fuha, tusim take dva tri dni aby si boli isty, neviem presne za kolko mu to vratili a za kolko dostal spat itemy, ale viem ze sa mu to stalo v sobotu alebo tak nejak a skenovat mohol az v pondelok potom som nehral ale som si 100% isty ze to netrvalo dlhsie nez tyzden co nieje take strasne
ja som si dneska vymazal world of warcraft, po 4 mesacnom hrani a dosiahnutom 60. levelu dwarfskeho huntera idem skoncit s tymto zlodejom casu mali by ste nad tym tiez porozmyslat, budete mat viac casu na ine veci... citim sa hned slobodnejsi
chcem sa spytat ked hram za warlocka a chcem si dat duel s warriorom,ktory si da berserker rage alebo deathwish a je immunni na fear jak ho mam rozbit ked mi dava za 3k slamom alebo inym skillom? a utiect mu neuteciem hodi mi harmstring a to uz som v.....prehral
Diablo napísal:chcem sa spytat ked hram za warlocka a chcem si dat duel s warriorom,ktory si da berserker rage alebo deathwish a je immunni na fear jak ho mam rozbit ked mi dava za 3k slamom alebo inym skillom? a utiect mu neuteciem hodi mi harmstring a to uz som v.....prehral
este mi povedz ake talenty ides a budem ti vediet povedat
ja si s lockom davam warra nech mam hocjake talenty .-) s affli proste dotky a beham si....s SL/SL dotky plus soul link a pada ani neviem ako....s destro backlash mi dost casto procuje.......tak ale je aj sanca ze ma da ale zalezi to dost od equipu full pvp warra je tazke dat ale nie nemozne
Mrk napísal:ja si s lockom davam warra nech mam hocjake talenty .-) s affli proste dotky a beham si....s SL/SL dotky plus soul link a pada ani neviem ako....s destro backlash mi dost casto procuje.......tak ale je aj sanca ze ma da ale zalezi to dost od equipu full pvp warra je tazke dat ale nie nemozne
to mas tak, warlock je podla mna najlepsi, imho moj hunter vs. warrior tak to dopadne tak ze prehram ja a pet so mnou pokapeme (ak sa mi podari kittovat tak vyhram ja), warlock vs. warrior ak vies s warlockom hrat tak porazis kazdeho
tomek00 napísal:ja som si dneska vymazal world of warcraft, po 4 mesacnom hrani a dosiahnutom 60. levelu dwarfskeho huntera idem skoncit s tymto zlodejom casu mali by ste nad tym tiez porozmyslat, budete mat viac casu na ine veci... citim sa hned slobodnejsi
hovoris mi z duse:) tiez som dal uninstal ale najlepsie bude asi iba ked vymazem postavy lebo sa k tomu vzdy nejako vratim
Andr3w napísal:hovoris mi z duse:) tiez som dal uninstal ale najlepsie bude asi iba ked vymazem postavy lebo sa k tomu vzdy nejako vratim
som na tom rovnako kokos som zrazu zistil ze ked nehram wowko nejako sa na nic nestresujem som milsi, nemusim sa nikam nahlit ani byt nasraty ked sa mi neda hrat nuz, natiahol som guild wars xD wowko som neodisntaloval ale ho prakticky nezapinam
tak ja som nehral asi mesiac...ale zacal som zase hrat ked sme lozli dotu na bnete no a ked sa dohralo tak setci kamosi co sme volali cez skype povedali ideme na wowa...no nemal by som co hrat a na nudu pekny liek....tak som zbehol po kreditku a cvakol si dalsi mesiac
Mrk napísal:tak ja som nehral asi mesiac...ale zacal som zase hrat ked sme lozli dotu na bnete no a ked sa dohralo tak setci kamosi co sme volali cez skype povedali ideme na wowa...no nemal by som co hrat a na nudu pekny liek....tak som zbehol po kreditku a cvakol si dalsi mesiac
v tom je sila wowa ludia natahali dalsich ludi a ty dalsich a skoncilo to tak ze to hra 8 milionov ludi a kazdy clovek cvaka 15 euro mesacne a oni maju z toho strasne tazke prachy
tak je to s blizzardmi vzdy nic originalne ale vzdy perfektne co sa dobre predava