Deichmann

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nevieme
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Deichmann

Príspevok od používateľa nevieme »

Kupil som si v pondelok klasicku obuv na zimu a ked som to isiel vyplatit tak predomnou traja ludia a vsetci isli nieco reklamovat. Peniaze im vratili tak som si povedal, ze si tie svoje kupim a keby nahodou neboli dobre (ked som ich skusal boli pohodlne, nic nenaznacovalo tomu, zeby som ich isiel reklamovat)tak ich donesiem a peniaze mi vratia. A na druhy den ma zacali hryzt z jednej strany, nechapal som tomu. Tak som ich isiel dnes reklamovat, bez problemov mi vratili. Ake skusenosti mate s obuvou z tychto predajni Vy? Stalo sa to aj Vam?
kubodinho
Professional
Professional

Re: Deichmann

Príspevok od používateľa kubodinho »

nevieme napísal:Kupil som si v pondelok klasicku obuv na zimu a ked som to isiel vyplatit tak predomnou traja ludia a vsetci isli nieco reklamovat. Peniaze im vratili tak som si povedal, ze si tie svoje kupim a keby nahodou neboli dobre (ked som ich skusal boli pohodlne, nic nenaznacovalo tomu, zeby som ich isiel reklamovat)tak ich donesiem a peniaze mi vratia. A na druhy den ma zacali hryzt z jednej strany, nechapal som tomu. Tak som ich isiel dnes reklamovat, bez problemov mi vratili. Ake skusenosti mate s obuvou z tychto predajni Vy? Stalo sa to aj Vam?
kupil som si odtial nove boticky za 1600 sk boli zlacnene a som zatial spokojny pohodlne a zatial drzia , uvidim ako dlho , ale zatial spokojnost :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nemozem nic zle povedat. omnoho lepsie nez bata
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zelovoc napísal:nemozem nic zle povedat. omnoho lepsie nez bata
mne sa zase viac osvedcil bata :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj z mojej strany spokojno.. ja mám síce iba jedny, ale priateľka zobrala troje.. a zatím bez reklamácie.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja mám odtiaľ tiež niekoľko párov topánok a nesťažujem sa. NIektoré sú už síce značne obchodené po nejakom čase aktívneho chodenia ale žiadne chyby od výroby som nenašiel
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

no ja som tam síce kupovala len baleríny... pre chlapcov to je to čo mala každá ženská na nohách v lete... a zvládli so mnou všetko... chodenie po lesoch, doskákanie na feste... obité síce sú ale držia.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Ja som si tam v lete kúpila obyčajné biele tenisky a som spokojná. Stáli myslím necelých 400Sk a za tú cenu sú teda super! Neviem ako je to so zimnou obuvou, tam už by som sa po najlacnejších asi nepozerala.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ja som v tomto obchode este nenakupoval ale ani zatial neplanujem .. ja som verny NIKE-am :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

v tomto obchode som nakupoval dost vela krat a mne sa pozdava
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja tento obchod vnímam ako dosť lacný. Párkrát som tam nakukla, ceny síce podozrivo nízke, ale tá kvalita teda nič moc... :?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

zuzkazuzka napísal:Ja tento obchod vnímam ako dosť lacný. Párkrát som tam nakukla, ceny síce podozrivo nízke, ale tá kvalita teda nič moc... :?
co ja viem ci az take nizke su tam aj kusky za 6 - 10 tisic
Napísať odpoveď