Sebavedomie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sebavedomie

Príspevok od používateľa skypej »

Co myslite ako sa da zdvihnut sebavedomie? A vobec da sa to?
Mozno je tato tema absurdna .. no ako som uvazoval uz dlhsi cas .. mam velmi nizke sebavedomie ..
Pokusal som sa hladat aj dovod, no vsetky cesty smeruju k jednemu slovu - HOLKY!

Ake su podla vas rady na zdvihnutie sebavedomia! .. diky :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Začať od seba, hľadať na sebe pozitívne vlastnosti a mať kamarátov, ktorí ťa majú radi pre to, aký si.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

skypej zacni robit nieco pre seba s vedomim ze to ta robi lepsim, stastnejsim a vyrovnanejsim. Niekomu pomoze ked zacne cvicit a zacne si viac verit, niekomu pomoze ked ma okolo seba ludi ktori ho proste mozu (tj je medzi nimi vitany)...

Ak smiem - pravda si skorej v obavach ze cokolvek spravis, tak sa stretne s posmesnym postojom u ostatnych? Blba rada ked ti chyba sebavedomie, ale treba to brat trochu s nadhladom a svoje ciny si vediet obhajit. Co robis ma svoj zmysel. Ked o tom sam nebudes presvedceny, sebavedomie si nezvysis...

nj len teoreticke dristy, zacat musis od seba - heh to by mozno povedal aj psycholog :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

podla mna ti nepomoze nic len mat rad sam seba..a to trva kym si to clovek uvedomi...ale aj ked ti ludia v tvojom okoli hovoria ze dobre vyzeras , alebo ze si mudry a pod..to pomoze.:P:)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Qark.net a zacat od najstarsich clankov. Inak ako treningom sebavedomie neziskas, nikto ti ho do hlavy nenatlaci.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v prvom rade, prestan byt taky upaty na dievcata. zijes svoj zivot, tak ho zi tak, aby ta bavil. az budes robit to co chces a nie to co si myslis ze by si mal tak to pride aj samo.

po rozchode s dlhorocnou frajerkou som natom bol biedne, sebavedomie v prdeli ale potom som si uvedomil, ze som tu ja, mam sa rad a som tisickrat lepsi nez ti chudaci okolo mna, len preto lebo som bol spokojny s tym co som mal. zacal som brat veci s nadhladom a celkom sa mi to zapacilo. potom sa aj lahsie zije. a viac sa to paci aj dievcatam, ked vidia niekoho spokojneho sameho so sebou, nez tych nimandov vsade naokolo.

a aby som nezabudol, zeny si vyberaju, ked ta chce tak ta dostane.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sebavedomie jednoznačne získaš skúsenosťami..
ked som bol mladší som sa strašne hanbil.. a teraz? je to úplne v pohode.. ale vždy ked som v novej situácií je tam ten pocit.. toho sa proste nezbavíš..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Sebavedomie

Príspevok od používateľa Holubar »

skypej napísal:Ake su podla vas rady na zdvihnutie sebavedomia! .. diky :)
Chod do posilky, len pozor, ayb si ho potom nemal az prilis :)
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Hm no my si so spolubývajúcim spievame jeden druhému, že sme krásni a nádherní... Ale nie vážne... Neviem či Ti to určite zdvihne sebavedomie, ale musíš naozaj mař rád sám seba, nájdi si vec v ktorej si výnimočný a dobrý a buď na to hrdý... a pojde hore... :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Hmm nevsimol som si tuto temu takze som ti to uz napisal inde kde si spomenul tie svoje problemy so sebavedomim ... noo takze ako na to tak same od seba to nepride proste musis zacat verit sam sebe musis presvedcit sam seba ze na to mas inak to proste nejde aaa mozno to chce i cas a skusenosti proste nikto uceny z neba nespadol ja tiez osobne nepatrim k tym co oplyvaju ohromnym sebavedomim , ale som na tom lepsie ako kedysi teda aspon dufam :D ... proste neberiem uz vsetko tak neskutocne vazne skor si poviem skusim a uvidim :D i ked stale to este podla mna neni ono a tiez by som potreboval aby som si o nieco viac veril .... noo a sebavedomie sa podla mna o dost zdvihne i tym ked si najdes dievca ... ale ty si zalozenim tejto temy asi najskor narazal prave na to ze si moc neveris ohladom bab a tak co ?
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Sebavedomie

