Pisal som dobry nie the bestaruN napísal:to mas odkial?![]()
Ak chces s priestom robit dmg tak jednoznace Shadow spec,inac no way
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
-
RainbowSix
Light Professional
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
je to tu X krat http://wow.curse.com/downloads/addons/RainbowSix napísal:chalani kde stiahnem mob map ale instal
-
RainbowSix
Light Professional
-
blitzkrieg
Professional
H@wk napísal:Holy Priest je podla mna best... super healer a dobry dmg dealer a zo shieldom aj vela vydrzi
Ale teraz vážne toto nemôžeš myslieť vážne
Damage dealer? Aký to damage dealer? Ten kým vycastuje Holy Fire 3.5sek v prípade talentu 3sek...to je brutus dlho...Shadow Prist či lock ti dá zatial ale 3 také ataky
Čo sa týka shieldu je dosť slabý...príde nejaký Rogue bum-bum-bum a konec shield is down...v talentoch si ho môžeš zlepšiť o 15% ale aj tak je to dosť málo podla mna...:-/
Healer je primárny, ale veľa ľudí nadáva, že neni a že Paladinovia ich hravo prehealuju.neviem čo je natom pravdy, ja som nemal problém s tým, žeby ma do dungeonu nezobrali...
Veľmi dobrý talent je v Disciple tree ten najnovší Focused Will, ale to sa musíte špecializovať na disciple....
Lightwell ako tak celkom v poriadku veľa ľudí tiež hovorí že je to nanič a že by trebala nejak zmeniť...jej funkcia abo čo...
A jednoznačne by sa mala znížiť mana na Holy Nova ak ju máte v talente...ako nič moc to neubere ani neponičí a 800-900mana kaput na jeden šup. Veľmi pomáha na duhej strane pred invisible roguom...
Čo vám povím..najlepší class asi Lock..ťažko povedať závisí tiež od skillu...
-
RainbowSix
Light Professional
-
blitzkrieg
Professional
ja berem vsetko z mobov a predavam to, silvery sa na zaciatok daju takto zarabat, taktiez ak mas nieake profesie tak vyrob nieco a predavaj, napriklad ja mam mining, narzbieram si Ory, urobim Bary a predavam, staci si najst niekoho kto ti to bude odkupovat, ja mam napriklad jedneho co mi odkupuja 20xWool cloth za 1gcompleX napísal:poznam jeden tip ako dobre zarobit avsak je to pomale (farmenia primal air a fire), nemate nejake tipy ako rychlo nahrabat g ?
lol vies co je dobre na jednom odbercovi? ze nerobi take kktiny ako ty ze to dava potom do aukcie a tych 20 Wool clothov ja nemam problem ziskat, ja niekde idem farmit, nafarmim ich 100 a mam 5g, ja do aukcie vobec nedavam veci pretoze podla mna je to pi*ov***, radsej si na chate najdem odbercu ktory mi mesiac odkupuje veci a takto mam vynikajuci obchod a mam zarucene ze to neda do aukcie a nezacne si na tom privyrabatKosh napísal:lol, ze najst jedneho - to je blbost, bary, a clothy predas v aukcii, napriklad wool clothy davat 20kusov za 1 g je blbost, v aukcii by to bolo aj po 1,5 g
ja som od takych lam, co nevedeli co je to aukcia nakupoval lacno linen clothy a potom som to predaval v aukcii 20ks za 1g
asi s tebou nie je nieco v poriadku lebo nechapes ten principKosh napísal:lol, a co ze to da do aukcie??? co je natom? no, nechcem urazat, ale ked mozes 100 wool clothov dat do aukcie a zarobit na tom povedzme 8 zlatiek, a ty to niekomu das za 5 a este sa tym chvalis, tak s tebou nie je nieco v poriadku.
EDIT: zabudol som dodat ze tie arcaneite bary mi nekupuje jeden clovek
-
Mrk
Professional
primaly...na airoch trhnem aj 800-100g denne ak chcem..ale na to som lenivy...daily Q na tom sa da taktiez kilo denne..ako lock ak nefarmi vela hracov a mam affli talenty si davam v poho 4+ mobov naraz...da sa nahrvit jeden priamal za cca 10-15 min =20g+ tych 40 denne mas dajme tomu na cca 450min = 7,5 hod...no hovorim ak sa chce tak sa da
ale ani rudy sa nepredavaju zle fel irony 20 barov sa da spravit behom jednoho kolecka okolo hellfiru....btw tip mmo-champion.com a nalavo farming (tusim) dal by som aj presny link ale prave ten web nejde
-
RainbowSix
Light Professional