Ako kedy, ako v čom a o koho ide. Ak ide o rodinu a najbližších priateľov, tak nedokážem ostať vždy nad vecou". V iných prípadoch sa dokážem odosobniť...
shark - hh a neznamena to ze ked si nejako nasraty tak ta zrovna nieco rozhodilo?
ja som do istej miery flegmatik, ale su veci ktore patria k mojim slabym strankam a dokazu mi sposobit smutne, priam az blbe pocity ktore mi pokazia naladu, pripadne pocitujem lutost.
KoCi napísal:shark - hh a neznamena to ze ked si nejako nasraty tak ta zrovna nieco rozhodilo?
Nie rozhodilo myslim emotivne ... Napr spoluziak zadre nejaku hovadinu stoji si za tym a ked sa mu to snazis vysvetlit tak ta posle dpc ...
Vtedy sa mi rapidne zhorsi nalada ale nie k smutku ale skor som taky podrazdeny ...
Z toho sa potom dostanem za nejaku kratsiu chvilu alebo hned pomocou Kamaratky resp. Priatelky
Citlivy ano, ale pragmatik - realista.
Skutocne city a pocity su velmi intimna zalezitost, ktora je pristupna skutocne len vyvolenym.
Vase city - najucinnejsia zbran, ktoru moze vas nepriatel pouzit proti vam. (samozrejme, prehnane povedane)
ano som prehnane citlivy, ked som stastny a mam dobre obdobie tak dokazem brat veci aj s nadlhadom, no ked na mna dosadnu depresivne stavy tak ma vykolaji aj upllna malickost a nedokazem racionalne uvazovat..
Ja som nenormálne citlivý človek, ja síce tak nevyzeram ale ked mi niekto niečo nepekne povie tak sa ma to vo vnútri dosť dotkne, hlavne ak je to od dievčaťa a ešte k tomu na ktorom mi zaleži a páči sa mi vtedy by som fnukal najradšej, čo už,nie
SRneC napísal:No niekedy by som chcel byt viac racionalny a brat veci viac s nadhladom
ja som na tom tak podobne .... tiez mam pocit ze obcas vsetko asi az zbytocne moc prezivam .. noo a nejde nejde len o moje problemy ale vzdy chcem pomoct i druhym atd ... takze ano asi som chapavy a citlivy .... mozno az moc
Patyk napísal:Ja som a strasne... doteraz co ma nechala baba neverim nijakej a bojim sa o dalsi iny vztah...
To ťa časom prejde. Ja som mal tiež takýto problém, síce neviem čomu hovoríš vzťah, no ja hovorím o trojročnom. Ale vo chvíli keď som si našiel dievča s ktorým som teraz tento pocit opadol. A som šťastnejší ako kedykoľvek predtým. To čo vo mne rozchodom zomrelo, zasa ožilo