Slovenska Policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Doverujete PZ SR?

ano
105
25%
nie
216
51%
ACAB
104
24%

Celkom hlasov: 425

IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

kinjeril napísal:Klein detail, "bombera" je isty druh vetrovky. Nie je to obuv, mojo.
Aj ked, mozno sa da nosit aj ako obuv, neskusal som... :)
ano ae aj topanky
edit: darca k- aspon sa podpis ty hnupe.
edit: budete sa so mnou hadat ale bombera je aj bunda ale aj topanky .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

IMI napísal:ano ae aj topanky
Urcite nie.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

skapem ... bombera topanky ...

erytro ja som myslel bomberu v pravom slova zmysle z vnutra oranzova
..ak sa nejake bundy na bombery ponasaju tak na to som nemyslel :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

IMI napísal:Bombery nenosia len skini . nahodou je to pohodlna obuv.
aa :D :D lol tak dobre som sa dlho nepobavil .. obuv co "nosia skini" sa nazyva glady :D
SRneC napísal:skapem ... bombera topanky ...

bombera v pravom slova zmysle je bunda ktoru pouzivalo britske tusim letectvo, a neje znutra oranzova .. inak pral by som taku original bomberu aj s nasivkami :P
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

skenner napísal:bombera v pravom slova zmysle je bunda ktoru pouzivalo britske tusim letectvo, a neje znutra oranzova .. inak pral by som taku original bomberu aj s nasivkami :P
musim sa pochvalit ze som vlastnikom takej :P a mozem konstatovat ze je to velmi dobra obuv :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

SRneC napísal:skapem ... bombera topanky ...

No jasné, ona je zvnútra oranžová, je to normál bombera, náckovská. Ale nemám ju preto žeby som bol nejaký nácko, práve naopak, mám k nim odpor. Ale tá bunda je dobrá a teplá, hlavné je to, že je odolná a ako som písal nosím ju len do lesa a tam sa keď chodím pomedzi pichliače a kríky dobre ma chráni pred prípadným poranením.
Stála 1700 Skk.
//ja ju mám ale za 400, ale ako, to nikomu nepoviem :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Hej erytro ju ma za 400 z cinskeho obchodu :D.Ja som kupoval pred nedavnom za 1400.Je to fajna tepla bunda.Foter mi sice nadava do nackov ale uz ho to pomaly prestava bavit a zvykol si.A tam oja je tiez z vnutra oranzova.Ironiou je ze je "vraj" obojstranna :D

//erytrocyt: mám ju z poľovníctva, nie z čínskeho obchodu. viackrát to opakovať nebudem.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

IMI napísal:Bombery nenosia len skini . nahodou je to pohodlna obuv.
:smt044 k+ ... ninšt na vánoce otcovi boty bomber
erytrocyt napísal:Ale tá bunda je dobrá a teplá, hlavné je to, že je odolná
ja som ti to prestal nosiť , bo mi strašne fúkalo na krk
Dieg0 napísal:Ironiou je ze je "vraj" obojstranna :D
niekedy sa vravievalo , že keď sa ide na bitku , otáča sa na opačnú stranu
Už som videl takých pár komediantov
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Back to topic! :sly:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V piatok som bol s kamaratom, ktory je u policie a bol na jednom skoleni, zhodou okolnosti tam boli aj ludia z Ilavy, ktori strazia vo vaznici. Cez ich ruky presli ludia ako Majsky, Cernak, niekto z "kyselinarov" a podobne... Hovoril, ze take veci co rozpravali, tak pri niektorych ledva dychal.

Ked bol vo vazeni Majsky, tak ako jediny mal ne cele malicky televizor s antenou, hoci to bol starucky televizor a antena toho vela nechytila, na sledovanie TV to ako tak stacilo. Pocas nakupov, ktore sa robia pre vaznov si vazni davali kupovat iste veci, niekto mal chut na cokoladu, niekto preferoval cigarety... a k Majskemu chodilo pravidelne aj 5-6 plnych igelitiek s nakupom.

V Ilave skoncil aj Cernak, ktory tam vzbudzoval velky respekt. Vsetci vazni ho obchadzali a nikto si nedovolil sa k nemu priblizit, to iste sa tykalo aj dozorcov, ktori si rozmysleli ako sa k nemu budu spravat, pretoze aj oni mali respekt k nemu.

