Kupil som si v pondelok klasicku obuv na zimu a ked som to isiel vyplatit tak predomnou traja ludia a vsetci isli nieco reklamovat. Peniaze im vratili tak som si povedal, ze si tie svoje kupim a keby nahodou neboli dobre (ked som ich skusal boli pohodlne, nic nenaznacovalo tomu, zeby som ich isiel reklamovat)tak ich donesiem a peniaze mi vratia. A na druhy den ma zacali hryzt z jednej strany, nechapal som tomu. Tak som ich isiel dnes reklamovat, bez problemov mi vratili. Ake skusenosti mate s obuvou z tychto predajni Vy? Stalo sa to aj Vam?
nevieme napísal:Kupil som si v pondelok klasicku obuv na zimu a ked som to isiel vyplatit tak predomnou traja ludia a vsetci isli nieco reklamovat. Peniaze im vratili tak som si povedal, ze si tie svoje kupim a keby nahodou neboli dobre (ked som ich skusal boli pohodlne, nic nenaznacovalo tomu, zeby som ich isiel reklamovat)tak ich donesiem a peniaze mi vratia. A na druhy den ma zacali hryzt z jednej strany, nechapal som tomu. Tak som ich isiel dnes reklamovat, bez problemov mi vratili. Ake skusenosti mate s obuvou z tychto predajni Vy? Stalo sa to aj Vam?
kupil som si odtial nove boticky za 1600 sk boli zlacnene a som zatial spokojny pohodlne a zatial drzia , uvidim ako dlho , ale zatial spokojnost
Ja mám odtiaľ tiež niekoľko párov topánok a nesťažujem sa. NIektoré sú už síce značne obchodené po nejakom čase aktívneho chodenia ale žiadne chyby od výroby som nenašiel
no ja som tam síce kupovala len baleríny... pre chlapcov to je to čo mala každá ženská na nohách v lete... a zvládli so mnou všetko... chodenie po lesoch, doskákanie na feste... obité síce sú ale držia.
Ja som si tam v lete kúpila obyčajné biele tenisky a som spokojná. Stáli myslím necelých 400Sk a za tú cenu sú teda super! Neviem ako je to so zimnou obuvou, tam už by som sa po najlacnejších asi nepozerala.