Holubar napísal:Chod do posilky, len pozor, ayb si ho potom nemal az prilis :)
tam obcas zbehnem ked mam cas a ked sa mi chce :) .. ale nejako extra mi to sebavedomie nedviha :/
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:Hm no my si so spolubývajúcim spievame jeden druhému, že sme krásni a nádherní... Ale nie vážne... Neviem či Ti to určite zdvihne sebavedomie, ale musíš naozaj mař rád sám seba, nájdi si vec v ktorej si výnimočný a dobrý a buď na to hrdý... a pojde hore... :)
my si akurat so spolubyvajucimi nadavame .... :D ale pravdaze vzdy myslene zo srandy :))
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:Hmm nevsimol som si tuto temu takze som ti to uz napisal inde kde si spomenul tie svoje problemy so sebavedomim ... noo takze ako na to tak same od seba to nepride proste musis zacat verit sam sebe musis presvedcit sam seba ze na to mas inak to proste nejde aaa mozno to chce i cas a skusenosti proste nikto uceny z neba nespadol ja tiez osobne nepatrim k tym co oplyvaju ohromnym sebavedomim , ale som na tom lepsie ako kedysi teda aspon dufam :D ... proste neberiem uz vsetko tak neskutocne vazne skor si poviem skusim a uvidim :D i ked stale to este podla mna neni ono a tiez by som potreboval aby som si o nieco viac veril .... noo a sebavedomie sa podla mna o dost zdvihne i tym ked si najdes dievca ... ale ty si zalozenim tejto temy asi najskor narazal prave na to ze si moc neveris ohladom bab a tak co ?
no v podstate si to vystihol tymi poslednymi vetami :/ .. hm ..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nerozumiem, ze preco by ti prave posilovna mala zdvihnut sebavedomie. Dovolim si tvrdit z osobnych skusenosti, ze polovica cviciacich ma nasrate v hlave. Sebavedomie naberies tym, ze sa osmelis, budes najprv akceptovat sam seba a zmieris sa s tym, ze si taky, aky si, az potom mozes ocakavat, ze aj ostatni ta budu akceptovat a brat takeho, akym skutocne si.

Pozri na mna, necvicim, mam viacmenej vsetko a kazdeho v pi*i. Robim si, co ja chcem, prezentujem sa, ako ja chcem. Ja som sa so sebou zmieril a akceptujem sa. Moje sebavedomie je vysoke a podla mna pravom. Co si ini povedia, ma netrapi.

A co sa tyka dievcat. Ked sa mi nejaka paci, pridem za nou, popripade zavolam. Ostanem sam sebou, ked sa jej pacim, o to lepsie. Ked nie, mam ju medzi jej nohami a idem dalej.

Bud sam sebou.. :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

p4ra napísal:.....
Na tu poslednu frazu bud sam sebou treba trosku dozriet ale je to pravda ked to pochopis clovek si nevybera aky bude musis hrat s kartami ake si dostal . A fitko ti sebavedomie zdvihne iba v pripade ze ta v skole sikanuju inac neviem ako by ti zdvihlo ego vo vztahu k babam jedine ze by si mal vysportovanu plavecku [ina nepripada v uvahu babam sa postava ala ronie coleman nepaci ] postavu ale ta sa neziskava po mesiaci a ani po roku preto to skoro kazdy vzda.tot sjo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tazko radit...

ako vravia ludia naokolo, najdi si nieco, v com si dobry, na co si hrdy, ked to ma byt posilka, tak prosim, verim ze po dosiahnuti hoc len malych, nepatrnych vysledkov to zlepsi sebavedomie.

Odputaj sa len od bab - k nicomu to nevedie. No woman no cry.
Ked to ma prist tak to pride, ani nebudes vediet ako.
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

naozaj bud sam sebou...a ked mas nizke sebavedomie na holky tak ho zvysuj tym ze len s nimi kecaj...s hocijakymi...na prestavkach v skole sa pristav pri nejakych a kecaj s nimi hoc aj celu prestavku...(mna sem tam vyj*buju ucitelia ze potom neskoro chodim na hodiny :D ) nijak inak si ho nezvysis...nikto ti tu nenapise zaklinadlo sebavedomia ktore ked vyslovis tak sa hned vsetko zmeni...a ked si myslis ze nie si az taky "pohladny" tak daco zo sebou rob...ja som mal napriklad okuliare tak som si dal sosovky, zmenil uces a hned mi to zvysilo sebavedomie ked mi kazda kamaratka hovorila ze jak som sa zmenil k lepsiemu...
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

skypej napísal:my si akurat so spolubyvajucimi nadavame .... :D ale pravdaze vzdy myslene zo srandy :))
jasné že si aj nadávame... to je normálne... tak ale cestou si vyspevovať... meno + si krásny a si nádhrený ma tiež svoje čaro... hlavne keď to preženieš a počujú Ťa okoloidúci :lol:

hm pre k+: keby mám video tak by som ho dala... ale bohužiaľ... ale tak to by smevyzerali dosť už čudne na tej ulici...
Elius
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Elius »

...codit do posilky, hladat co ta bavi a co naplna, zbierat skusenosti...naco? cele si myslim ze je to len o tvojom pohlade na nazory druhych na teba...moc to pokladas za dolezite...proste len pusti paru a maj ich trochu...hmm na haku (tie nazory)...ak sa zacnes spravat viac svojsky a bez pohladov co si o tom myslia iny...mozno sa nic nezmeni a ty zvitazis ak nie tak len zmenis partiu...kazdopadne to bude k lepsiemu:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

skypej:Chce to dávku zdravého narcizmu, drzosti, odhodlania a hlavne motivácie. Hlavne tej, nakoľko ak má človek cieľ a ide za ním, často prekonáva samého seba, čo je to, čo Ty potrebuješ. Je to celé o psychike, je v podstate z veľkej časti jedno či chodíš do posilky, alebo nie, aj keď zväčšovanie objemu svalovej hmoty je jednou cestou k zvýšeniu sebavedomia, ajkeď nie veľmi stabilnou. Raz ti niekto svaly ohovorí a tebe sa zrúti predstava o tvojom sebavedomí.
Proste treba prekonávať samého seba, ísť do nových vecí s heslom: Som mladý, život pred sebou, môžem iba získať a ak nie, aj to je skúsenosť :)
Napísať odpoveď