Z kyselinarov tam je udajne tiez niekto (alebo bol), meno si uz nepamatal, ale ze islo o vytretu hlavu. Na chlapika bolo potrebnych 6 dozorcov, aby ho dokazali ukludnit, pretoze pri prechadzkach bol agresivny a brutalny vodi dakemu, kto sa co i len na neho pozrel, nadaval vaznom a vyhrazal sa im. Preto pocas vychadzky malo zvysok osadenstva strach a tak sa 6 dozorcov muselo venovat len jednemu vaznovi, aby sa niekomu nieco nestalo.

Ak prisiel niekto novy, tak vzdy lutoval svoj prichod, pretoze to vacsinou skoncilo poriadnou bitkou na uvitanie, neskor sexom. Nebolo vraj nicim vynimocnym, ze vazen, ktory dosiel na celu v ktorej boli traja ci styria vazni si to odniesol a bol znasilneny. Bezne do vaznice chodila privolana lekarska sluzba, ktora musela riesit taketo pripady a castokrat sa stavalo, ze bola potrebna navsteva nemocnice. Natrhnuty zadok, uplne zakrvavene slipy a nohavice boli caste, ale tie pohlady na ludi, ktori si to zlizli neboli prijemne.

Este hovoril par pikosiek, ale uz si ich nepamatam, takze mozno nabuduce...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no na slovensku je to uz proste tak...ked raz ma clovek peniaze alebo je mafian boja sa ho ci uz je vo vazeni alebo vonku....a k tomu majskemu a jeho igelitkam...no proste mas peniaze mas vsetko...len zdravie sa neda kupit a nado aj doplatil...a uprimne lutujem tych vaznom ktori boli znasilnovany musi to byt hrozne :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

den333 napísal:a uprimne lutujem tych vaznom ktori boli znasilnovany musi to byt hrozne :(
Zase si to zober tak, že keby neurobili nič zlé, tak by tam vôbec nešli.. takže dá sa povedať, že tak im treba.. :) (samozrejme česť výnimkám, ak je niekto nevinný, resp. ak niekto spáchal neúmyselný trestný čin.. ale v tomto prípade je myslím zaradený vo väzení s nižšou ostrahou.. s nejakou ľahšou skupinou, teraz neviem presný názov).

Inak v tejto súvislosti.. postreh od môjho známeho.. údajne vo väzení si človek už žije v pohode, ale vraj najhoršie je byť vo väzbe.. tam sú vraj naozaj brutal podmienky.

A ešte jeden postreh od neho.. vraj na Slovensku sa majú najlepšie prokurátori........ ich sa všetci boja, aj samotní policajti.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no rozmyslal som nad tym aj tak len som to nenapisal....mas uplnu pravdu
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hojko: moj "ujo" bol v leopoldove, ale na druhej strane (sedel) a tiez mi taketo rozpraval, on bol na samotke, ale ze tam sex nebol ziadna vynimka a hovoril aj to, ze na samotke to bolo strasne, ze uz sa tam nikdy nechce vratit, lebo tam nemas co robit, rozmyslas stale, raz za tyzden noviny precitas a konec. Ale ostatne si tiez radsej pre seba necham :)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Mozno to bude trocha OT ale ja som na zaciatku roka mal s policajtmi velmi dobru skusenost! Na silvestra som totiz stratil penazenku so vsetkym co v nej bolo obcianka kreditka a dalsie veci..... akosi som sa s tym zmieril a pripravoval som sa na behacky po uradoch no 2.januara rano ma cakalo prekvapenie na dvere mi zoklopal policajt a doniesol penazenku so vsetkym a este mi aj zazelal stastny novy rok :D Ja si myslim ze na policajti na SVK potrebuju vacsie pravomoci aby si vytvorili vacsi respekt.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ja som raz nechal v Senci peňaženku v obchode na školskom výlete, tiež uz zmierený s tým že mám po nej, no keď som došiel domov, tak ma čakali rodičia s tým že volali policajti a je to v Senci na stanici. (číslo si museli zistiť podla adresy na obcianskom). Otočili sme sa a išli pre to.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mateq napísal:Ja som raz nechal v Senci peňaženku v obchode na školskom výlete, tiež uz zmierený s tým že mám po nej, no keď som došiel domov, tak ma čakali rodičia s tým že volali policajti a je to v Senci na stanici. (číslo si museli zistiť podla adresy na obcianskom). Otočili sme sa a išli pre to.
No vidis a mne ju dokonca este domov doniesli :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Godfather napísal:No vidis a mne ju dokonca este domov doniesli :P
Aj mne , podpisal som papier , podakoval a tesil som sa :)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Aj mne , podpisal som papier , podakoval a tesil som sa :)
No mne je najviac cudne to ze som nic podpidovat nemusel :? Ale to je ich problem
Napísať odpoveď