mirak2 napísal:po 5 rokoch budes z tej skoly nestastna, ponorkova choroba...osemrocne gymn. je strasne nieco
tiez som mal v tom veku krizu.. ale teraz by som nemenil.. myslim ze to mohlo byt to naj co ma postihlo ..o rok menej chodis do skoly.. to hovori za vsetko
mirak2 napísal:po 5 rokoch budes z tej skoly nestastna, ponorkova choroba...osemrocne gymn. je strasne nieco
Hehe, moj zlaty ja tento rok koncim a musim povedat ze ponorkova choroba je ale tak prezila som...) A tesium sa ze v maji uz vypadnem prec, teda ak sa podari:))
Tento rok končím 8ročné gymnázium a mal som samozrejme obdobie keď ma tam všetko sralo aj keď nie kvôli 8 rokom ale kvôli tomu že je katolícke a niektorí ľudia majú dosť divné ázory ale to je jedno.. Ale podľa mňa to v mnohých veciach lepšie ako klasické gymnázium pretože jednak človek ušetrí rok ktorý by doslovne zabíjal v deviatke, skôr si zvykne na stredoškolský systém (pamätám ako som ja mal v piatej triede denne 7 hodín a bývalí spolužiaci 4-5 ) a v neposlednom rade sa nedajú porovnávať medziľudské vzťahy po 4 a po 8 rokoch... Človek tam zistí že veľa ľudí nemusí ale na druhej strane aj priateľstvá sú lepšie a celkovo tolerancia v kolektíve a tak... Ale keď sa tak pozerám na našu triedu tak to vyvrcholilo až v poslednom ročníku
tento rok su lepsie vztahy ake boli pred 2-3 rokmi, su takmer idealne, ale furt si myslim ze lepsia volba pre moja deti bude "normalna" cesta...
Vesper: ja som degenerovany matikou (so spoluziakmi mame blby zvyk rozoberat pri pive fyziku a matiku ), takze neviem co je horsie - katolicke/matematicke ?
kukiak napísal:tiez som mal v tom veku krizu.. ale teraz by som nemenil.. myslim ze to mohlo byt to naj co ma postihlo ..o rok menej chodis do skoly.. to hovori za vsetko
Ked uz si vsetci tak chcete ten 1 rok namiesto deviatky, v ktorej bolo najlepsie najviac srandy a pohody, tak chodte na 6rocny gym zo siestej triedy. Aspon to nie je 8 rokov ale pre mna aj tak vela...
mobiloman napísal:Ked uz si vsetci tak chcete ten 1 rok namiesto deviatky, v ktorej bolo najlepsie najviac srandy a pohody, tak chodte na 6rocny gym zo siestej triedy. Aspon to nie je 8 rokov ale pre mna aj tak vela...
Ja zazivam srandu v skole kazdy den.. ale to ty nemas z kade vediet .. tvoj nazor, ja ti ho neberiem. Proste nevies ake to je, ako ja neviem ake to je v deviatke. hm vlastne viem, z rozpravania a nejak ma to vobec nebralo
on kukiak ma pravdu ze my si vieme uzit aj na gympli ..ale pravda je aj ze cim dlhsie si v skole tym lepsie ...skratka dlhsie nemas starosti potom vypadnes ..a co potom?
kukiak napísal:Ja zazivam srandu v skole kazdy den.. ale to ty nemas z kade vediet .. tvoj nazor, ja ti ho neberiem. Proste nevies ake to je, ako ja neviem ake to je v deviatke. hm vlastne viem, z rozpravania a nejak ma to vobec nebralo
Vsak ja sa tiez zabavam, ale musim sa ucit (v devine som sa vobec, iba som knihy prehodil) a kedze cestujem mam zase menej casu. jasne ze ja sa do skoly nechodim len ucit
Gymnazium L.Stura v Trencine, no mama akurat teraz isla na rodicko to bude radosti ked sa vrati, nastastie ze som jej stihol povedat o nejakych znamkach, od polroka sa musim zacat ucit
Mozno ze je to moj posledny prispevok na dlhu dobu, pretoze ocakavam zaracha
Osemrocne Gymnazium v Žiari nad Hronom.
Som spokojny a myslim ze som si zvolil ako maly zasran v 4. rocniku dobre Teraz som uz v Oktáve - tot posledny rocnik, tak uz to mam viacmenej za sebou.
Ak je tu niekto so stavebnej v Nitre (Čermáň), tak vie, kde sme sa to ocitli a čuduje sa nad tým tak ako ja.... Už štvrtý rok sa divím, čo tam vlastne robím....
Predtým som chodila na športové gymnázium a fakt sa to nedá porovnať... - prekvapuje ma, že gympeľ sa mi zdal jednoduchší...