Mozno je tato tema absurdna .. no ako som uvazoval uz dlhsi cas .. mam velmi nizke sebavedomie ..
Pokusal som sa hladat aj dovod, no vsetky cesty smeruju k jednemu slovu - HOLKY!
Ake su podla vas rady na zdvihnutie sebavedomia! .. diky
Chod do posilky, len pozor, ayb si ho potom nemal az prilisskypej napísal:Ake su podla vas rady na zdvihnutie sebavedomia! .. diky
tam obcas zbehnem ked mam cas a ked sa mi chceHolubar napísal:Chod do posilky, len pozor, ayb si ho potom nemal az prilis
my si akurat so spolubyvajucimi nadavame ....papillonbubu napísal:Hm no my si so spolubývajúcim spievame jeden druhému, že sme krásni a nádherní... Ale nie vážne... Neviem či Ti to určite zdvihne sebavedomie, ale musíš naozaj mař rád sám seba, nájdi si vec v ktorej si výnimočný a dobrý a buď na to hrdý... a pojde hore...
no v podstate si to vystihol tymi poslednymi vetamislavo120 napísal:Hmm nevsimol som si tuto temu takze som ti to uz napisal inde kde si spomenul tie svoje problemy so sebavedomim ... noo takze ako na to tak same od seba to nepride proste musis zacat verit sam sebe musis presvedcit sam seba ze na to mas inak to proste nejde aaa mozno to chce i cas a skusenosti proste nikto uceny z neba nespadol ja tiez osobne nepatrim k tym co oplyvaju ohromnym sebavedomim , ale som na tom lepsie ako kedysi teda aspon dufam... proste neberiem uz vsetko tak neskutocne vazne skor si poviem skusim a uvidim
i ked stale to este podla mna neni ono a tiez by som potreboval aby som si o nieco viac veril .... noo a sebavedomie sa podla mna o dost zdvihne i tym ked si najdes dievca ... ale ty si zalozenim tejto temy asi najskor narazal prave na to ze si moc neveris ohladom bab a tak co ?
Na tu poslednu frazu bud sam sebou treba trosku dozriet ale je to pravda ked to pochopis clovek si nevybera aky bude musis hrat s kartami ake si dostal . A fitko ti sebavedomie zdvihne iba v pripade ze ta v skole sikanuju inac neviem ako by ti zdvihlo ego vo vztahu k babam jedine ze by si mal vysportovanu plavecku [ina nepripada v uvahu babam sa postava ala ronie coleman nepaci ] postavu ale ta sa neziskava po mesiaci a ani po roku preto to skoro kazdy vzda.tot sjop4ra napísal:.....
jasné že si aj nadávame... to je normálne... tak ale cestou si vyspevovať... meno + si krásny a si nádhrený ma tiež svoje čaro... hlavne keď to preženieš a počujú Ťa okoloidúciskypej napísal:my si akurat so spolubyvajucimi nadavame ....ale pravdaze vzdy myslene zo srandy
)