze pochybujem ze je to skodlive ale to vazne ako šu-do povedal ze by sme v tom museli byt namocenyskenner napísal:mal som komplet cele ruky tri dni pomalovane centra fixou ciernou cervenou a zltousom mal take ohne jak ma chlapik z linkin park nakreslene.. a ruky mi zatial neodpadli
ale ak chces si nieco nakreslit na ruku tak v pohode myslim ze sa ti nic nestane
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Poradim ti, sprav to, ako ja. Daj si to vytetovat. Bude to trvacnejsie.skenner napísal:mal som komplet cele ruky tri dni pomalovane centra fixou ciernou cervenou a zltousom mal take ohne jak ma chlapik z linkin park nakreslene.. a ruky mi zatial neodpadli
Inak, ked si sem-tam nieco napisete (mam na mysli skolaci), tak vas to nezabije, ani nebudete mat rakovinu. Ale nejake ustavicne, dennodenne popisovanie sa je urcite zdraviu skodlive.