Obmedzujete sa kvoli svojej polovičke???
No tak ja si myslim, ze kazdy vztah so sebou prinasa urcite obmedzenia...
Mam uz rok priatela, ale ak si porovnam tento rok straveny s nim a ten predchadzajuci....tak je to dost velky rozdiel.
Nie je to ako predtym, nemam tolko casu na ludi, s ktorymi som travila cas predtym a podobne...Niekedy mi to je aj luto, lebo nechcem prist ani o priatelov ale ani o ivka...
Mam uz rok priatela, ale ak si porovnam tento rok straveny s nim a ten predchadzajuci....tak je to dost velky rozdiel.
Nie je to ako predtym, nemam tolko casu na ludi, s ktorymi som travila cas predtym a podobne...Niekedy mi to je aj luto, lebo nechcem prist ani o priatelov ale ani o ivka...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že vzťah je aj o tolerancií a chápaní potrieb a záľub toho druhého. Nikdy som vo vzťahu môjho priateľa neobmedzovala a on nikdy neobmedzoval mňa. Je úplne prirodzené, že baby z času na čas potrebujú poklebetiť s kamoškami a že chalani si vyrazia na pivo. To, že s niekym chodíš ešte neznamená, že zanevrieš na celý svoj ostatný svet a času strávenému so svojou polovičkou obetuješ všetko.
Hmm ked sa nad tym tak zamyslim tak sa dost obmezdujem. Vykaslal som sa na moju najvacsiu zalubu bball, cez tyzden sa jak vol aby som sa cez vikend nemusel a mohol byt s nou. Cez vikend skoro vobec nevidim rodinu, nespavam moc cez vikendy lebo aby som sa este stihol nieco doucit tak to robim v noci. A este nic si cez tyzden nedoprajem , aby ked pride vikend sme sa mali dobre
(dobry sposob ako prestat fajcit)
Ale najkrajsie nato je ze vobec ale vobec mi to nevadi a robim to rad
Ale najkrajsie nato je ze vobec ale vobec mi to nevadi a robim to rad
-
zuzkazuzka
VIP
-
zuzkazuzka
VIP
-
woundgiver
Light Star
Osobne si myslim, ze clovek co povie, ze sa kvoli druhemu neobmedzuje bud klame alebo si to proste neuvedomuje. Obmedzovat sa kvoli niekomu neznamena len to ze nepretiahnem kazdu ktorej padne sukna
a ze sa tyzdenne 5 krat nenacapem 
Kazdy clovek je troska iny ako ten druhy a preto v kazdom vztahu musia byt aspon male kompromisy. Napriklad s mojou terajsou polovickou sa musim obmedzovat v pouzivani nadavok ako do boha, krista, a roznych inych stavnatych kombinacii. Ja ich pouzivam cely zivot pomaly v kazdej druhej vete (zial som dost hruby co sa slovnika tyka) a ona je veriaca. Cize sa obmedzujem a snazim sa davat si pozor.
Koniec-koncov ocean je iba koooopa kvapiek vody a tak je to so vsetkym. To ze sa nevyspim s inou neznamena, ze sa obmedzujem. Obmedzovanie su vsetky tie male veci okolo, ako to, ze nebudem plut ked jej to vadi, ze si nebudem rypat v nose a v uchu a tak dalej (nic z toho nerobim, to bol len priklad
)
Kazdy clovek je troska iny ako ten druhy a preto v kazdom vztahu musia byt aspon male kompromisy. Napriklad s mojou terajsou polovickou sa musim obmedzovat v pouzivani nadavok ako do boha, krista, a roznych inych stavnatych kombinacii. Ja ich pouzivam cely zivot pomaly v kazdej druhej vete (zial som dost hruby co sa slovnika tyka) a ona je veriaca. Cize sa obmedzujem a snazim sa davat si pozor.
Koniec-koncov ocean je iba koooopa kvapiek vody a tak je to so vsetkym. To ze sa nevyspim s inou neznamena, ze sa obmedzujem. Obmedzovanie su vsetky tie male veci okolo, ako to, ze nebudem plut ked jej to vadi, ze si nebudem rypat v nose a v uchu a tak dalej (nic z toho nerobim, to bol len priklad
-
woundgiver
Light Star
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Medium Star
No obmedzovanie kvôli svojej polovičke... Určite lebo škola je prvoradá a taktiež rodina až tak svoje veci ako priateľka alebo párty a atď. Poznám aj takých exodov čo spolu chodia týždeň a potom ona alebo on dá koniec preto lebo on alebo ona neprišla vonku. Podľa môjho názoru to je trochu pritiahnuté za vlasy.