Chcem sa spytat, chcem sa pripajat na svoj PC doma, kym ja som niekde inde. Skusal som program LogMeIn, ale ku mna sa dal nainstalovat (ATI grafika), ale na druhy komp nie (Nvidia), lebo na druhom kompe sice isiel ale po reinstale nenabehol normalne WIN XP... Teda zvuk bol v pohode, az na to ze svietila cierna obrazovka a nic... On si totiz instaluje nejaky virtualny driver...
Neviete nejaky dobry program na prepojenie 2 PC po internete, ale taky, ktory by umoznoval prepojenie aj za router (z internet Magio od T-Com) a nemam staticku IP adresu
Vzdialene pripojenie na pocitac
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uplne najidealnejsie riesenie je Remote Desktop priamo vo windowse. Na ten ti staci verejna IP, ktoru mas od T-Comu, mensi problem bude s tou statickou. Tu poriesis cez sluzbu no-ip.org. Na routri si presmeruj port 3389, ktory tato sluzba pouziva a nezabudni ju povolit aj na tom pocitaci na ktory sa pripajas. Vlastnosti systemu - Vzdialeny pristup - Povolit pripojenie vzdialenych uzivatelov...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
t0m4s3
Admin
Ak je sluzba nastavena na automatiku (co defaultne je) tak sa spusti automaticky a ty sa uz len vzdialene pripojis pomocou mena/hesla uctu, ktory je povoleny, viz. moj post vyssie.kaake napísal:takze to musim povolit aj na firewalle, aj na routery... treba to nejako manualne prihlasoval, alebo automaticky po zapnuti PC sa prihlasi aj k sluzbe a uz len cez nejake heslo sa napojim na PC???
Alebo ako?