Vzdialene pripojenie na pocitac

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kaake
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Vzdialene pripojenie na pocitac

Príspevok od používateľa kaake »

Chcem sa spytat, chcem sa pripajat na svoj PC doma, kym ja som niekde inde. Skusal som program LogMeIn, ale ku mna sa dal nainstalovat (ATI grafika), ale na druhy komp nie (Nvidia), lebo na druhom kompe sice isiel ale po reinstale nenabehol normalne WIN XP... Teda zvuk bol v pohode, az na to ze svietila cierna obrazovka a nic... On si totiz instaluje nejaky virtualny driver...

Neviete nejaky dobry program na prepojenie 2 PC po internete, ale taky, ktory by umoznoval prepojenie aj za router (z internet Magio od T-Com) a nemam staticku IP adresu
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Jednoduchy uplne MS NetMeeting ale musia byt aktivny uzivatelia na oboch stranach alebo Remote Desktop.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uplne najidealnejsie riesenie je Remote Desktop priamo vo windowse. Na ten ti staci verejna IP, ktoru mas od T-Comu, mensi problem bude s tou statickou. Tu poriesis cez sluzbu no-ip.org. Na routri si presmeruj port 3389, ktory tato sluzba pouziva a nezabudni ju povolit aj na tom pocitaci na ktory sa pripajas. Vlastnosti systemu - Vzdialeny pristup - Povolit pripojenie vzdialenych uzivatelov...
kaake
Expert
Expert

takze to musim povolit aj na firewalle, aj na routery... treba to nejako manualne prihlasoval, alebo automaticky po zapnuti PC sa prihlasi aj k sluzbe a uz len cez nejake heslo sa napojim na PC???

Alebo ako?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Tuto temu som tu už ja mal proste praskni do googlu REMOTE DESKTOP a nejaka druha stranak je od microsoftu a tam je presny popis ako to maš urobit ....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kaake napísal:takze to musim povolit aj na firewalle, aj na routery... treba to nejako manualne prihlasoval, alebo automaticky po zapnuti PC sa prihlasi aj k sluzbe a uz len cez nejake heslo sa napojim na PC???

Alebo ako?
Ak je sluzba nastavena na automatiku (co defaultne je) tak sa spusti automaticky a ty sa uz len vzdialene pripojis pomocou mena/hesla uctu, ktory je povoleny, viz. moj post vyssie.
kaake
Expert
Expert

dik za pomoc vsetkym...vyriesil som to programom LogMeIn
Napísať odpoveď