Akú školu naštevujete, alebo...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mobiloman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mobiloman »

Hipollita napísal:Ja navstevujem osemrocne gymnazium a som celkom rada, ze som sa nemusela susit na zakladke o rok viac....Takze fajnovo:)
Ja som siel na stvorrocne gymnazium a som rad ze sa na gymnaziu nemusim susit viac ako 4 roky :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hipollita napísal:Ja navstevujem osemrocne gymnazium a som celkom rada, ze som sa nemusela susit na zakladke o rok viac....Takze fajnovo:)
po 5 rokoch budes z tej skoly nestastna, ponorkova choroba...osemrocne gymn. je strasne nieco
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

mirak2 napísal:po 5 rokoch budes z tej skoly nestastna, ponorkova choroba...osemrocne gymn. je strasne nieco
presne tak, ja navstevujem zatial iba 4. rocnik osemrocaku a uz mi to lezie na mozog
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mirak2 napísal:po 5 rokoch budes z tej skoly nestastna, ponorkova choroba...osemrocne gymn. je strasne nieco
tiez som mal v tom veku krizu.. ale teraz by som nemenil.. myslim ze to mohlo byt to naj co ma postihlo :P..o rok menej chodis do skoly.. to hovori za vsetko :)
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Hehe, moj zlaty ja tento rok koncim a musim povedat ze ponorkova choroba je ale tak prezila som...:)) A tesium sa ze v maji uz vypadnem prec, teda ak sa podari:))
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

Ja som na Obchodnej akadémií :( som si zle vybrala ale čo už
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tento rok končím 8ročné gymnázium a mal som samozrejme obdobie keď ma tam všetko sralo aj keď nie kvôli 8 rokom ale kvôli tomu že je katolícke a niektorí ľudia majú dosť divné ázory ale to je jedno.. Ale podľa mňa to v mnohých veciach lepšie ako klasické gymnázium pretože jednak človek ušetrí rok ktorý by doslovne zabíjal v deviatke, skôr si zvykne na stredoškolský systém (pamätám ako som ja mal v piatej triede denne 7 hodín a bývalí spolužiaci 4-5 :D ) a v neposlednom rade sa nedajú porovnávať medziľudské vzťahy po 4 a po 8 rokoch... Človek tam zistí že veľa ľudí nemusí ale na druhej strane aj priateľstvá sú lepšie a celkovo tolerancia v kolektíve a tak... Ale keď sa tak pozerám na našu triedu tak to vyvrcholilo až v poslednom ročníku :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tento rok su lepsie vztahy ake boli pred 2-3 rokmi, su takmer idealne, ale furt si myslim ze lepsia volba pre moja deti bude "normalna" cesta...
Vesper: ja som degenerovany matikou (so spoluziakmi mame blby zvyk rozoberat pri pive fyziku a matiku :roll: ), takze neviem co je horsie - katolicke/matematicke ? :lol:
mobiloman
Light Star
Light Star

kukiak napísal:tiez som mal v tom veku krizu.. ale teraz by som nemenil.. myslim ze to mohlo byt to naj co ma postihlo :P..o rok menej chodis do skoly.. to hovori za vsetko :)
Ked uz si vsetci tak chcete ten 1 rok namiesto deviatky, v ktorej bolo najlepsie najviac srandy a pohody, tak chodte na 6rocny gym zo siestej triedy. Aspon to nie je 8 rokov ale pre mna aj tak vela...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mobiloman napísal:Ked uz si vsetci tak chcete ten 1 rok namiesto deviatky, v ktorej bolo najlepsie najviac srandy a pohody, tak chodte na 6rocny gym zo siestej triedy. Aspon to nie je 8 rokov ale pre mna aj tak vela...
Ja zazivam srandu v skole kazdy den.. ale to ty nemas z kade vediet ;).. tvoj nazor, ja ti ho neberiem. Proste nevies ake to je, ako ja neviem ake to je v deviatke. hm vlastne viem, z rozpravania a nejak ma to vobec nebralo :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

on kukiak ma pravdu ze my si vieme uzit aj na gympli ..ale pravda je aj ze cim dlhsie si v skole tym lepsie ...skratka dlhsie nemas starosti potom vypadnes ..a co potom? :D
mobiloman
Light Star
Light Star

kukiak napísal:Ja zazivam srandu v skole kazdy den.. ale to ty nemas z kade vediet ;).. tvoj nazor, ja ti ho neberiem. Proste nevies ake to je, ako ja neviem ake to je v deviatke. hm vlastne viem, z rozpravania a nejak ma to vobec nebralo :)
:lol: :lol: Vsak ja sa tiez zabavam, ale musim sa ucit (v devine som sa vobec, iba som knihy prehodil) a kedze cestujem mam zase menej casu. jasne ze ja sa do skoly nechodim len ucit :P
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

gymnazium... najvacsia chyba mojho zivota.. nebavi ma to... a aj je*bnuty ludia..ale dva roky hadam uz vydrzim
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Gymnazium L.Stura v Trencine, no mama akurat teraz isla na rodicko :? to bude radosti ked sa vrati, nastastie ze som jej stihol povedat o nejakych znamkach, od polroka sa musim zacat ucit :)

Mozno ze je to moj posledny prispevok na dlhu dobu, pretoze ocakavam zaracha :)
Mephy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mephy »

Osemrocne Gymnazium v Žiari nad Hronom.
Som spokojny a myslim ze som si zvolil ako maly zasran v 4. rocniku dobre ;-) Teraz som uz v Oktáve - tot posledny rocnik, tak uz to mam viacmenej za sebou.
FeEh@!!!
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa FeEh@!!! »

Ekonomická fakulta UMB, zatial sa nesťažujem (žiadna škola nie je ideálna a nemam s čím porovnávať takže tak)
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Strojnicka fakulta, technicka univerzita KE...Zda sa mi to zatial v pohode :D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Ak je tu niekto so stavebnej v Nitre (Čermáň), tak vie, kde sme sa to ocitli a čuduje sa nad tým tak ako ja.... Už štvrtý rok sa divím, čo tam vlastne robím.... :D
Predtým som chodila na športové gymnázium a fakt sa to nedá porovnať... - prekvapuje ma, že gympeľ sa mi zdal jednoduchší... :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

FeEh@!!! napísal:Ekonomická fakulta UMB, zatial sa nesťažujem (žiadna škola nie je ideálna a nemam s čím porovnávať takže tak)
A prezrad aky odbor studujes. Lebo ak FBI tak sme kolegovia z brandze. :)
DonJouzi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonJouzi »

Univerzita veterinarskeho lekarstva v Kosiciach
Napísať odpoveď